Тодор Неделев (фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мениджъри от половин Европа окупират Ловеч за Тодор Неделев
Стига с тая злоба бе. Неделев има качества да играе голям футбол, но трябва по най-бързия начин да напусне родната джунгла. В противен случай развитието му ще спре и в последствие ще тръгне надолу. Просто у нас няма много качествени защити срещу които да се изправя и които да го подтикват да подобрява играта си.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Чак па половин Европа, оливате се с тия грандомански изхвърляния. И хич не си правете труда да "доказвате" че тя грандоманията ви е непозната, само идиот ще седне да спори с вас сериозно: все НАЙ НАЙ НАЙ Ботев.
Иначе нормално да дойдат мениджъри, Неделев играе добре в ЕКТ, предполагам че покрай трансфера на Георги Миланов мениджърите и без това вече (и отново) заглеждат А група и сигурно има кандидати да вземат Тодор Неделев преди да се е ошлайфал още малко и да му се вдигне цената.
Аз обаче все си мисля, че ако Ботев продължава в същия дух като развитие Неделев спокойно може да остане ПОНЕ до края на сезона, а защо не и следващия. Има си отбор, който е във възход, има възможност да се утвърди окончателно, едно е да си изиграл 5-10 силни мача, друго е година-2 да си постоянна величина.
Ако устиска и се старае формата му да е постоянно подобряваща се в Ботев след годинка-2 ще струва повече пари, а и би могъл да се уреди със сериозен като за български футболист отбор и прилични лични финансови условия. А това никак не е маловажно, освен да рита топката трябва да мисли и за тия неща човека..
А останалите какво злобеят по дяволите само те си знаят, аз пък винаги съм доволен като някой българин се окаже сериозна цел на скаутите, значи.. има хляб в него, няма да сме известни само с покупката на негри на килограм.
Иначе нормално да дойдат мениджъри, Неделев играе добре в ЕКТ, предполагам че покрай трансфера на Георги Миланов мениджърите и без това вече (и отново) заглеждат А група и сигурно има кандидати да вземат Тодор Неделев преди да се е ошлайфал още малко и да му се вдигне цената.
Аз обаче все си мисля, че ако Ботев продължава в същия дух като развитие Неделев спокойно може да остане ПОНЕ до края на сезона, а защо не и следващия. Има си отбор, който е във възход, има възможност да се утвърди окончателно, едно е да си изиграл 5-10 силни мача, друго е година-2 да си постоянна величина.
Ако устиска и се старае формата му да е постоянно подобряваща се в Ботев след годинка-2 ще струва повече пари, а и би могъл да се уреди със сериозен като за български футболист отбор и прилични лични финансови условия. А това никак не е маловажно, освен да рита топката трябва да мисли и за тия неща човека..
А останалите какво злобеят по дяволите само те си знаят, аз пък винаги съм доволен като някой българин се окаже сериозна цел на скаутите, значи.. има хляб в него, няма да сме известни само с покупката на негри на килограм.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Red Warrior написа:Не бързайте толкова. Неделев направи добро впечатление в няколко мача, но само тук при един гол и два финта правим някой суперзвезда. Доста такива сме ги виждали. Спас Делев почна супер, но го грабна нощния живот и приключи. За Божинката да не говорим, а къде беше - Юве, Фиорентина, Ман. Сити... Затова по-спокойно. Иначе успех на момчето и дано се развие.
Напълно подкрепям твоето мнение.Дано запази формата си и да продължи в добър отбор.Има потенциал в момчето.
- El Grande Capitan
Betchualeng Arnaikem написа:Аз обаче все си мисля, че ако Ботев продължава в същия дух като развитие Неделев спокойно може да остане ПОНЕ до края на сезона, а защо не и следващия. Има си отбор, който е във възход, има възможност да се утвърди окончателно, едно е да си изиграл 5-10 силни мача, друго е година-2 да си постоянна величина.
Хубаво е отвреме навреме да има и такива трезви и обмислени мнения, че започнах да си мисля че всички тук фенове на червени сини и лилави са полудели от злоба и яд животни с пяна около устата.
С горното съм напълно съгласен, нямаме никакъв зор да продаваме Тошко веднага,тутакси и на секундата. Нека да остане тоя сезон при нас и след това може би още една година и тогава да го продадем за хубави пари в хубаво първенство. Парите които сега ще му вземем едва ли са крайно необходими на Ц.Василев, така че нека си седи при нас, да заякне още малко и да натрупа самочувствие...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- El Grande Capitan
Майстор Манаси написа:Забелязъл съм, че след всеки изминал мач на Неделев му растът ушите, дано в края на сезона това не му пречи да играе футбол
Ти недей бра грижа, Д-р Енчев е от Пловдив, ако требва и цици ше му сложим,само да продължи да вкарва както досега...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:Майстор Манаси написа:Забелязъл съм, че след всеки изминал мач на Неделев му растът ушите, дано в края на сезона това не му пречи да играе футбол
Ти недей бра грижа, Д-р Енчев е от Пловдив, ако требва и цици ше му сложим,само да продължи да вкарва както досега...
Ако постоянно играе срещу Левски и Тото отбора от Гоце Делчев може и да продължи да вкарва

