"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 фев 2014 20:41

tsonpen написа:Поздравления за интензивния мач и за аплодисментите за успеха на Лудогорец срещу Лацио. Такива неща ме радват повече отколкото победата.
Обърнете обаче внимание, че никой от нас не преекспонира спорната ситуация, още по-малко да ви обвиняваме. Може да е имало гол, може да е нямало, но каквото и да е, прибързаните обвинения са много неприятни.

Приятел , когато не се държиш надменно и арогантно е нормално хората да го оценят ! На мен лично ми доставихте голям кеф с мача в Италия и мисля че аплодисментите си бяха абсолютно заслужени (макар и да не бях на мача)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 20:54

za nas e toj religiq написа:външни Ромарио (Куартеан) и Вандер !

Ако отпред са Доре и Хамза,от БФС ше ни забранят официално да играем с тая схема,защото резултати от порядъка на 16-2, 19-1 или 23-0 ще се приемат за уронване престижа на първенството и чиста проба чийтване.... :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 фев 2014 21:16

El Grande Capitan написа:
za nas e toj religiq написа:външни Ромарио (Куартеан) и Вандер !

Ако отпред са Доре и Хамза,от БФС ше ни забранят официално да играем с тая схема,защото резултати от порядъка на 16-2, 19-1 или 23-0 ще се приемат за уронване престижа на първенството и чиста проба чийтване.... :)

ХА ХА , а дано ама на дали :) С тоя треньор силно се съмнявам .

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 фев 2014 21:22

za nas e toj religiq написа:
DarkPsy написа:Къде пък го видя Сърмов крило? Сърмов застана до Иршак. Ромарио влезе по лявото на мястото на Анисе. Друг е въпроса, че на Анисе не му е там мястото.

Ромарио смени Куртеан , няма как да е играл и на двете крила :) Дори и да е заиграл до Иршак и Огнянов да е излязъл на крилото , пак е глупава смяната ;)

Ами не ми се влиза в спорове, ама Ромарио игра по лявото крило. Дори и да е сменил Куртеан, това не означава непременно неговата позиция. Сърмов си влезе като дефанзивен, Доре отиде в дясно, Мариян зад Хамза. Поне аз това видях. Сега, че смяната със Сърмата си беше спорна е друга тема. Макар че взехме много да губим центъра и нашия се притесни да не загубим. Донякъде оправдано.Все пак играем с Лудогорец. За мен по-скоро гаврата с Иван Цветков беше необяснима. Не го заслужава за нищо на света!!!!!!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 21:26

DarkPsy написа:За мен по-скоро гаврата с Иван Цветков беше необяснима. Не го заслужава за нищо на света!!!!!!

Ъъъ,гавра? Що? :oops:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 фев 2014 21:45

kubik написа:Месиджан излиза сам срещу вратаря ииии засада. :lol:

може да се каже още един отменен гол за Лудогорец 8-)

Станаха два :roll:

Реално 4-2 за Лудогорец до тук

И те са моралните победители от днешния двубой за радост на комплексари като теб.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 фев 2014 22:32

DarkPsy написа:За мен по-скоро гаврата с Иван Цветков беше необяснима. Не го заслужава за нищо на света!!!!!!

Ми щото тръгна да го пуска в 92 минута,за да пази хикса,но Йорданов даде последен сигнал преди да е влязъл и по екип от тъча директно се прибра в съблекалнята :?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 22:59

slash1912 написа:

Ми щото тръгна да го пуска в 92 минута,за да пази хикса,но Йорданов даде последен сигнал преди да е влязъл и по екип от тъча директно се прибра в съблекалнята :?

Аз тоя момент съм го проблял някакси....нда не е хубаво така да се постъпва с Вуйчо...

ronin3
Контакти:

Мнениеот ronin3 » 23 фев 2014 23:00

Страшен мач. Като гледам амбициите и възможностите на собствениците ни, в близко бъдеще това май ще е битката за България.
И да биете литекс два пъти, че имате да ни догонвате.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 фев 2014 23:35

Е ти мачовете миналата година не ги ли гледа?Камбура и дедо Здравко бяха най-слабите на терена,а ако чакаш нещо от Де(бе)лев с чакането ще си останеш!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”