mazut написа:za nas e toj religiq написа:mazut написа:Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора
Батка ,аз коментирам играта на нашите ! Не казвам че сте биле супер зле , и вашите момчета имаха желание но просто не им се получаваше ! Всичко беше дълги топки към Сакалиев и толкова ! А и не забравяй че все пак бяхме гости ! А гола кво да го споменаваме , не ни го е подарил съдията нали ? Сложи си ръка на съцето и кажи че имаше дузпи за васАко бутане с рамо е дузпа , то аз съм космонавт
За добро или лошо такава ни е играта този сезон.Нямаме нужната класа в центъра,която ни даваше Митко Трендафилов,макар и във В група.А и да,вашите не са свикнали да се чувстват като гости далеч от дома си и вероятно им е повлияло
Тоя път се бяхте подготвили по добре