Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета - фейс контрол

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Какво скри огънят на "Лазур" ?

Мнениеот ZinedineZidane » 19 май 2014 16:54

doktora25 написа:Съгласен съм с автора, само не ми е ясно защо огънят да е скрил тези неща.

Образно казано...
Иначе и аз се присъединявам... Лошото е, че догодина пак ще се домакинства в Коматево и няма да е толкова видно колко ще е паднала посещаемостта заради продължаващите "спортно-технически" безобразия.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 19 май 2014 17:24

Пловдивчанинът написа:Ай стига бе никой не е искал да прави пожар. Пожарникари не действаха адекватно и те го предизвикаха. Иначе лумпените, които влезнаха на терена и трошаха те не трябва да стъпват на стадиона ако ще продължават да правят такива глупости.

Е, аз какво казвам, абсолютно същото!

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 19 май 2014 17:26

dodo7271 написа:Когато ви казвахме, че Мъри не е треньор за Ботев, вие се подигравахте, псувахте ни, ругаехте ни. Мъри е треньор за Левски, такъв какъвто е в момента, без пари, без селекция, без нищо. От такъв отбор, той може да направи нещо... Обаче вие, с провинциалния си манталитет, си викахте - ейййй, разбихме ги говедата, шопите и ни хранехте. Обяснявахте как Цветан Василев е най-великият футболен президент в цялата история на световния футбол....И на какво отгоре Цанко Цветанов да каже добри думи за вашата публика. След като веднъж го замеряхте с бутилки и го псувахте като бесни цигани на мача с Етър, а втори път буквално прекратихте мача, в който Ботев можеше да вземе купа....

Чудесно казано - Като го е срам от нас, да върви на майната си, а не да получава заплата тук, Големия помощник.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 19 май 2014 17:27

dodo7271 написа:Когато ви казвахме, че Мъри не е треньор за Ботев, вие се подигравахте, псувахте ни, ругаехте ни. Мъри е треньор за Левски, такъв какъвто е в момента, без пари, без селекция, без нищо. От такъв отбор, той може да направи нещо... Обаче вие, с провинциалния си манталитет, си викахте - ейййй, разбихме ги говедата, шопите и ни хранехте. Обяснявахте как Цветан Василев е най-великият футболен президент в цялата история на световния футбол....И на какво отгоре Цанко Цветанов да каже добри думи за вашата публика. След като веднъж го замеряхте с бутилки и го псувахте като бесни цигани на мача с Етър, а втори път буквално прекратихте мача, в който Ботев можеше да вземе купа....

Чудесно казано - Като го е срам от нас, да върви на майната си, а не да получава заплата тук, Големия помощник.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 19 май 2014 19:10

Хореографията бе супер. Иначе пожарникаря си е за уволнение, оставаше само и пистолета на полицая дето го изпусна да гръмне и циркът- трагикомедия сътворен от държавните органи щеше да е пълен. Мърито да си взима чупещите и да си ходи на Герена. И на него и на тия там им е мястото. Никой никога няма да му прости излизането с резервите в София, а че си е объркал професията е ясно отдавна. Най-гадното нещо което мога да си представя е "правилен" футбол на откриването на новият стадион. Като си спомня и средните пръсти които ни размахваше като играеше във Фенербахче и ми се повръща...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 май 2014 19:41

Стига вече с такива теми!Мача мина,паднахме,изложихме се-всичко беше казано и написано.Няма смисъл да се чопли раната повече и да се дава поле за изява на разни мишоци.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Наказват Ботев с лишаване от домакинство

Мнениеот slash1912 » 19 май 2014 19:45

ivan56 написа:
El Commandante написа:
баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул. :lol:

На Митко Събев му се плаща за удоволствието да гледа БОТЕВ на стадиона си, като прибавим факта че от новия сезон Черноморец ще стане сателит на БОТЕВ, мисля че можеш да ходиш да се гръмнеш...

Искам да ти кажа,че Миткоти Събев го боли г..а за Ботев Пд.Него го интересуват финикийските знаци.
Сателит може да ви е Каспичан,Плодовито или Раковски но не и Черноморец.
Сбъркали сте рейса.

Що бе пич,Черноморец някакъв фактор ли са в момента?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 19 май 2014 20:32

Хореографията беше наистина страхотна, но не знам колко мозък трябва да има човек за да не се сети какво ще стане като хвърли запалени факли върху хартиените ленти. Затова за пожара сме си виновни единствено ние. Хората, които организираха хореографията трябваше да съберат лентите на полувремето, след това да палят факлите. Станалото, станало, дано поне се научим от грешките си.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 19 май 2014 20:50

ivan56 написа:Искам да ти кажа,че Миткоти Събев го боли г..а за Ботев Пд.Него го интересуват финикийските знаци.

Нали точно тва написах бе,ти четеш ли изобщо...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 19 май 2014 21:46

boabbb написа:
El Commandante написа:
баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул. :lol:

На Митко Събев му се плаща за удоволствието да гледа БОТЕВ на стадиона си, като прибавим факта че от новия сезон Черноморец ще стане сателит на БОТЕВ, мисля че можеш да ходиш да се гръмнеш...

Пише се ИстаНбул ;) И наистина - тия сега ще ви пуснат за ЛЕ пак на тоя стадион :o Да го доизгорите ли :?: Митко Събев ... Черноморец - тоя стадион да не е на "Петрол" , бе :?: Айде, движи към "Шукрю Сарачоглу" или "Инюню" :lol:

г-н Циганин, Митко Събев ще спечели повече пари от феновете на Ботев за този мач, от колкото за последните 5 години е извадил от продажбата на фенартикули и билети на феновете на Черноморец, не само ще ни пусне, а ще пита дали няма по-скоро да идем пак!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Върни се в “Ботев”