Селекция и подготовка 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Селекция и подготовка 2013/2014

Мнениеот Abbiati » 04 яну 2014 21:16

Докато не видя инфо в официалния сайт, не вярвам на нищо! ;)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 10:53

Хамза Юнес може да премине в Кипър, вместо в пловдивския тим

Кипърският Анортозис води в последните дни усилена задкулисна битка с Ботев (Пд) за “голова машина” от румънския Петролул Хамза Юнес.

27-годишният тунизиец има 12 гола за сезона от 19 мача. Заради травма 186-сантиметровия таран пропусна два месеца, но се завърна с 4 гола в 3 мача през декември.

Треньорът Станимир Стоилов е гледал 2 мача на Петролул, но трансферните му планове могат да бъдат объркани от бившия му клуб. Португалският треньор на Анортозис Жорже Коща, който едва не дойде в “Левски” през юли, е отправил оферта от 1 милион евро. От Плоещ обаче са поискали 1,8 милиона евро и засега сделка няма, съобщава „Труд”.

От кулоарите на Ботев изтече информация, че трансферът на тунизиеца Юнес е “опечен” и затова ще бъде освободен яловият напоследък Валери Домовчийски. “Канарчетата” отрекоха и двете информации, но потвърдиха за раздялата с халфа Борис Галчев и нападателя Станислав Костов.

В сметките на Мъри Стоилов за пролетта не влизат също Петър Атанасов и Николай Павлов, които ще бъдат командировани в сателита Раковски-2011.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 05 яну 2014 11:45

Браво Мъри, селекцията върви перфектно :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 11:46

Според немския вестник "Билд" Ботев е продал Неделев малко под 2 милиона евро на Майнц.Видях сума от 1 750 000 евро на други места.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Ботев освободи втори футболист

Мнениеот STENLI » 05 яну 2014 14:43

След появилите се вчера публикации в електронни и печатни издания, че Бобан Грънчаров може да бъде амнистиран, проверка на PlovdivDerby.com показа, че вероятността това да се случи граничи с нулата. Спортно-техническият щаб на канарчетата, както и шефовете на клуба до най-високо ниво, са непреклонни в решението си да не разчитат повече на играча и по възможност да го трансферират в друг отбор. Самият македонец ще се появи под тепетата на 9 януари, за когато са насрочени медицинските тестове в отбора.
Според информация на PlovdivDerby.com Левски отново е най-близо до подписа на македонския национален бранител .

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 яну 2014 18:51

Ботевъ Пловдивски написа:
Parmalat написа:"Ботев" (Пловдив) е пред раздяла и с Валери Домовчийски.

Господ чу молитвите ни :!: Амин! 8-)

Докато не видя заглавие като: "Ботев се раздели със Станимир Стоилов", няма да има светлина в тунела за нашия отбор.
Докато Стоилов и компания ми шестват из Европа в търсене на поредната надежда из второ-трето ниво на Холандия, Франция, Белгия и Полша, един от най-добрите централни защитници у нас - Александър Александров е вече собственост на Лудогорец, при това като свободен агент. Нашите комисионери обаче нямат изгода от български момчета. Ето, от Черноморец се завърнаха Петьо Атанасов и Николай Павлов - млади, талантливи и българи. И двамата са класи над Педро, Ромарио и Анисе, но ще ги засилят към Раковски, не ставали за Ботев, а тези ми хубавци - заплатаджии стават, защото дават ежемесечната лепта където трябва :evil:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 05 яну 2014 21:55

bulgaro написа:

Докато не видя заглавие като: "Ботев се раздели със Станимир Стоилов", няма да има светлина в тунела за нашия отбор.
Докато Стоилов и компания ми шестват из Европа в търсене на поредната надежда из второ-трето ниво на Холандия, Франция, Белгия и Полша, един от най-добрите централни защитници у нас - Александър Александров е вече собственост на Лудогорец, при това като свободен агент. Нашите комисионери обаче нямат изгода от български момчета. Ето, от Черноморец се завърнаха Петьо Атанасов и Николай Павлов - млади, талантливи и българи. И двамата са класи над Педро, Ромарио и Анисе, но ще ги засилят към Раковски, не ставали за Ботев, а тези ми хубавци - заплатаджии стават, защото дават ежемесечната лепта където трябва :evil:

Кажи ми, че се шегуваш :shock:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2014 22:42

Parmalat написа:Според немския вестник "Билд" Ботев е продал Неделев малко под 2 милиона евро на Майнц.Видях сума от 1 750 000 евро на други места.

Според информацията от техния клуб сумата е втората , + 750 000 ако се класират за някой от турнирите и 30% при следващ трансфер ! Което ми изглежда доста добра сделка , защото накрая сумата може да се окаже двойна , че и по голяма ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2014 22:57

kamenitza написа:
bulgaro написа:

Кажи ми, че се шегуваш :shock:

Едва ли се шегува :) Ама това не значи че е прав ;) Като се има предвид възрастта на тримата чужденци и представянето им , не бих ги определил като по слаби . Вярно не оправдаха очакванията , но пък и ние искаме със свободни трансфери да вземем половината барса :) Според мен Ромарио се представи доста добре има футбол в това момче и Педро не е по лош , но явно трябва да се работи с тях още за ефективността им . Единствения към който имам резерви е Анисе , някак не показва нужния хъс и желание за игра и в много от мачовете беше просто присъстващ.Има желание , но някак мотивацията му ми се губи :roll:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 яну 2014 11:50

Четирима нови чужденци подписват договори с Ботев до края на седмицата. Това признаха източници от управата на клуба.

С тяхното привличане се поставя началото на мащабната селекция, която "жълто-черните" ще направят за пролетния полусезон, за да се подсилят за битката за участие в евротурнирите.

Двама от играчите, които идват при "канарчетата" са от румънското първенство, един е от Франция, и един от Холандия, твърди "ПловдивскиНовини".

Имената на футболистите ще бъдат обявени до края на седмицата. До петък Ботев ще обяви и на кои играчи няма да разчита за пролетта.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Ботев”