Flash1912 написа:botev_1912 написа:Идвам аз и строя с мои пари стадион за градът и от тях някой открадва 5% примерно!
С какво е ощетена държавата че някой е откраднал от мен определена сума пари?
Ощетени са МВРО, че не се налапват те, ей тва са ощетени и за тва пищят. Ама ако трябва да избирам да си платя сам ремонт на къщата и някой да се налапа от това или някой да дойде да ми построи къщата наново и да се налапа той, познайте кое ще избераСъщата аналогия е да ми ремонтират барака за 200 квадрата, като 140-150 квадрата ме оправят или да ми построят нова къща с 140 квадрата :D
Айде пак апартаменти ,къщи и бараки ,часно мнение,от гледна точка на мен да ми е добре и тнт.Аз преди казах нека кучето да се налапа ама да има стадион с сегашният капаците ,а защо не и по-голям?! Ама от цялата работа здраво мирише на софийска смет и лични облаги ,а стадиона е една игра с нервите на пловдивчани.
Ти май беше споменал за тва "как си искал стадиона да изглежда добре ,а не със соц облик" незнам дали си виждал проекта на хората за реконструкцията ,едва ли ще познаеш ,че тва е ст Пловдив ако там не са 4-те огромни стълба за осветление.
Казваш представили са се тези "инвсетитори" щото аз за тях слушам само "испански инвеститори" дето били построили всичко значимо като стадион по света ама никъде не се споменава фирма ,може и аз да не съм на толкова запознат.
Пак покзаваш балканско-българско мислене омазано с европейски привкус с реплики от сорта на "Нека се налапат ама и ние да имаме" и "Аз искам европейски стадион с молове" аз донякъде подържам тва мнение ама поне не тръбя наляво и надясно ,че съм пор-европа мен.Ако Кучето ги има тези инвеститори да се организира сериозен обществен дебат ,да се питат пловдивчани ,а не Бойко.Да се дигне пара до небето,щото този стадион е символ на градът ни!
За мене е важно ст. Пловдив-Голямата къща да не пада по долу от това което е като капацитет и да се спре разрухата там.Ако мизерната държава може да сипе 100-те милиони за стадиони в София то ние можем да направим некви мощни протести и да изискаме от тях това което се полага и на нас.Имаме сили ,тренирани сме ,бутнахме Сельо ще бутнем и Бойко ,ще бутнем всеки който се ебава с нас ,и всеки който иска да продължи процесът на централизация и превръщането ни в дълбока провинция.