Нов клубен автобус на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Ботев с нов автобус

Мнениеот Месершмит » 28 ное 2010 23:31

botevbeerboys написа:
kanar написа:Номера е много корав

Това истинския номер ли е?!!В смисъл според мен е само за снимките!Мисля,че не може да има такъв номер в България.Нали трябва да е с букви които ги има и на кирилица и на латиница.

Това е лепенка приятелю, отдолу си е номер(не е пловдивски даже), който надявам се, съвсем скоро ще бъде сменен, примерно с РВ 1912 ;)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Ботев тръгна за морето с новия си рейс

Мнениеот botev_1912 » 02 дек 2010 22:56

Разочарован съм - много аматьорско изпълнение!
Каквото - такова, поне рейс имаме.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 03 дек 2010 02:34

Определено доста разочароващо изпълнение, особено името на клуба изписано на латиница.
est. 1912

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 дек 2010 07:12

Аматьорщината се вихри на всякакви нива в клуба :lol: Автобусът и оформлението му са поредното доказателство.
Дано учредяването на АД сложи край на самодейците, но ме съмнява :roll:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 дек 2010 08:31

bulgaro написа:Аматьорщината се вихри на всякакви нива в клуба :lol: Автобусът и оформлението му са поредното доказателство.
Дано учредяването на АД сложи край на самодейците, но ме съмнява :roll:

Много ме озадачава написаното от теб.Поясни от какво не си доволен.Много крайно изказване....
Абсолютно съм съгласен ,че автобуса не е добре направен.Аз лично не харесвам този вариант на емблемата.Също така от едната страна трябваше да пише Ботев на български и какво е това ФК ?Трябва да пише ПФК!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 дек 2010 09:12

До преди няколко месеца не се знаеше дали ще имаме изобщо отбор, а сега не ни харесвал дизайна на рейса... :lol: Хора, я се стегнете. Много си е добър даже! Същия рев беше и срещу последния вариант на емблемата, но сега всички си я харесваме.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 дек 2010 10:00

Липсва класа в този дизайн. Който го е измислим си е оставил пръстите. Непрофесионална работа. Направо си е отбиване на номера. Или който го е направил въобще не обича Ботев или просто не става за тая работа.
105 години / 4 поколения ботевисти!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 03 дек 2010 10:28

определено надписа БОТЕВ ако не беше на латиница щеше да е по добре
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 дек 2010 10:45

PLOVDIV PEE 1912 написа:Много ме озадачава написаното от теб.Поясни от какво не си доволен.Много крайно изказване....

Какво да пояснявам, колега?
То се вижда, аматьорщина, самодейност и кръжок за начинаещи ентусиасти в какви ли не области, това е Ботев Пловдив в момента.

Автобусът, уж беше 2007 г. модел, пък се оказа 1995-та, на всичкото отгоре и даден за ползване :shock: както и да е, приемаме, че за без пари толкова, нали сме в аматьорските групи.
Дизайнерът на автобуса е или човек мразещ Ботев, или човек, който отбива номера, колкото да има нещо насреща. То е ясно, че работата му е за без пари, по-важното в случая е дали такива са му дадени, защото, ако са му дадени, то най-добре веднага да си ги искаме обратно!

Екипите, които се продават за привържениците, ами няма такъв долнокачествен пунтаж, по-зле са от турски анцуг, след 4-тото изпиране я свалих окончателно, на сина ми няма да купя, ако са същото качество и детските.

Какво стана с този фамозен феншоп, от 3 месеца правим феншоп, направиха една конструкция и до там, кога ще отвори, какво ще предлага, кой ще се занимава с това, кой ще отчита печалби, къде ще отиват парите, кой ще следи, дали всичко с поръчките е прозрачно, защото се знае, че фирмите производители дават хубави комисионни, кой ще прави дизайна на артикулите, кой ще го одобрява, кой ще работи и ще движи всичко по този феншоп, пак ли заслужили дейци и активни борци срещу Христолов, каквито сега са се намърдали???? И още много въпроси имам по феншопа...
За пример, нефтохимик отвориха фенмагазин за два месеца, нефтохимик :shock: нашият не се вижда скоро

Гледам, Щуката е диктор :shock: какво става тук??? Че тоя беше много близък с Митко до скоро, сега пак е на стадиона, ами, поканете и Велизар на някоя службичка :x

Август месец, помня, че гласувахме бюджет за PR на клуба, една никак нелоша сума. Какво става с парите, усвояват ли се, кой ги усвоява, кой отговаря за тях, къде са?
Пресаташето ни, освен в клуба, работи и на друго място, в друга медия, не знам как съвместява двете длъжности и дали това не му пречи на безпристрастната и обективна гледна точка.
Фотографът ни и той до скоро работеше и в друга медия, но явно двете дини са се оказали несъвместими под една мишница, и за съжаление гледам, че е избрал нашата диня :x
Имаме някакво радио, не ми се коментират професионалните качества на работещите в него, просто им е чуждо всичко журналистическо, във всеки смисъл на понятието. Радиото оправиха, сега мъчат и телевизия :lol:
Сайтът е под всякаква критика, пак самодейност.

И за капак, вчера дойде първата "черна перла", под крилото на Кофе Бабоне, същият водеше "черни перли" и при Митьо...
Така ли ще правим селекцията?

PLOVDIV PEE 1912 написа:Също така от едната страна трябваше да пише Ботев на български и какво е това ФК ?Трябва да пише ПФК!

Много правилен е надписът, ние не сме никакво ПФК, ние сме аматьори и самодейци!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”