Син до гроб_ написа:POPCORN написа:samobotev написа:Бре бре къде ги видя тези юноши миналата година, че аз нещо не си спомням. Отбора ви пак беше пълен с чужденци и български наемници половината от които изгонихте лятото и ги заменихте с нови от Папуа и Нова Гвинея
Вторият сезон бяхме с чужденци?Я ми кажи кои бяха тия чужденци бе бате?Мораеш и Мболи?Кой друг?Дай да ги видим тия чужденци?Може да не са били наши юноши само но бяха млади момчета.А да и забравих всемогъщият ПрисоМача за титлата го играхме със следните играчи.
Мболи, Крачунов, Грънчов, Бандаловски , Попов , Янчев , Трифонов , Галчев , Дюлгеров , Мораеш , Присо ! Това ни беше състава в по-голяма част о тпролетният дял!Къде са тия чужденци , защото аз не ги виждам?Да не говорим, че в повечет омачове играхме и с КарачанаковКрачунов е млад, Карачанаков е млад, Дюлгерво е млад , Грънчов е млад.Имахме по 3-4 юноши в отбора всеки мач.Я виж състава на Левски и Лудогорец за какви чужденци говориме.. и после ми спори !
И единственият ваш юноша бе Грънчов. Бай дъ уей, имахте повече юноши на Левски в състава си отколкото ваши, но това е нормално: никога не сте имали школа!
Аз казах юноши не съм казвал,че са наши