25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014
Лайте кучета плюите и вашия ред идва има и такива мачове 3 точки са най важното това е давайте напред канари аз искам само победи може и грозни !
batmari2 написа:Лайте кучета плюите и вашия ред идва има и такива мачове 3 точки са най важното това е давайте напред канари аз искам само победи може и грозни !
Може и съдииски, може и да ви лягат
А и левскарчетата да мълчат или да викат за Лацио ама те по зле и от Левски такаче тихичко мууууууууууууууууууу !!! Той Батков ще ви оправи ха ха ха !
kaun2 написа:batmari2 написа:Лайте кучета плюите и вашия ред идва има и такива мачове 3 точки са най важното това е давайте напред канари аз искам само победи може и грозни !
Може и съдииски, може и да ви лягат
Мислиш ли че Нефтохимик с три удрара към вратата заслужаваше нещо различно от това !
Re: Съдийте се гаврят с Нефтохимик!!!
Това, че някакъв глупак по телевизията е казал ,че гола е от засада, не го прави такъв.
1)Камерата не е на линията
2)При футболисти един до друг се дава предимство на нападателя
3)Перспективата на камерата лъже
http://postimg.org/image/5br4i8ao9/
За дуспата- да, но 100% няма засада.
1)Камерата не е на линията
2)При футболисти един до друг се дава предимство на нападателя
3)Перспективата на камерата лъже
http://postimg.org/image/5br4i8ao9/
За дуспата- да, но 100% няма засада.
batmari2 написа:
Мислиш ли че Нефтохимик с три удрара към вратата заслужаваше нещо различно от това !
Няма значение колко удара са имали, съдията трябва да свири по правилата на футбола, а не по правилата на Цецо ага.
За ужас на циганите засада няма, някой ако е наясно с правилата да коментира дуспата
Засада нямаше и се видя много добре от повторенията.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Изключително слаба игра за нашите, по вина както на играчите, така и на треньора. В началото беше очевидно, че щадим "Нафтата", с които сме в топли отношения, приятелски отношения. След това обаче, най-вече след гола, нашите почти изключиха двигателя, като се ограничаваха с това да рушат атаките на "зелените", в резултат на което мача съвсем заприлича на тренировъчен. Да, обаче "Нефтохимик" не беше съвсем съгласен да е обикновен спаринг-партньор за разцъкване и дори ме е яд, че при някое от центриранията не засякоха топката във вратата, тогава може би нашите щяха да се събудят и да заиграят като мъже. Не им прави чест това тотално пестене. За "стратегията" на Мъри, нищо хубаво. Пусна Вуйчо кажи-речи навреме, но после оака положението със Сърмов, който веднага се "скри" по терена, а накрая за капак, пак взе да пази това 0:1 с тази смяна на Ромарио 10 секунди преди свирката. Ако искаше да гони по-успокоителен за нас резултат, трябваше да го пусне поне 20 минути преди края, а не да си прави тоя ташак и с него, и с нас, феновете

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Засада на Доре при гола нямаше, тъй като момчето от "Нафтата" му беше на гърба. Няма как да си зад някой, а после да ти се налага да го финтираш, за да се освободиш и да застанеш лице в лице срещу вратаря. Единият му крак беше малко пред този на човека в "зелено", защото го удържаше отзад, пазейки топката.
Колкото до дузпата, честно казано, искаше ми се да я свирят, че и да ни я вкарат, за да се вдигне отбора оборотите и да вкара 2-3 гола, за да сме всички по-спокойни
Колкото до дузпата, честно казано, искаше ми се да я свирят, че и да ни я вкарат, за да се вдигне отбора оборотите и да вкара 2-3 гола, за да сме всички по-спокойни