В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Мнениеот botev_1912 » 31 яну 2010 18:20

loko2004 написа:
Спокойно, онова Ад ще фалира, бъди сигурен. Има и друго. Новосъздаденото АД няма да бърза с нов клуб, а ще изчака фалита на другият. ТОгава ще онаследи историята и лиценза на старият клуб. Въпроса е митко да бъде изгонен като обвинен в фалит на клуба. От там всичко се наследява. Все пак всички ФК са от 10-11 години АД-та следователно всички клубове са стари толкова години. АД-то е само фирмата която движи клуба. А под Клуб се разбира това което приема града за клуба. Никаде не пише че основаният през 1912 клуб е на христолвото АД което е създадено 99 година. Както е дошло така и ще си замине! Всичко е игра на документи. Ако трябва да гледаме иначе на нещата то реално никой клуб от сегашните не е по дърт от 11 години.

Хъм, браво има еволюция в мисленото доскоро оставяхте впечатление, че са важни документите а не какво приемат феновете и постоянно поствахте едно решение на съда ... странно нещо е живота

ако визираш вашият случай - само да те открехна че не в нашия а Във ВАШИЯТ устав пише че сте естествен правоприемник на ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ!

Кофти а?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 18:24

Стоичков в момента мисля се справя повече от успешно в Африка ;) Така, че не смятам, че точно в момента е уместно да ми го слагаш като аргумент. Освен това Стоичков никой не го е поставял да работи в България за да видим как ще се справи... И има разлика между организатор и треньор. Надявам се да правиш разлика ;) Не, чувал съм, че от добър футболист НЕ ВИНАГИ става добър треньор....Е, затова пък ние си имаме много легенди, все някой ще става, кой за треньор, кой за организатор ;)

Кашчей, определено търсиш начин да ме оставиш без аргументи, но прости ми... няма да се предам все още.... Имам един последен въпрос към твоята всезнаеща персона, разбираща от футбол и градене на отбор...

Щяха ли да станат те големи футболисти и щяха ли да мачкат по същия начин без огромните тълпи от хора, които скандираха имената им на стадиона и популярноста, която имаха те в цял град Пловдив ?

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 18:27

Стоичков ги постави на колене с много по-големи отбори от Ботев, пичага ;) Има разлика между това да биеш големи отбори с Барса и да ги биеш с Ботев, нали се досещаш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 18:33

Тракиец 1912 написа:Стоичков в момента мисля се справя повече от успешно в Африка ;) Така, че не смятам, че точно в момента е уместно да ми го слагаш като аргумент. Освен това Стоичков никой не го е поставял да работи в България за да видим как ще се справи... И има разлика между организатор и треньор. Надявам се да правиш разлика ;) Не, чувал съм, че от добър футболист НЕ ВИНАГИ става добър треньор....Е, затова пък ние си имаме много легенди, все някой ще става, кой за треньор, кой за организатор ;)

Кашчей, определено търсиш начин да ме оставиш без аргументи, но прости ми... няма да се предам все още.... Имам един последен въпрос към твоята всезнаеща персона, разбираща от футбол и градене на отбор...

Щяха ли да станат те големи футболисти и щяха ли да мачкат по същия начин без огромните тълпи от хора, които скандираха имената им на стадиона и популярноста, която имаха те в цял град Пловдив ?

Не, нямаше да станат!И това го казвам с чиста душа, защото "Ботев" винаги ми е бил любим отбор в България(само не и когато играят с "Дунав" :mrgreen: )

По другия въпрос... Досега не сте изкарали голям треньор от легендите си и не виждам начин това да стане скоро, защото(за съжаление) от доста време и легенди нямате :(

ПП-На Стоичков му дадоха най-отговорният пост на треньор в България, но той нито беше готов, нито има интелекта да бъде такъв тук :( :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 18:36

Тракиец 1912 написа:Стоичков ги постави на колене с много по-големи отбори от Ботев, пичага ;) Има разлика между това да биеш големи отбори с Барса и да ги биеш с Ботев, нали се досещаш.

Има, но Байерн и Марек го победи, със същият резултат ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 18:41

Нима Чико не бе добър треньор ?!

Стоичков се учеше с България, а виновни са тези, които му дадоха този пост, толкова рано! Може би сега, с този опит, който натрупа, нямаше да е същата издънка ;)

За съжаление, съм съгласен, че скоро време, легенди на терена няма да имаме, защото легенди се правят в големи мачове ;) Но, затова пък сме се застраховали с невероятна история и както казах, имаме си достатъчно легенди ;)

ПС: Ха, ами то и Дунав единствен победи Рома, така че не виждам защо се гавриш с това симпатично отборче по-горе ;) !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 19:02

Тракиец 1912 написа:Нима Чико не бе добър треньор ?!

Стоичков се учеше с България, а виновни са тези, които му дадоха този пост, толкова рано! Може би сега, с този опит, който натрупа, нямаше да е същата издънка ;)

За съжаление, съм съгласен, че скоро време, легенди на терена няма да имаме, защото легенди се правят в големи мачове ;) Но, затова пък сме се застраховали с невероятна история и както казах, имаме си достатъчно легенди ;)

ПС: Ха, ами то и Дунав единствен победи Рома, така че не виждам защо се гавриш с това симпатично отборче по-горе ;) !

Тоя мач съм го гледал наживо.Малко повече късмет ни трябваше и Рома щяха да се изпотят в продълженията.Като спомня и какви аванти имаше в Рим :evil: .Нямам спомен колко събираше стадионът тогава, но целият курс бяхме на мача, като двама души бяха освободени от занятия, за да запазят места.. 5 часа преди началото на мача.
За съжаление сега нито ентусиазмът, нито духът са същите :(

И.... аз нямам абсолютно нищо против "Ботев".Просто ви показвам пречките, които може да има, и които са реални, за да няма излишна еуфория и после плюене, само защото някой не познава законите и правилниците.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 31 яну 2010 19:37

Какво става с вариантът Берое? Чист, точен, бърз. Оставя отбора в "Б" груп, а дх вън.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 31 яну 2010 20:06

medenka написа:Какво става с вариантът Берое? Чист, точен, бърз. Оставя отбора в "Б" груп, а дх вън.

поради редица разлики , най-вече юридически, при нас няма как да стане берое. .

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 31 яну 2010 21:04

Кашчей написа:Тоя мач съм го гледал наживо.Малко повече късмет ни трябваше и Рома щяха да се изпотят в продълженията.Като спомня и какви аванти имаше в Рим :evil: .Нямам спомен колко събираше стадионът тогава, но целият курс бяхме на мача, като двама души бяха освободени от занятия, за да запазят места.. 5 часа преди началото на мача.
За съжаление сега нито ентусиазмът, нито духът са същите :(
Ами наместо да се тревозиш, дали постъпваме правилно и кой в Пловдив е кадърен и кой не, не впрегниш тази енергия да съжевите този дух, за който говориш, пак в Русе. Аз лично смятам, че Дунав имат място в А група.

Върни се в “Ботев”