Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 юли 2015 16:35

Леевски са постоянно с претенции.Капацитета на стадиона е малък,за това и 10 процента за гостуващата агитка ви се струва малка.Но дори и нея не напълнихте.Точно 1 автобус столичани имаше.Останалите бяха буферняци и селяндури от околните села.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2015 16:36

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Леевски са постоянно с претенции.Капацитета на стадиона е малък,за това и 10 процента за гостуващата агитка ви се струва малка.Но дори и нея не напълнихте.Точно 1 автобус столичани имаше.Останалите бяха буферняци и селяндури от околните села.

Пусни си мача на запис и ще чуеш кои са селяндурите. И ще ми се хвалите колко велика публика сте. 95% от мача само псувни. Егати великата атмосфера.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 16:37

1palq4o1 написа:
nib написа:Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол

селяни викаш :o

Ей, чесън
Хубаво е като дрищиш по форумите да го правиш както трябва-за твое сведение "Банишора" е в широкия център на София, ама как да го знае това мангал от Столипиново???
Не знам кой е селянин ( отговор на предишен твой пост) ама знам, че си прост като буков жълъд!

виж бе фес, Банишора бил в широкия център , ми то до преди стотина години и паметника на Левски е бил в края на софия а сега си е точно в центъра. ок съгласявам се за този квартал :cry:(ще го заменя с челопечене, може ли?) кажи за другите де. софия е сбор от китни шопски села. Факт. повечето без канализация а със септични ями :o

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2015 16:58

Captain Stottlemeyer написа:
1palq4o1 написа:
nib написа:Няма кой да ти върже на обида селянин в Пловдив.
иначе:
Банишора, Барите, Бокар, Борово, Ботунец, Враждебна, Връбница, Горна баня, Горубляне, Драгалевци, Дървеница,Красно село, Кремиковци
Крива река, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Момкова махала, Мусагеница, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне (квартал)
Сеславци, Симеоново, Слатина, Суходол

селяни викаш :o

Ей, чесън
Хубаво е като дрищиш по форумите да го правиш както трябва-за твое сведение "Банишора" е в широкия център на София, ама как да го знае това мангал от Столипиново???
Не знам кой е селянин ( отговор на предишен твой пост) ама знам, че си прост като буков жълъд!

Всъщност, ако майничката беше поне малко по-интелигентна, образована и информирана, щеше да знае, че в някои от изброените от него "селски" квартали (напр. Симеоново и Драгалевци) кой знае защо се намират палатите на едни от най-богатите хора в България... 8-)
П.П. И нещо извън темата (мързи ме да отварям нова :oops: ): "Премиерът на Сърбия към Василев: Не те е срам, Цветане!
Сръбската фабрика за стъкло в Парачин, все още собственост на Василев, дължи над 20 млн. евро за неплатени сметки за електричество и газ!..."

http://www.vesti.bg/sviat/balkani/premi ... ne-6039652

Чак пък толкова да си изкуфял не очаквах :mrgreen: За разлика от пъпчивите пубери които драскат тук, ти би трябвало прекрасно да помниш как са изглеждали тези квартали (села) преди 50 години примерно :? Или тогава все още не си бил "столичанин" :mrgreen: А иначе обясни на нас необразованите, защо в тия някои НЕ СЕЛСКИ квартали, където "се намират палатите на едни от най-богатите хора в България" нямат КАНАЛИЗАЦИЯ :mrgreen: Може би щото л...ата им миришат на рози :mrgreen:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 19 юли 2015 17:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 17:04

Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни" :o ) защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2015 17:08

nib написа:Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни" :o ) защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив

Мани ги бе, после се чудят що цяла България им се смее и не ги обича :lol:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 17:12

za nas e toj religiq написа:
nib написа:Абе то едно е гражданин да отиде да живее на село, друго е селяните да станат столичани ( и да почнат да скандират "умрете селяни" :o ) защото селцето е станало квартал на София. не че нещо но не се занимавайте с Пловдив

защото им завиждаме и имаме комплекси :o

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2015 17:13

nib написа:
za nas e toj religiq написа:

защото им завиждаме и имаме комплекси :o

Да, определено :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 19 юли 2015 17:19

[offtopic]Прекрасна "дискусия" става! 8-) :lol: Като нема чорбари- и жълтите майни са чорбари. :mrgreen: Столичните красноармейци изпаднаха, останаха само провинциалните... квото такова. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2015 17:23

Blue1914 написа:[offtopic]Прекрасна "дискусия" става! 8-) :lol: Като нема чорбари- и жълтите майни са чорбари. :mrgreen: Столичните красноармейци изпаднаха, останаха само провинциалните... квото такова. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]ми темата не ги засяга, но и на мене ми липсват пловдивските циганчета, писна ми от сини фесове и чалми[/offtopic]

Върни се в “Ботев”