slavia_forever написа:Прекалено много други фактори и съвпадения оборват цялостната картина около клуба Ботев Пд, която НЕ АЗ, а историческата фактология говори за безпрецедентен опит за подмяна на футболната история на България.
Пак ви казвам, пожелавам да изкарате весел празник с гост отбор като Байерн например! А ако един ден успеете да докажете недвусмислено рождения си ден, аз ще съм един от първите, които лично ще ви го призная и поздравя чистосърдечно! Но на база на това, с което аз ровейки се в историята назад съм се запознал, не съм видял и едно категорично доказателство за годината, в която твърдите, че Ботев Пд е създаден, а именно 1912-та година.
Предлагам повече да не оспамваме темата. Ако решите, че искате, мога да отключа другата тема и там да си говорим за история.
Първо - Да, само ТИ говориш, никой друг, а и онея морските, ама тях кой ли ги брои за живи

Второ - Абсолютно на никой не му дреме някой си там дали щял да ни поздрави, тва кога ще го разбереш най-накрая

Трето - Ще си поканим, който си искаме, а вече кой ще се съгласи си е чисто НАШ "проблем"

/само да не вземеш да ги предупредиш, че според теб ще уважат "фалшива" годишнина, моля те не ни проваляй празника, защото съм сигурен, че ще ти се доверят/