Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Re: Фондацията все още иска Ботев

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 19:10

НЕ Е МЯСТОТО НА ФОНДАЦИЯТА ДА СТАВА СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ, МОЖЕ ДА БЪДЕ СПОНСОР, КАКТО Е В ЦЯЛ СВЯТ. ФОНДАЦИИТЕ СЕ ЯВЯВАТ СПОНСОРИ.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 19:17

ПИТАМ АКО ИМА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ТУК, ЗАЩО ФОНДАЦИЯТА СЛЕД КАТО СЕ ВЪЛНУВА ТОЛКОВА МНОГО ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА БОТЕВ НЕ СПОНСОРИРА В МОМЕНТА БОТЕВ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ В МОМЕНТА И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТЪРСИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ИЛИ КУПУВАЧ?
Пак има някаква игра... :roll:
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 яну 2009 19:37

botev.pl написа:ПИТАМ АКО ИМА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ТУК, ЗАЩО ФОНДАЦИЯТА СЛЕД КАТО СЕ ВЪЛНУВА ТОЛКОВА МНОГО ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА БОТЕВ НЕ СПОНСОРИРА В МОМЕНТА БОТЕВ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ В МОМЕНТА И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТЪРСИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ИЛИ КУПУВАЧ?

Със всичките ти мнения съм съгласен,ама тва последното ти е много наивно. Все едно незнаеш , кой е ДХ-С... кво като го спонсорират, ще краде парите пак. Както Гергов му деде 250 000 лв , които отидоха, за дълговете на сельо. Така ,че според мен е ясно защо никой не спонсорира отбора!
Изображение

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 22 яну 2009 19:59

Според мен тези от фондацията са несериозни. С този един милион "джобни" пари къде са тръгнали. Те дълговете на дх-с към държавата са много повече. На загуба ли ще го продаде? Не е толкова глупав. И последно при толкова много членове във фондацията с пълна сила ще важи поговорката" много баби, хилаво бебе'(май така беше) или орел, рак и щука както каза колегата по горе

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 20:18

botev_fen написа:
botev.pl написа:ПИТАМ АКО ИМА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ТУК, ЗАЩО ФОНДАЦИЯТА СЛЕД КАТО СЕ ВЪЛНУВА ТОЛКОВА МНОГО ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА БОТЕВ НЕ СПОНСОРИРА В МОМЕНТА БОТЕВ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ В МОМЕНТА И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТЪРСИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ИЛИ КУПУВАЧ?

Със всичките ти мнения съм съгласен,ама тва последното ти е много наивно. Все едно незнаеш , кой е ДХ-С... кво като го спонсорират, ще краде парите пак. Както Гергов му деде 250 000 лв , които отидоха, за дълговете на сельо. Така ,че според мен е ясно защо никой не спонсорира отбора!

Незнам дали е наивно, колега! Вземи прочети в сайта на Фондацията учредителния акт. Ще ти цитирам:

Фондацията провежда дейност, целяща развитие и популяризиране на ПФК
Ботев Пловдив 1912.
(2) При осъществяването на посочените в Учредителния акт цели Фондацията
осигурява разпространяването и стимулирането на свободния обмен на идеи и
информация за развитието на ПФК Ботев Пловдив 1912 чрез издателска и
информационна дейност, организиране на симпозиуми, семинари, срещи, "кръгли
маси", конкурси, курсове, изложби, състезания в страната и чужбина и други
обществено приети форми на общуване и контакти.
(3) Фондацията, при реализирането на своите цели, подпомага и финансира
участието на ПФК Ботев Пловдив 1912 в национални и международни първенства и
турнири.
(4) За изпълнението на своите цели, Фондацията:
1. набира средства от дарители и разкрива източници на финансова помощ в
страната и чужбина, като договаря пряко с организации, дружества и лица
конкретните условия за отпускането на помощта;
2. извършва стопански дейности за подпомагане на целите на Фондацията като
приходите от тях се използват за постигане целите на фондацията;
3. финансово подпомагане относно покриване задълженията на „ПФК Ботев
1912 – Пловдив” АД, както и придобиване на дялово участие в „ПФК Ботев
1912 – Пловдив” АД;

4. осъществява контакти и сътрудничество с други сходни организации,
фондации и институти в страната и чужбина;
5. използува всички законосъобразни средства за осъществяване на целите си.

