Защо бре???yasen_ov4arov написа:nn72 написа:Вие сте новата Барса!
Ами не знам дали сме Барса,но се надявам ти скоро да си баннат ,а темата да изчезне заради дублиране.
Ботев спретна контрола с Родопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Родопа 6:0
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- Alternative
- Контакти:
yasen_ov4arov написа:nn72 написа:Вие сте новата Барса!
Ами не знам дали сме Барса,но се надявам ти скоро да си баннат ,а темата да изчезне заради дублиране.
Не,тази тема е нова...старата тема е преди мача.

аз съм доволен и от луис, кочев,мпока ,ребека и густав.за морини и карле спор няма. но от мбамба не много-очаквах повече, доста несериозно подхождаже в някои от ситуациите. но все пак това му е първия мач, въпреки че и на луис, ребека и густав бе първия, но се справиха доста добре.харесаха ми и че отправяха удари от далечно разстояние- така паднаха и два от головете-дано да продължат да стрелят така.но в защита сме още зле. изненада ме появата на мпока, както и това че не игра Ола-някой знае ли нещо?
Parlament написа:Най-добрите!!
подуша
Re: Ботев спретна контрола с Родопа
PAPI1912 написа:Канар написа:Ола не е в страната. Трябва да му се оправят документи, но има шанс за мача с ЦСКА. Не бях на мача, но от коментарите разбирам, че имаме отбор и подобрението продължава.
напротив тук е днес го видях но неигра.
Да, може, пристигнал е следобеда и затова не е играл.
Re: Ботев спретна контрола с Родопа
Канар написа:PAPI1912 написа:Канар написа:Ола не е в страната. Трябва да му се оправят документи, но има шанс за мача с ЦСКА. Не бях на мача, но от коментарите разбирам, че имаме отбор и подобрението продължава.
напротив тук е днес го видях но неигра.
Да, може, пристигнал е следобеда и затова не е играл.
пичионе каза че се надява да играе с цска чакат работна виза дано всичко със него е ок.
А някой знае ли защо Брици не игра???
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев! 
- Fallen_Angel
- Контакти:
Parlament написа:Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев!
ако беше гледал поне един мач на "ботевистите" преди жабките, тогава ще разбереш, че тези италиански момци се раздават В ПЪТИ повече на терена...
Сори!Fallen_Angel написа:Parlament написа:Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев!
ако беше гледал поне един мач на "ботевистите" преди жабките, тогава ще разбереш, че тези италиански момци се раздават В ПЪТИ повече на терена...