Ботев-Литекс 28.04.13.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Re: Ботев Пд е вече трети в класирането.

Мнениеот buenavista » 28 апр 2013 20:16

Категорично ние трябва да играем в ЕКТ. На червените не им трябва ЕКТ, там първо трябва да изгонят титаните. Тия протежета на Боко са по-зле и от Митьо Селския. За целта трябва да се изхвърли Боко Тиквата от властта на 12 май. Титаните после сами ще си тръгнат.

Ако боковите мутри не прилагаха "другите начини" и не натискаха съдиите да свирят "правилно", сега щяхме да сме и пред държавния отбор и вероятно да се борим с Лудогорец за титла.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 апр 2013 20:16

Седем написа:
slash1912 написа:Аз ви предложих тези неща да ги покажете в първия домакински мач в Европа,да видим УЕФА какво мисли по въпроса,а за съдиите кой беше казал "This British homosexual broke the game"? :mrgreen:

Ти си гледай пловдивското дерби, а Европата я остави на нас! Аа и още нещо - другия път като пак ни биете след 15 - 20 години, да не забравите да се похвалите на целия свят.

15-20? Хахахахаххаа, вече сте ни абонати бе сладурче.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 апр 2013 20:17

FILIP1912 написа:
Седем написа:
slash1912 написа:Аз ви предложих тези неща да ги покажете в първия домакински мач в Европа,да видим УЕФА какво мисли по въпроса,а за съдиите кой беше казал "This British homosexual broke the game"? :mrgreen:

Ти си гледай пловдивското дерби, а Европата я остави на нас! Аа и още нещо - другия път като пак ни биете след 15 - 20 години, да не забравите да се похвалите на целия свят.

Да се стане обратното вие като ни биете след много години да не спрете да се хвалите. През това време се надявам да подобрим рекордната си победа на ваш терен от 1-6.

Няма как да стане.Скоро пак ще сте във В група. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 апр 2013 20:20

Седем написа:
we are the champions написа:То ако гледаме реално на представянето на всички отбори Ботев заслужава и повече от това 3-то място биха Левски направих равен с нас... а загубата от Лудогорец няма какво да се коментира там съдиите не дадоха на Ботев да вземат нещо ... ако не бяха съдийските тесли спокойно отбора на Ботев можеше да се бори за титлата.

Я сега, с ръка на сърцето, кажи в полза на кой отбор бяха тия тесли!

Защо питаш мене ? може да за сметка на вас може да сметка на Лудогорец може и за наша сметка да са
П.ПКанари вземете ни бийте на Армията ,че с този отбор в момента който имаме ако играем в Европа резила лятото ще е голям :( :(

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 28 апр 2013 20:23

slash1912 написа:
Седем написа:

Това му е хубавото на футбола-непредвидим е.Ти откъде знаеш,че догодина примерно няма да ви бием пак?А за Европа е по-добре да не говориш-толкова резили събрахте,че не можем да ви стигнем срещу нас да тичате!

Ми ако сте по-добри що да не ни биете? Не е срамно да загубиш от Ботев (както и от Левски, ама някои доктори хонорис кауза не могат да го преживеят) Въпросът е, че всички дружно (розови, жълти, зелени, оранжеви) се опитвате да омаловажите успехите на един отбор и да ги отдадете на съдийска помощ, директиви, заговори, конспирации и какво ли още не, само не и на това, че Левски е бил по-добрият отбор на терена.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 28 апр 2013 20:29

Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 апр 2013 20:33

neverbackdown написа:Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....

Вие като стана 1-1 бяхте по-тихи от гробница и това в продълйение на 10-15 мин.,поне недейте да лъжете.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 28 апр 2013 20:36

Какво толкова ги превъзнасяте Ботев с тази купена програма?Цял сезон обират пяната след Левски,играят с отбор който предният кръг е играл с Левски.С нормална програма щяха да се борят за 6 място!Какъв е тоя жребий цял сезон да играеш след Левски?Чист късмет сигурно!14 пъти.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 28 апр 2013 20:39

lisynger написа:
neverbackdown написа:Не знам защо има толкова много хора , които загърбват успехите и на двата гранда.Колкото и да ненавиждам розовите с ръка на сърцето ви казвам , че с 8 човека да играят в ЕКТ ще стигнат повече от Ботев,а за Левски не искам да коментирам , защото съм пристрастен и смятам , че след 89 ние имаме най-големите успехи в ЕКТ и както каза едно канарче срещу нас да тичате няма да ни настигнете.Колкото до агитките мога да ви кажа , че специално тази на Левски и години пред тази на Ботев и вчера на мача го доказахме.Например като ни вкараха гол нямаше и секунда мълчане , а продължихме да пеем дори по-силно от радостните викове на цскарите и ако не ми вярвате питайте някой , който е бил на стадиона....Лека вечер и честито на всички именяци....

Вие като стана 1-1 бяхте по-тихи от гробница и това в продълйение на 10-15 мин.,поне недейте да лъжете.

Гледай някое клипче моля те.....

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 апр 2013 20:40

neverbackdown написа:
lisynger написа:

Гледай някое клипче моля те.....

Аз гледах мача,не ми се моли
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Ботев”