Това какво говори, че те ще финансират само при положение, че получат дялове от Ботев. Затова Христолов не ги търси за осъществяване на сделка и не им иска парите... Интересът клати феса. Така, че и фондацията си иска своето, не е само загрижеността за Ботев.
А фондациите в цял свят финансират без да търсят обезщетение срещу дялов капитал. Пак побългарена история, която ми намирисва.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 яну 2009 20:35

Ясно е каква е дейноста на фондациите по света. Обаче незнам дали вече има нормален човек,който да спонсорира Христолов.Отделно е тва ,че фондацията са несериозни и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 22 яну 2009 20:49

"На чужд гръб и сто тояги са малко" . Като ви се струва малко един милион за едно дружество с още поне милион задължения, ами извадете вие повече. Че чак и определения дават за хората от фондацията. Вие познавате ли ги, за да си позволявате такива квалификации? Аман от лапетии. :x :x

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 яну 2009 21:03

sorcererals . не знам за кви лапетии говориш .но едно ще ти кажа всеки си има право да си изказва собственото си мнение .това че на някой вижданията не се препокриват с твоите не е нужно веднага да ги обиждаш на "лапетии" . и кво за хората в фондацията ? за 5 месеца съществуване кво направиха ? 1 факс и 35 "оферти" чрез кви ли не медии (предимно пловдив24 ) :shock: така ли беше ? и след като селския не иска да преговаря с марин защо не го сменат тогава ,друг да е лицето и да се започнат преговори ? или не ако марин не може никой не може !!! те едва ли не чакат селския да иде на крака при марин и да му даде клуба без пари . и недейте изпадайте в еуфория от фондацията да не стане накрая селския част 2 ...тези лапетии помнят много неща ..... ей аман от ..лапета ..
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 яну 2009 21:12

sorcererals ,незнам имаш ли си понятие от бизнес. Според мен нямаш. Аз съм имам наблюдения в бизнеса.Покрай наще съм се движел само из такива среди. Най-големия тъпак няма да се съгласи на сделката на Фондацията. Приемай го както си искаш...просто ако продавача , няма никакъв друг изход освен да продаде,той няма да го направи.От все сърце искам Селския да изчезне от Ботев,да изчезне от България. Обаче Фондацията просто не са сериозни.
Изображение

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 22 яну 2009 21:12

SHYNE написа:sorcererals . не знам за кви лапетии говориш .но едно ще ти кажа всеки си има право да си изказва собственото си мнение .това че на някой вижданията не се препокриват с твоите не е нужно веднага да ги обиждаш на "лапетии" . и кво за хората в фондацията ? за 5 месеца съществуване кво направиха ? 1 факс и 35 "оферти" чрез кви ли не медии (предимно пловдив24 ) :shock: така ли беше ? и след като селския не иска да преговаря с марин защо не го сменат тогава ,друг да е лицето и да се започнат преговори ? или не ако марин не може никой не може !!! те едва ли не чакат селския да иде на крака при марин и да му даде клуба без пари . и недейте изпадайте в еуфория от фондацията да не стане накрая селския част 2 ...тези лапетии помнят много неща ..... ей аман от ..лапета ..

SHYNE, много си прав! Sorcererals май най-много е изпаднал в еуфория от фондацията, защото ме навива и с лични съобщения какви били врътките на фондацията. Как да им имаш вяра, след като са хванали Марин и няколко фена на Ботев и си прокарват задкулистните намерения. Защо не излезнаха като честни бизнес играчи и да отправят официална оферта към Селския, ами се мъчат да го прекарат за без пари, ако може Селския да фалира и да вземат отбора за 1 лев. 100 % ще има Селския - част 2!!!
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Върни се в “Ботев”