slavia_forever написа:Значи Ботев е учреден от 10-12 годишни деца?!

Аз имам деца на 9 и на 12 години, не знам кои от вас имат също така, за да си дават сметка за това, доколко това е възможа подобна ситуация. Че и след "основаването" съществуващата дупка от няколко години в историята, обосновавайки се с войните (основателят на Славия също се е бил и е загинал във войните, но Славия няма дупки в историята, както и основателите се знаят кои са, кога са родени и кога са починали).
Да, футболното дружество е основано от възпитаници на Първа мъжка гимназия и Френския колеж на възраст 10-16 години, нито е странно за времето си, нито е причина да се срамуваме или чувстваме неудобно от този факт. Защо да изпитваме неудобство, че отборът ни е основан от будната младеж на Пловдив

Аз лично съм горд от това, предполагам колегите също. Това, че днешните деца на тази възраст живеят, за да играят на телефоните и лаптопите си и зяпат още "Картуун Нетуърк", е проблем на днешните деца и цялото ни общество. Лошото е, че технологичните забавления са изместили спорта като занимание и вероятно нещата ще се влошават за в бъдеще, макар че всичко е въпрос на възпитание и навици в семейството, разбира се.