Молба-съвет към ръководството на Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Молба-съвет към ръководството на Ботев!
Леевски са постоянно с претенции.Капацитета на стадиона е малък,за това и 10 процента за гостуващата агитка ви се струва малка.Но дори и нея не напълнихте.Точно 1 автобус столичани имаше.Останалите бяха буферняци и селяндури от околните села.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Леевски са постоянно с претенции.Капацитета на стадиона е малък,за това и 10 процента за гостуващата агитка ви се струва малка.Но дори и нея не напълнихте.Точно 1 автобус столичани имаше.Останалите бяха буферняци и селяндури от околните села.
Пусни си мача на запис и ще чуеш кои са селяндурите. И ще ми се хвалите колко велика публика сте. 95% от мача само псувни. Егати великата атмосфера.
1palq4o1 написа:nib написа:Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол
селяни викаш
Ей, чесън
Хубаво е като дрищиш по форумите да го правиш както трябва-за твое сведение "Банишора" е в широкия център на София, ама как да го знае това мангал от Столипиново???
Не знам кой е селянин ( отговор на предишен твой пост) ама знам, че си прост като буков жълъд!
виж бе фес, Банишора бил в широкия център , ми то до преди стотина години и паметника на Левски е бил в края на софия а сега си е точно в центъра. ок съгласявам се за този квартал

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:1palq4o1 написа:nib написа:Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол
селяни викаш
Ей, чесън
Хубаво е като дрищиш по форумите да го правиш както трябва-за твое сведение "Банишора" е в широкия център на София, ама как да го знае това мангал от Столипиново???
Не знам кой е селянин ( отговор на предишен твой пост) ама знам, че си прост като буков жълъд!
Всъщност, ако майничката беше поне малко по-интелигентна, образована и информирана, щеше да знае, че в някои от изброените от него "селски" квартали (напр. Симеоново и Драгалевци) кой знае защо се намират палатите на едни от най-богатите хора в България...
П.П. И нещо извън темата (мързи ме да отварям нова): "Премиерът на Сърбия към Василев: Не те е срам, Цветане!
Сръбската фабрика за стъкло в Парачин, все още собственост на Василев, дължи над 20 млн. евро за неплатени сметки за електричество и газ!..."
http://www.vesti.bg/sviat/balkani/premi ... ne-6039652
Чак пък толкова да си изкуфял не очаквах

Последна промяна от za nas e toj religiq на 19 юли 2015 17:18, променено общо 1 път.
Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни"
) защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив

- za nas e toj religiq
- Контакти:
nib написа:Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни") защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив
Мани ги бе, после се чудят що цяла България им се смее и не ги обича

za nas e toj religiq написа:nib написа:Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни") защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив
защото им завиждаме и имаме комплекси

- za nas e toj religiq
- Контакти:
nib написа:za nas e toj religiq написа:nib написа:Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни") защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив
защото им завиждаме и имаме комплекси
Да, определено

[offtopic]Прекрасна "дискусия" става!
Като нема чорбари- и жълтите майни са чорбари.
Столичните красноармейци изпаднаха, останаха само провинциалните... квото такова.
[/offtopic]

Blue1914 написа:[offtopic]Прекрасна "дискусия" става!![]()
Като нема чорбари- и жълтите майни са чорбари.
Столичните красноармейци изпаднаха, останаха само провинциалните... квото такова.
[/offtopic]
[offtopic]ми темата не ги засяга, но и на мене ми липсват пловдивските циганчета, писна ми от сини фесове и чалми[/offtopic]