ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино) - 4:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев Пд - Либертас (Сан Марино)

Мнениеот джони » 03 юли 2014 21:46

Изображение
След края на срещата с Либертас, футболистите на отбора от Сан Марино аплодираха бурно бултрасите, след което отидоха към сектора с феновете на "жълто-черните" и получиха лично поздравления от ботевистите. Феновете на "канарчетата" дори подариха на играчите на гостуващия тим шалове и знамена на Ботев.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 03 юли 2014 21:53

джони написа:Изображение
След края на срещата с Либертас, футболистите на отбора от Сан Марино аплодираха бурно бултрасите, след което отидоха към сектора с феновете на "жълто-черните" и получиха лично поздравления от ботевистите. Феновете на "канарчетата" дори подариха на играчите на гостуващия тим шалове и знамена на Ботев.

Казах ви, че са пичове. Те за кеф играят. На тях им стига да си поритат, да разгледат Европа, да преспят с местните курвентии. И така. Пичове са.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 03 юли 2014 22:05

По дарик Вальо каза че потниците от Бай мангау, днес са имали среща с Коко Динев в София и в предвид финансовата криза в Ботев, били готови да прекратят бойкота :lol:

Браво невестулки :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 юли 2014 22:18

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UhYiQuQKbi0[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 юли 2014 22:22

Може да се бъзикаме по форумите което си е нормално,но честита ви победа-все пак български отбор играе,не съм чел темата и другото което ми направи впечатление е странния състав,кво става при вас къде са чужденците,да не хващат пътя повечето-лоша работа,аре наздраве с една мастика и горе главите хич да не ви пука :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 юли 2014 22:24

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1TkqlFeJBwg#t=108[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 03 юли 2014 23:10

ХАхаха вие бихте някакви хванати от махалата и вее голям го размахвате....тия момчета по цял ден бачкат и вечер се събират да поритата за кеф...единият даже е евро шампион на бягане и играе на 40 години:)....големи сте...биете ПЛОД и ЗЕЛЕНЧУК :) :) :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 юли 2014 23:11

Пенев - гордостта на България! След успехите над Малта на национално ниво беше напълно логично да запише успех и срещу Сан Марино на клубно. Останаха му да бие Лихтенщайн, Фар. Острови и Андора за да бъде признат в световен мащаб. Направо не знам с тази мижава заплата как ще успеят канарите да го задържат в отбора.
Съмнявам се, че ще прокопсат кой знае колко с този треньор, но все пак им желая успех в следващия кръг. :)
...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2014 23:13

Тия се оказаха по слаби от колкото очаквах ! Цял мач нямаха атака и се игра пред тяхната врата. За пръв път видях постройка с 5 защитника в линия :) Резултата спокойно можеше да е двуцифрен ако вратаря им не беше феноменален , не знам как не играе някъде професионално :? Тия ги отписахме обаче ще видим следващите , че както се развиват нещата останахме без защита !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2014 23:16

Foreigner написа:Пенев - гордостта на България! След успехите над Малта на национално ниво беше напълно логично да запише успех и срещу Сан Марино на клубно. Останаха му да бие Лихтенщайн, Фар. Острови и Андора за да бъде признат в световен мащаб. Направо не знам с тази мижава заплата как ще успеят канарите да го задържат в отбора.
Съмнявам се, че ще прокопсат кой знае колко с този треньор, но все пак им желая успех в следващия кръг. :)

Аз лично , до сега се надявах че ще остане , обаче като го слушам как говори вече съм почти сигурен че ще се махне !

Върни се в “Ботев”