Любо Пенев напусна "Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Любо Пенев напусна "Ботев"

Мнениеот El Commandante » 07 юли 2014 21:59

Thurman Murman написа:Бъркаш човек. Казаното беше нещо от сорта, че "решенията са взети от борда на директорите и са съгласувани с миноритарния акционер". Тоест Сдружението. В момента Василев си има много по-големи грижи от нас, но самият факт, че неговите хора са тук, говори достатъчно красноречиво.

А,ето виж кво точно казва:

„В тази ситуация проведохме доста срещи с спортно-техническия щаб в лицето на старши треньора и съвета на директорите на Ботев, с представители на акционера, за да коментираме възможните стъпки и решения. Това, което се наложи като извод е, че ние трябва да преминем към един икономичен режим на съществуване и дейност. Режим, който се основава на нашите прогнозни приходи, които очакваме да постъпят извън финансирането от собственика и акционерите, за да направим необходимото, за да съхраним клуба

Мисля че не греша за жалост..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 юли 2014 22:03

El Commandante написа:
„В тази ситуация проведохме доста срещи с спортно-техническия щаб в лицето на старши треньора и съвета на директорите на Ботев, с представители на акционера, за да коментираме възможните стъпки и решения. Това, което се наложи като извод е, че ние трябва да преминем към един икономичен режим на съществуване и дейност. Режим, който се основава на нашите прогнозни приходи, които очакваме да постъпят извън финансирането от собственика и акционерите, за да направим необходимото, за да съхраним клуба

Мисля че не греша за жалост..

Във видеото май не се чува такова нещо като "представители на акционера", но така или иначе е ясно, че засега свиваме разходите, за да не се набутваме с дългове, които после нямат погасяване. А и "акционера" не е ЦВ, а ИПС. Но това са подробности така или иначе. Докато Джиджи и Тервел са тук, аз съм спокоен.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 юли 2014 22:06

Кашчей написа:
Ботевъ Пловдивски написа:
El Commandante написа:Досега всички ходове на ръководството са ултраконсервативни и много навременни,режат се разходите още от следващите заплати.
Милион пъти по-добре отколкото да потъваме в дългове за да държим чужденци.

Другото което ми направи впечатление на пресконференцията: няма кво да разчитаме на 21, па на 29ти па на трийсеивтори, съвсем очевидно е че Цв.Василев им е казал: аз бях дотук,оправяйте се...майната му...за мен основния въпрос е стадиона...

Ще се оправим, само спокойствие, силна храна и ходене по мачове ;) . Нали знаеш на вълка защо му е дебел врата? :) Не ни е за пръв път. Явно и ръководството не са хора, които само кършат ръце и се вайкат, така че ще се стабилизираме.

Баш ви е за първи път, защото "Случаят Селски" няма нищо общо с това!

Прав си, но сега и организацията е по-добра. Никой не е казал, че положението е "розово", просто не е моментът да се развява "бялата кърпа". Работата продължава, отборът тренира, в четвъртък излизаме на стадиона в Серавале, това е - едно по едно.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 юли 2014 22:24

Не бойте се вие сте свикнали да оцелявате без пари подобно на нас.Няма да се затриете, ама не ви прави чест ,че миналото лято не пращахте да се пречистваме и тем подобни щуротии. Да сме извъвели пътя и други али - бали все едно,че не сме футболен клуб , а някаква религиозна секта.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 юли 2014 22:27

onegavon написа:Не бойте се вие сте свикнали да оцелявате без пари подобно на нас.Няма да се затриете, ама не ви прави чест ,че миналото лято не пращахте да се пречистваме и тем подобни щуротии. Да сме извъвели пътя и други али - бали все едно,че не сме футболен клуб , а някаква религиозна секта.

Пичове,истината е много проста-пишете си квото искате,плюйте на воля, сега ви е паднало, ние нямаме нужда нито от вашата подкрепа,нито от вашето съчувствие,нито от съжалението ви.

НИЕ СМЕ БОТЕВ, ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И ПАК ЩЕ СЕ ИЗПРАВИМ!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 07 юли 2014 22:27

bobo_13 написа:
joring написа:
bobo_13 написа:По вероятно е да преместят европейското на друг стадион, отколкото да построят този.

Дишай спокойно, след две седмици ще се разбере:
Джиджев написа:Действително това е свързано с датата 21-и. Там има по-различна схема на финансиране на този проект и трябва да изчакаме 21-и юли.

Абе Вие сериозно ли вярвате, че на 21-и ще има пари? Не разбрахте ли, че всички фирми на Цецо Василев минават в ръцете на хората на Доган и единствената надежва Ви е Барека да се примоли на Доган....иначе няма кинти от тези фирми.

И това те радва безкрайно, нали?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 юли 2014 22:28

onegavon написа:Не бойте се вие сте свикнали да оцелявате без пари подобно на нас.Няма да се затриете, ама не ви прави чест ,че миналото лято не пращахте да се пречистваме и тем подобни щуротии. Да сме извъвели пътя и други али - бали все едно,че не сме футболен клуб , а някаква религиозна секта.

Да се изчистиш от собственици-кръвопийци не е щуротия! Но щом при сегашното ви положение ви е кеф, ваша си работа, нас не ни бърка.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 08 юли 2014 00:38

много пъти на мачове на Ботев слушах скандирания "Цецо Василев" ...
интересно ми е тези фенове дали сега не се чувстват някакси тъпо?!
да скандират името на мутра-престъпник, който управлява откраднати и незаконно придобити пари и както се оказа даже е бил поставено лице!

народът продължава да деградира и по-зле ще става ....

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 08 юли 2014 01:35

yasen написа:много пъти на мачове на Ботев слушах скандирания "Цецо Василев" ...
интересно ми е тези фенове дали сега не се чувстват някакси тъпо?!
да скандират името на мутра-престъпник, който управлява откраднати и незаконно придобити пари и както се оказа даже е бил поставено лице!

народът продължава да деградира и по-зле ще става ....

Някакви доказателства че е крал? Ц.В. направи доста за отбора. За това феновете го подкрепят.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 юли 2014 02:28

yasen написа:много пъти на мачове на Ботев слушах скандирания "Цецо Василев" ....

На кои точно мачове синко?
Изброй три?

Върни се в “Ботев”