десет от шефовете на „канарчетата”
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
pak_ li _ti
- Контакти:
Re: Орнела пристига в България утре
Да не Ви е купил Абрамович -
от утре трагвам за софия, първо ще строша баровете после съм на мача, ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
На летище София пристигнаха десет от шефовете на „канарчетата”, които бяха посрещнати от шофьора на президента на Ботев Димитър Христолов и веднага откарани в Пловдив.

ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!Айде Канари!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Най-вероятно са дошли експерти - счетоводители и адвокати - във връзка със сделката. Дано Орнела наистина е утре в БГ, за да не се прекърши надеждата ни...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Между другото, още миналата седмица Орнела каза, че ще пристигне пак в петък или събота на тази седмица, така че може би всичко е по план...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
дано дано , по-скоро да се оправи Ботев , много симпатичен отбор , макар да съм от ЦСКА , ви желая всичко най-хубаво 
optimista написа:от утре трагвам за софия, първо ще строша баровете после съм на мача, ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!
Аллееее аллееее алеееее алееее
АЙЙЙ КАНАРИИИИИИ!!!!
Re: Новите собственици на Ботев Пд пристигат в България днес
BultraStyle написа:Flash1912 написа:fen4eto_1912 написа:вчера селския е бил засечен в КЦМ някой энае ли нещо
Може да е връщал пари, стари дългове. От сигурен източник знам, че Христолов е връщал стари задължения на доста хора.
от къде пари бе баткатва да не е като да върнеш на някой 10 лева от предишната вечер ,че не са ти стигнали за бира
Е, откъде, най-вероятно от бъдещата продажба на отбора, щом е почнал да разплаща...
Re: Новите собственици на Ботев Пд пристигат в България днес
Орнела може да дойде утре ,но от първа ръка знам ,че в Тримонциум следобяд вече са отседнали група от 7-8 италианци делегация.