Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Re: Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот ivaylito » 06 юни 2011 00:03

Честита промоция в Б група,дано догодина сте вече и в А,днес бяхте страхотни и доказахте че Ботев е голям отбори и че мястото ви е в А група.Успех и на Видолов в живота от тук нататък-голям футболист и се радвам,че имахме щаститето да порита и при нас и да му се порадваме и ние.Успех занапред и скорошно завръщане.

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 06 юни 2011 00:10

Браво !
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 06 юни 2011 00:20

hetfield написа:Е имаше и куриози.Папагал,издигнахме курдовия в култ (вместо да уважим човека който ни събра),надвикаха ни 300 души.....

Aбсолютно те подкрепям! За мен Курдов след издънката с Лудогорец не съществува,макар да е футболист на Ботев в момента.Абсолютно вярно е ,че мазутите се представиха доста по-добре от нас с подкрепата на отбора си.И не на последно място,наистина това талисманче повече на папагал прилича,отколкото на канарче,както би трябвало да е! На мен лично не ми допадна

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 06 юни 2011 00:22

naka_g написа:А децата пък как се забавляваха с папагала не е истина.
Ушевите за пореден път тотално неподготвени. В началото щитове каски палки, видяха че се забавляваме и отидоха на сянка, запали се нещо пред ТИ не виждат, човек припадна няма на кого да се каже.
А публиката като се развика и в двата случея тъпия ушев върви към мястото все едно е на излет.
Дано човека е добре и дано знамето да не е пострадало.

И не са само децата,доста хора от доста години се забавляваме с папагала :lol: :lol:Иначе добре се е получило,поздрави,ама стига с тия зрители,винаги след всеки мач се казва колко сте били,или пьк се гледа ние колко сме били :shock: Вярно е че на тоя етап това ви остана,ама поне днес сте се сьбрали за две много по-важни сьбития,поне аз така си мисля :roll: Направили сте си купона и така!
Последна промяна от rado. на 06 юни 2011 00:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 06 юни 2011 00:22

Поздравления за Ботев Пловдив - истински празник е станало днес. Отбор като Ботев трябва да играе в А група, другото са глупости.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Ботев”