mistreated написа:Raoul_Duke написа:sin4ec написа:Ужасяващ Ботев, не разбирам какво се е случило с вас???![]()
Нищо особено не се е случило. Човекът-отбор е с гумен ботуш от известно време, което в комбинация с шубето на Мъри и любимите му протежета, които отдавна са свършили за футбола, резултатите са налице. Така или иначе в момента е мноо тъпо да се искат оставки и тем подобни глупости. Нека си работи година-две да видим дали ще я свърши някаква, пък след това живот и здраве ще му мислим.
Оставете го още 2-3 години Мъри, тогава може и да изпаднете! Вие слепи ли сте за това, което прави този човек с отбора ви? Вие от мач на мач играете все по-трагично. Днес се обадих на 2-3 приятели ботевисти и ги питам момчета, какво става с този отбор??? То е ясно де, едни луди пари се харчат, а резултатите са повече от трагични.
Съвсем сериозно, ако играете по същия страхлив и грозен начин и занапред, аз не знам дали ще се задържите и в седмицата.
А от това ще загуби цялото първенство. Заслужавате много повече от този бездарен треньор и целият му неадекватен щаб. Мамка му, та вие имате само една победа, като гост.
Човек, виж сега, ако въобще е направена някаква грешка, то тя е била още, когато Мъри е бил назначен. Факт е, че като пое отбора, имаше доста добри игри и резултати. Отделно изиграхме 6 мача в Европа, в които не загубихме нито веднъж. Вие и сините поне знаете, че това не е никак лесна работа... Колко и грешки по селекция, тактика по време на мач и т.н. да са допуснати, абсурд е да се искат оставки след само две загуби. Това го няма никъде(освен в София де). Мисля, че всеки треньор трябва да изкара поне един сезон от начало до край. Още повече, когато става въпрос за човек, който все пак има зад гърба си някакви успехи.
Това, че се харчат "луди пари" е един голям мит! Тоест харчат се, но за материалната база, а не за отбора. Имаме само ДВАМА футболиста, за които са платени трансфери! За Педро - 80к евро и за Анисе - 60к. Всички други са дошли при нас като свободни агенти. Мъри искаше Родригез, но пари не дадохме и той отиде в Левски срещу 300к евро. Искаше Мисиджан, но пак не дадохме и отиде в Лудогорец за 700к. Педро и Ромарио бяха нещо като "резервни варианти" на Мисиджан и Гарито, които ги взехме след като се оказа "финансово невъзможно" да привлечем "оригиналите". Така че това за "лудите пари" е една голяма журналистическа измишльотина!