Ботев Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Ботев Пловдив - Левски

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 14:36

stn написа:Защо беше толкова тихо на стадиона

Когато Проф. Неделев изнася лекция, трябва да има тишина и да се водят записки...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 22 юли 2013 14:45

El Grande Capitan написа:

Когато Проф. Неделев изнася лекция, трябва да има тишина и да се водят записки...

Както й направи сърбето. Прилежен ученик :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 22 юли 2013 22:56

Защото мучащите бяха набити и пропъдени от стадиона от събратята си и си заминаха по родните села. Иначе организация, Левски значи свобода, няма НКП да ни казва кво да правим, ала, бала и накрая... Мощно в дивия!!!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 22:58

Petran2001 написа:Иначе организация, Левски значи свобода, няма НКП да ни казва кво да правим, ала, бала и накрая... Мощно в дивия!!!

Което още веднъж доказва защо най-активните по форумите говедорес не трябва да бъдат приемани насериозно...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 юли 2013 23:07

Raoul_Duke написа:

А във вашия секТОР защо бяха само 5 глупака на кръст, един от които мангал?

Току-що бях обиден с левскар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 22 юли 2013 23:11

El Grande Capitan написа:
Petran2001 написа:Иначе организация, Левски значи свобода, няма НКП да ни казва кво да правим, ала, бала и накрая... Мощно в дивия!!!

Което още веднъж доказва защо най-активните по форумите говедорес не трябва да бъдат приемани насериозно...

Те самите левскари /според мен не повече от двама, трима тук/ си го написаха, че във форума пишат от амеба на долу....Надъхване, а, у. ще се бием, и накрая няма никой...само няколко "симпатични" младежи.......Глупавите чобани ги нямаше с две думи...ще ми реват по форумите за червен картон и прочие......

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 юли 2013 23:13

Съвсем сериозен съм, че бяхте адски тихи през 90% от времето
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 23:16

Petran2001 написа:Те самите левскари /според мен не повече от двама, трима тук/ си го написаха, че във форума пишат от амеба на долу....Надъхване, а, у. ще се бием, и накрая няма никой...само няколко "симпатични" младежи.......Глупавите чобани ги нямаше с две думи...ще ми реват по форумите за червен картон и прочие......

Начи,според мен проблема се състои във факта че "хората" които ходят по мачовете на Лески са неграмотни,демек няма как да пишат по форумите,а тези пък които пишат по форумите са некви "аз съм с очила и пея в хора,ама съм чувал как Наско аналил прасета,та съм от Левски и ДОРИ имам шалче над монитора"..

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 23:18

stn написа:Съвсем сериозен съм, че бяхте адски тихи през 90% от времето

Виж сега, това дали си сериозен или не и какво е твоето лично мнение за ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ има точно толкова значение колкото менструалния цикъл на майката на Нелсън Мандела, т.е. ТОЧНО НИКАКВО....ок?

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 22 юли 2013 23:22

El Grande Capitan написа:че "хората" които ходят по мачовете на Лески са неграмотни

Добре де, и аз ги мразя, но всичко си има граници.. :)

Както и да е...аз говорех за знайни и незнайни овчари и форумни емемейци.......

ВИВА КАНАРИ

Върни се в “Ботев”