Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 сеп 2014 19:22

Интересно как Левски и ЦСКА гостуваха на Коматево и шефовете им "копче" не казаха, а "великата" национална кауза реши, че не стават условията за мач в "А" група. Скачайте, скачайте, идва мач в ШЛ, тогава ще видим кой какво ще плаща и кой какво ще наказва. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 19:24

fena написа:
Brabam написа:Чудно ми е само буферите сега как с един език два задника ще лижат - на Левски ли, на Лудогорец ли ....

Тук става дума за сигурността и здравето на хората. Не може да плюете и да ругаете като хамали, а ако има възможност и до бой да стигате, и това да остава без последствия. Трябват сурови наказания, за да се променим един път завинаги. И пак повтарям на този тренировъчен терен трябва да се забрани провеждането на футболни срещи, на ниво А група, и това рано или късно ще стане, защото ексцесиите ще продължават.

На вашия полустадион да не е по-различно?На дербито ме ругаха цял мач,защото съм жълтур,а един даже се пробва да влезе в ложата,та се наложи охраната да му забие бутилка минерална вода в главата :oops: Обаче не съм ревал на никой и не съм подавал оплакване 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 14 сеп 2014 19:26

Заради разград плюехте по Берое, сега помежду си. Ей за тва домуса ще прави каквото си поиска. Само на мен ли ми прави впечатление, че лудогорец нямат публика като гости. Що ли? :shock:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 19:28

rebel написа:Заради разград плюехте по Берое, сега помежду си. Ей за тва домуса ще прави каквото си поиска. Само на мен ли ми прави впечатление, че лудогорец нямат публика като гости. Що ли? :shock:

Е как да нямат-цели трима души имаше в Пловдив :mrgreen: Както обясни един-пазели си паричките за други отбори,Ботев не им бил дразнител :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 сеп 2014 19:28

rebel написа:Заради разград плюехте по Берое, сега помежду си. Ей за тва домуса ще прави каквото си поиска. Само на мен ли ми прави впечатление, че лудогорец нямат публика като гости. Що ли? :shock:

Как че ще нямат публика? Имаха цели 3 фена на мача с нас. Истинските фенове на фк домус ага.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 14 сеп 2014 19:30

ronnie написа:Интересно, вече 3 от 4-те големи агитки в България ги намразиха. Плюс това гледам, че и повечето беройци не ги обичат много, а пък и едва ли в Благоевград са много доволни от бутафорния прякор на измищльотината :roll: Виждаме уникалния ефект от пр-а на Питричев :mrgreen:

Това как го роди главата ти? Защо смяташ, че щом чорбата яде редовно бой от Крейзитата Пирин и Берое трябва непременно да мразят Лудогорец.
Дори и в агитките на тези 3-4 отбора има хора които са против простащината и харесват играта на Лудогорец.
Това че на теб така ти се иска е друг въпрос.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 14 сеп 2014 19:34

Луд Гидия 123 написа:
ronnie написа:Интересно, вече 3 от 4-те големи агитки в България ги намразиха. Плюс това гледам, че и повечето беройци не ги обичат много, а пък и едва ли в Благоевград са много доволни от бутафорния прякор на измищльотината :roll: Виждаме уникалния ефект от пр-а на Питричев :mrgreen:

Това как го роди главата ти? Защо смяташ, че щом чорбата яде редовно бой от Крейзитата Пирин и Берое трябва непременно да мразят Лудогорец.
Дори и в агитките на тези 3-4 отбора има хора които са против простащината и харесват играта на Лудогорец.

Виждам, че си нов във форума. Ами добре дошъл, поразгледай малко коментари в тази тема и ще разбереш, че съм прав ;)

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 14 сеп 2014 19:34

Луд Гидия 123 написа:

Че кой в случея обсъжда играта на лудогорец :mrgreen: говорим за съвсем други неща.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 14 сеп 2014 19:37

ако може небългарите да не взимат отношение по въпроса,най-малкото терена на базата е в пъти поо добър от на малцинствата картофената нива.условията за футбол са перфектни.Левски и Цска нямаха проблем да гостуват на базата само на мургавия петричев нещо не му харесва
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 14 сеп 2014 19:52

Кирчо, Кирчо, май не ти се играе в Европа, а? Ако наистина пуснеш жалба, знаеш ли какво ще се случи на "Васил Левски"? Едни преди време правеха кастинг за билети (с изпит по песни) и стадионът им остана празен. Та вариантите са два - или без публика на националния (изключвам 3-4 рейса от Разград и един бус сандвичи), или ще връщаш пари за "пакетните билети". И после да не се оправдавате "ама ние не искахме така"....Каквото повикало - такова се обадило! Че сте добри - добри сте! Ама уважавайте и другите. Ние продадохме билетите за 3 часа, вие доведохте 3-ма фена. И те студенти в Пловдив.

Върни се в “Ботев”