Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши

Мнениеот Eminem » 11 юни 2014 19:06

Аз дори много се учудих, че ще е в Левски. Като по-малък не се отличаваше от другите, но пък може да се е стегнал и да се е развил.

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 11 юни 2014 19:08

Във форума на Левски-възторг от подписването с Дрянов преди 2 дни,а днес вече същия Дрянов не ставал за нищо,добре,че се отървали :))))))

Густо,майна!

Потребителски аватар
sirius123

Re: "Ботев" (Пловдив) пребори "Левски" за талант

Мнениеот sirius123 » 11 юни 2014 19:13

zlato1234 написа:Е, то беше ясно, че щом Любчо тропне по масата всеки свободен талант ще литва към Ботев! Нищо изненадващо... Ясно е и, че Цецо ще се опитва да ви прави шампиони чрез Любчо. Но да видим, какво мислят по въпроса другите тарикати " Домусчиев, Ганчев, Батков, Томов.. "
Че и този път ако се окаже най-скъпото 4-то място в историята на БГ футбола, Цецо ще трябва да преосмисля инвестицията. ;)

Няма начин , нашите съдийчета ще надуват свирките.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 юни 2014 19:19

Agent Yellow написа:Във форума на Левски-възторг от подписването с Дрянов преди 2 дни,а днес вече същия Дрянов не ставал за нищо,добре,че се отървали :))))))

Густо,майна!

Браво. Отделяш доста време да четеш форума на най-великия отбор. Със сигурност там е по-интересно от форума на отбора от коматево.

Момчето явно не го слуша главата. Но щом на 19 години парите са най-важното нещо...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 11 юни 2014 19:24

Абе уж за нищо не ставал, пък сините петолъчки от Подуяне висят като сополи тук?! Странна раУта...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 юни 2014 19:29

Май май само ги цакат Левски с трансферите :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 юни 2014 19:42

1912plovdiv написа:...Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо :?:

През годините, когато "Левски" се е казвал "Динамо", вие сте били Дом на народната войска (ДНВ), Дом на народната армия (ДНА) и Спортен клуб на народната армия (СКНА). След това дълги години (освен когато не бяхте на хранилка към Комбината за цветни метали) се казвахте Армейско футболно дружество "Тракия". Като военизиран клуб бяхте поделение с номер и сателити на "централните" от София, сателите!... 8-)
П.П. Колегата по-горе ти е обяснил разликата между заплати и селекция. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 юни 2014 19:48, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2014 19:42

Ivo-Chernomoretz написа:Май май само ги цакат Левски с трансферите :mrgreen: ;)

Май май не е имало никакво "цакане":
Мениджърът Милен Георгиев, който спомогна за трансфера на Станислав Дрянов в Ботев Пд, призна, че медиите сами са преувеличили за интереса на Левски.
Младият талант вече е част от „канарите“, след като парафира за срок от 3 години.
„Дрянов е футболист на Ботев Пд. Имаше оферти и от Левски, и от Литекс, но това е неговият избор. Не можем да го съдим, не трябва да има сърдити. Да, имаше разговори и със „сините“, но ние сме били коректни. Преувеличават, че е бил пред трансфер в Левски, не знам от къде дойде тази информация“, обяви Георгиев пред SL.

Освен това,ние вече имаме 8-9 юноши в мъжкия отбор...Няма да ги правим 15 я...Все пак се казва МЪЖКИ отбор,а не юношески. ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 юни 2014 19:45

Captain Stottlemeyer написа:казвахте Армейски спортен клуб "Тракия".

АФД (Армейско Футболно Дружество). Като ше тролиш поне си проверявай фактите,паляк...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 юни 2014 19:52

El Commandante написа:
Captain Stottlemeyer написа:казвахте Армейски спортен клуб "Тракия".

АФД (Армейско Футболно Дружество). Като ше тролиш поне си проверявай фактите,паляк...

Почвам отзад-напред:
1. Паляк можеш да викаш на приятелите си, смотльо... :lol:
2. Не знам, откога излагането на факти се нарича "тролене"!?... :roll:
3. Грешката с АФД "Тракия е механична и неволна, признавам си я и за наказание ще си сипя 50 грама водка повече тази вечер. ;) Иначе аз няма какво да проверявам факти, защото за разлика от дете като теб (който черпиш информация от интернет) съм съвременник на Армейско футболно дружество "Тракия" - Пловдив... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Ботев”