ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Новите собственици на Ботев Пд пристигат в България днес
Значи,много е важно да чуем имената на фирмите ,които ще бъдат спонсори.Ако са сериозни имена,няма връщане назад...
elito_1912 написа:Орнела пристигна за финални преговори с Димитър Христолов.Преди броени минути на летище София кацна Марко Орнела и екипа му от десетина съдружници и правни експерти
инфото откъде е?
fen4eto_1912 написа:вчера селския е бил засечен в КЦМ някой энае ли нещо
Може да е връщал пари, стари дългове. От сигурен източник знам, че Христолов е връщал стари задължения на доста хора.
Тракиец 1912 написа:Дано да е днес пресконференцията, защото незнам дали сърцето ще издържи до утре.
Утре имам рожден ден,ако ми поднесат подарък свободен Ботев няма какво да желая повече
А относно КЦМ сигурно е кандидатствал за работа.Знаете ли как се издържа млада булка с тризнаци,а там дават добри заплати и редовно
-
BultraStyle
- Контакти:
Flash1912 написа:fen4eto_1912 написа:вчера селския е бил засечен в КЦМ някой энае ли нещо
Може да е връщал пари, стари дългове. От сигурен източник знам, че Христолов е връщал стари задължения на доста хора.
от къде пари бе батка
hetfield написа:Тракиец 1912 написа:Дано да е днес пресконференцията, защото незнам дали сърцето ще издържи до утре.
Утре имам рожден ден,ако ми поднесат подарък свободен Ботев няма какво да желая повече
А относно КЦМ сигурно е кандидатствал за работа.Знаете ли как се издържа млада булка с тризнаци,а там дават добри заплати и редовно
От все сърце ти пожелавам този подарък, а пък ти ще черпиш!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Веско Вълчев дали дебне на летището?!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Орнела пристига в България утре
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=94787
Новият президент на Ботев Пловдив Марко Орнела не пристигна днес с основата група от шефове на клуба, тъй като има бизнес ангажименти в родината си.
На летище София пристигнаха десет от шефовете на „канарчетата”, които бяха посрещнати от шофьора на президента на Ботев Димитър Христолов и веднага откарани в Пловдив.
При предишния си гастрол в България в края на миналата седмица, италианските бизнесмени заявиха, че в деня преди мача с Локомотив София ще дадат обширна пресконференция, на която ще обявят идеите си за бъдещето на Ботев.
На нея ще бъде съобщено името и на основния спонсор на „канарчетата”, като по непотвърдена информация това ще бъде тонизираща напитка „Гаторейд”.
Новият президент на Ботев Пловдив Марко Орнела не пристигна днес с основата група от шефове на клуба, тъй като има бизнес ангажименти в родината си.
На летище София пристигнаха десет от шефовете на „канарчетата”, които бяха посрещнати от шофьора на президента на Ботев Димитър Христолов и веднага откарани в Пловдив.
При предишния си гастрол в България в края на миналата седмица, италианските бизнесмени заявиха, че в деня преди мача с Локомотив София ще дадат обширна пресконференция, на която ще обявят идеите си за бъдещето на Ботев.
На нея ще бъде съобщено името и на основния спонсор на „канарчетата”, като по непотвърдена информация това ще бъде тонизираща напитка „Гаторейд”.
-
CanariesUltrasFront
Re: Орнела пристига в България утре
Дано е истина 
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Орнела пристига в България утре
Ами за десетимата най-вероятно е така - предполагам, че Вълчев е бил там... Ако чете форума - да подскаже дали ги и видял лично или има информация от някъде