Ботев-Левски или Ботев-Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо

Мнениеот Yellow blood » 07 юни 2012 22:47

Сещам се за малко повече от 5-6 мача с/у Локо Пд, в които съм имал настройка и емоция като за дерби, а гледам футбол доста отдавна. Просто никога не са ни били дразнител, а се превърнаха в такъв преди има-няма 10-ина години. Този период съвпадна с нашето падение и техния възход. Статистиката, че ни поведоха в победите се дължи най-вече на безбройните им сезони в Б група, по време на нашите силни времена. Ако умножим тези пропуснати сезони м/у двата отбора по две наши победи каква ли статистика ще се получи?! Но, така или иначе нещата си дойдоха на мястото и скоро пак ще поведем в тази така цитирана от локомотивците статистика. Само да не вземат да се разпаднат като отбор м/увременно...

В днешно време, наистина има тръпка и в мача с/у черно-белите, но за мен все още нищо друго не може да се сравни като емоция със срещите с Левски и надявам се нов дълъг период на победи над тях (поне домакински). След това идват победите над ЦСКА и на трето място Локо Пд. За мен други дерби мачове на Ботев няма - това по повод, че чета как някои се опитват да изкарат и мача с Берое за дерби. Та ние, в единствения им шампионски сезон ги бихме 8:1, какво дерби с тях?!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 07 юни 2012 22:50

Абе какво им обръщате внимание на буферите,невижда те ли че единственият начин някой да ги забележи е да пишат против Ботев

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 07 юни 2012 22:59

Значи аз бях в една кооперация с лидер един от ваишите звезди! И той ми каза интересни неща - че той и другите, поне половината от тях , са били агенти на ДС! Като сте пътували в чужбина аз няма да кажа кой но, сте имали агенти на ДС!

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 07 юни 2012 22:59

Значи аз бях в една кооперация с лидер един от ваишите звезди! И той ми каза интересни неща - че той и другите, поне половината от тях , са били агенти на ДС! Като сте пътували в чужбина аз няма да кажа кой но, сте имали агенти на ДС!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 07 юни 2012 22:59

Исторически погледнато първото и най-голямо дерби е Ботев-Левски ;)

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 07 юни 2012 23:00

rstein написа:Значи аз бях в една кооперация с лидер един от ваишите звезди! И той ми каза интересни неща - че той и другите, поне половината от тях , са били агенти на ДС! Като сте пътували в чужбина аз няма да кажа кой но, сте имали агенти на ДС!

хахаахах хахахахха хахаха
Добре! :lol:

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 07 юни 2012 23:11

Не искам да кажа! Защото съм пловдивчанин! Иначе знам името на основния доносник на държавна сигурност в отбора на Ботев и мога да го кажа, но няма да го направя! Защото той в момента е треньор! Знам кой е доносничил за другите играчи, но няма да го кажа! Вие, ботевистите, се оправяйте помежду си!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 юни 2012 23:14

Какво стана с онази овца, която питахте къде ще играят жълтИтИ, да не стана на курбан за някой байрям. :lol: :twisted:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 07 юни 2012 23:15

Yellow blood написа:Сещам се за малко повече от 5-6 мача с/у Локо Пд, в които съм имал настройка и емоция като за дерби, а гледам футбол доста отдавна. Просто никога не са ни били дразнител, а се превърнаха в такъв преди има-няма 10-ина години. Този период съвпадна с нашето падение и техния възход. Статистиката, че ни поведоха в победите се дължи най-вече на безбройните им сезони в Б група, по време на нашите силни времена. Ако умножим тези пропуснати сезони м/у двата отбора по две наши победи каква ли статистика ще се получи?! Но, така или иначе нещата си дойдоха на мястото и скоро пак ще поведем в тази така цитирана от локомотивците статистика. Само да не вземат да се разпаднат като отбор м/увременно...

В днешно време, наистина има тръпка и в мача с/у черно-белите, но за мен все още нищо друго не може да се сравни като емоция със срещите с Левски и надявам се нов дълъг период на победи над тях (поне домакински). След това идват победите над ЦСКА и на трето място Локо Пд. За мен други дерби мачове на Ботев няма - това по повод, че чета как някои се опитват да изкарат и мача с Берое за дерби. Та ние, в единствения им шампионски сезон ги бихме 8:1, какво дерби с тях?!

Те я цитират тази статистика,обаче пак се осраха сами :mrgreen: Водеха с тези прословути 3 победи когато бяха Локо 1936,като се състариха поне да я бяха актуализирали,сега май излезе,че доброволно се отказват от 10 години от "историята" си :) Може пък от 1926 до 36 да имат 10 поредни победи,ама кой да мисли за тези работи :!:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 07 юни 2012 23:30

На всички е ясно, че и двете са дербита. Разликата обаче сее състои в това, че мача за нас с Левски е по-голямо дерби, отколкото с отбора от парка в жк.Тракия. При тези от лаута
нещата стоят по друг начин. Те винаги са падали от софийските "грандове" с малки изключения през последните години, и затова са им претенциите. Получаваха им се нещата докато дхс сереше върху БОТЕВ, но всичко с времето си. Нещата започват да си идват на място и те го усещат и знаят много добре, затова "лаладжийстват". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Show Must Go On на 07 юни 2012 23:51, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”