Re: Тодор Неделев (фен тема)
Към момента Тодор Неделев струва повече от 3М евро!
Ростов предлагат въпросната сума, но офертата е била отказана от клуба.
Ростов предлагат въпросната сума, но офертата е била отказана от клуба.
Добрите игри на надеждата на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев в Лига Европа закономерно привлякоха вниманието на много чуждестранни скаути. Младокът се намира във върхова форма от началото на сезона, като освен в Европа, той се скъсва да бележи и в родната "А" група. Най-силен интерес към него проявява руският Ростов.
Скаутът на първодивизионния руски тим Александър Андрушенко изгледа последните два мача на "Ботев" в Европа - срещу Жрински Мостар и срещу Щутгарт. Той дори бе на трибуните на стадион "Христо Ботев" за дербито от първия кръг срещу "Левски", което бе спечелено с 2:1.
"Личи си, че момчето има качества и школуван удар с левия крак, но често се изолира от играта на десния фланг. Определено има бъдеще", коментира скаутът на Ростов след двубоя с босненския Жрински.
Ръководството на Ростов е отправило официална оферта за Неделев след края на мача с Щутгарт. Руснаците са извадили 3 милиона евро, за да си осигурят подписа на талант №1 на Пловдив. Собственикът на "Ботев" (Пд) Цветан Василев обаче категорично е отказал предложението. Според него на Неделев му е рано за чужбина. Освен това младокът е част от дългосрочния проект край Бирената фабрика в Пловдив.
Със сигурност обаче отказът на боса няма да откаже Ростов. Очаква се скаутът да изгледа на живо и реванша между Щутгарт и "Ботев" (Пд) на 8 август. Ако "жълто-черните" отпаднат от надпреварата, не е изключено Ростов да отправи нова оферта, която да изкуши шефовете на тима.
Източник

- liliputchica
Тодор Неделев претърпял Успешна операция в Германия
..представям си какво е неуспешна операция
. Шегата на страна, от като е контузен и де факто приключи с Ботев, отбора на Пловдив дръпна ръчната . Мъри е разкрит 

[offtopic]нямам[/offtopic]
liliputchica написа:Тодор Неделев претърпял Успешна операция в Германия..представям си какво е неуспешна операция
. Шегата на страна, от като е контузен и де факто приключи с Ботев, отбора на Пловдив дръпна ръчната . Мъри е разкрит
Това от един мач ли го разбра или си надарен със способността да виждаш в бъдещето? До края на седмицата ще изиграем срещи с един отбор практикуващ директен футбол и с един, който преди седмица победи ПСВ насред Холандия. След тези две срещи може и да се правят изводи, до тогава всичко което казваш са пожелания, издаващи страх от отбора на Ботев!