ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино) - 4:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино)

Мнениеот slash1912 » 03 юли 2014 23:19

za nas e toj religiq написа:
Foreigner написа:Пенев - гордостта на България! След успехите над Малта на национално ниво беше напълно логично да запише успех и срещу Сан Марино на клубно. Останаха му да бие Лихтенщайн, Фар. Острови и Андора за да бъде признат в световен мащаб. Направо не знам с тази мижава заплата как ще успеят канарите да го задържат в отбора.
Съмнявам се, че ще прокопсат кой знае колко с този треньор, но все пак им желая успех в следващия кръг. :)

Аз лично , до сега се надявах че ще остане , обаче като го слушам как говори вече съм почти сигурен че ще се махне !

Отиваме на тандема К.Видолов и П.Пенчев треньори май.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2014 23:24

slash1912 написа:
za nas e toj religiq написа:
Foreigner написа:Пенев - гордостта на България! След успехите над Малта на национално ниво беше напълно логично да запише успех и срещу Сан Марино на клубно. Останаха му да бие Лихтенщайн, Фар. Острови и Андора за да бъде признат в световен мащаб. Направо не знам с тази мижава заплата как ще успеят канарите да го задържат в отбора.
Съмнявам се, че ще прокопсат кой знае колко с този треньор, но все пак им желая успех в следващия кръг. :)

Аз лично , до сега се надявах че ще остане , обаче като го слушам как говори вече съм почти сигурен че ще се махне !

Отиваме на тандема К.Видолов и П.Пенчев треньори май.

Няма да е кой знае колко по лошо :) Лошото е че останахме без защита ! Днеска Минев и Терзиев централни :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 03 юли 2014 23:51

При дълъг сезон ще го издухаме. Трябва ни някаква, макар и минимална, селекция с част от парите от Доре, Хамза и другите наемници. Едно защитниче за къси парици- колкото да можем да изкараме дългия сезон. Иначе съм впечатлен от Куртеан и Иршак. Май ще се окаже, че те вече не минават в графата на наемниците :) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 юли 2014 00:00

praistoria написа:При дълъг сезон ще го издухаме. Трябва ни някаква, макар и минимална, селекция с част от парите от Доре, Хамза и другите наемници. Едно защитниче за къси парици- колкото да можем да изкараме дългия сезон. Иначе съм впечатлен от Куртеан и Иршак. Май ще се окаже, че те вече не минават в графата на наемниците :) .

Пропусна и Адам , щото и за него преди мача се чу , че няма да играе :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 юли 2014 00:13

Днес за пореден път се доказа, колко жалки и безпринципни са повечето от футболистите по света !
Тия нещастни лайнарчета, които идват от Карпатите, когато ядоха и пиха Ботев беше супер, сега , когато нещата се влошиха, веднага избраха по-лесният начин и си стягат куфарите. Юношите са със същите разбити ценности, ей го Стивън Петков бързо, бързо отпраши към Разград. Явно в футбола е най-важното да подбираш достойни и морални футболисти, пък макар и не с толкова адекватни качества, защото половината отбор на Ботев сега като напусне, всичко ще отиде по дяволите...

Потребителски аватар
Damon_1912
Контакти:

Мнениеот Damon_1912 » 04 юли 2014 00:17

Честита ни победа.

А относно чужденците - това, което каза Весо Минев си е вярно - футболистите играят в чужбина (далеч от близки и приятели) само за пари. Така че не е ясно още от останалите ни чужденци (Адам, Иршак, Куртеан, Ромарио, Педро) колко ще се съгласят да останат на силно редуцирани заплати. За румънците - особено за Лукин няма какво да му се сърдим - стабилен защитник, национал на Румъния, вероятно има оферти от отбори, участващи в Лига Европа. Даже може да е по-добре за нас, че не игра, ако може да му вземем някое евро повече.

За мен по-голям проблем от напускащите чужденци ще е ако някой чужденец (или българин) вземе че се запъне и нито напуска, нито се съгласява на намалянето на заплатата. Най-опасното в момента е да се надъним със задължения. Нямаме ли задължения - все ще се оправим.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 юли 2014 00:33

Браво , честита победа ,гледаме към следващия кръг . Гледате ... ама аз си ги имам като българска изява . Успех и дано се стабилизира положението в клуба .

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 юли 2014 04:55

Ти какво очакваш от човек кръстен Стивън Петков, на него ценостите му са разбити още като са го кръстили родителите.
Колкото до ромънците май по добре че стана така, сега ще можем по лесно да ги продадем и да им вземем някой лев с който да се добута сезона.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 04 юли 2014 08:44

Честита победа! Слаб съперник като цяло, но е на нивото на половината отбори от родната ни А група!
Едно уточнение: Бенга и Лукин нямат право да играят за друг клуб в предварителните кръгове. Картотекирани са в УЕФА за Ботев Пд. Играли или не, няма значение!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Ботев”