"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 10 сеп 2013 20:06

ivan40 написа:Хубаво че не ти е показал срамните косми че щях да си помисля нещо :mrgreen:

А за тези кво ще кажеш ? :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 сеп 2013 20:32

А за тези кво ще кажеш ?

На повечето си личи че позират, как сте ги накарали това си е ваша работа (вътрешна, като свои) сним.1,4, 5, 9, 10, 11(4-познавам човека който я снимал и "подредил" съответно)
на 3 и 8 не са цигани (на 3 ги познавам лично, не че не приличат по цвят де :mrgreen: ,но неможе всички да сме арийци :mrgreen: не и в БГ)
на 7 този е продавача на семки, нарочно е изрязана снимката да не се разбира. можеш да го видите и на всеки мач на локо, понякога с шалче (черно -бяло де , търговия кво да правиш).
иначе не че няма цигани от Ботев но са много малко (аз съм от тези дето помнят времената на Сандокана, истински локомотивец между другото , а не буфер или потник, така че излишни са поне за мен тези спорове. Прякора "цигани" не е случаен, макар че ги изгонихте почнахте да се държите като по-големи цигани от истинските :mrgreen:

между другото, "Гагарин Обича Локо " това е смешно. израснах там на всеки 30 един беше от локо.
Последна промяна от bnborisov на 10 сеп 2013 20:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
El Chapo
Контакти:

Мнениеот El Chapo » 10 сеп 2013 20:33

Тези са от онези със социалните помощи, на които подаряваме стари екипи, дрехи,топла храна и метилка Шефкет, не се прави на неразбрал...

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 10 сеп 2013 20:42

bnborisov написа:
А за тези кво ще кажеш ?

На повечето си личи че позират, как сте ги накарали това си е ваша работа (вътрешна, като свои) сним.1,4, 5, 9, 10, 11(4-познавам човека който я снимал и "подредил" съответно)
на 3 и 8 не са цигани (на 3 ги познавам лично, не че не приличат по цвят де :mrgreen: ,но неможе всички да сме арийци :mrgreen: не и в БГ)
на 7 този е продавача на семки, нарочно е изрязана снимката да не се разбира. можеш да го видите и на всеки мач на локо, понякога с шалче (черно -бяло де , търговия кво да правиш).
иначе не че няма цигани от Ботев но са много малко (аз съм от тези дето помнят времената на Сандокана, истински локомотивец между другото , а не буфер или потник, така че излишни са поне за мен тези спорове. Прякора "цигани" не е случаен, макар че ги изгонихте почнахте да се държите като по-големи цигани от истинските :mrgreen:

между другото, "Гагарин Обича Локо " това е смешно. израснах там на всеки 30 един беше от локо.

Като започнем от смешните оправдания за снимките с жълти мангали на тях, и свършим с това, че Гагарин не е Локомотивски квартал и да минем през митовете, че в публиката ни има истински и не истински локомотивци и "жилетки" при положение, че ние единствени като фенове НЯМАМЕ ТАКИВА на стадиона, ми става ясно, че живееш в паралелен свят.
За Сандокана помниш, че беше локомотивец, а помниш ли като дойдоха брокерите и го заведоха на вашия стадион с тъпана във вашата агитка, как му се радвахте. Сандокана умря на гроба му пише Локо .... и Ботев... Това е, нека преразказите на батковците ти, бъдат поправени малко! :)
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 10 сеп 2013 20:43

El Chapo написа:Тези са от онези със социалните помощи, на които подаряваме стари екипи, дрехи,топла храна и метилка Шефкет, не се прави на неразбрал...

Аха :) , както помагате на грозния и ко. да си изкарат парички като носят жилетките и са на заплата към клуба ботяв ли ?
Не само отбора, ами и феновете ви се спонсорират от ДПС. Жалко, но ... ФАКТ! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 10 сеп 2013 21:20

Гагарин Обича Локо написа:
El Chapo написа:Тези са от онези със социалните помощи, на които подаряваме стари екипи, дрехи,топла храна и метилка Шефкет, не се прави на неразбрал...

Аха :) , както помагате на грозния и ко. да си изкарат парички като носят жилетките и са на заплата към клуба ботяв ли ?
Не само отбора, ами и феновете ви се спонсорират от ДПС. Жалко, но ... ФАКТ! 8-)

Каква ирония,каква класика...Смени си никнейма и снимката на :ВИНАГИ В НАС.....за да си прав веднъж в тоя живот.Иначе си смешен за Гагарин,освен ако не си изпил или разменил хаповете. :mrgreen:

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 сеп 2013 21:44

че Гагарин не е Локомотивски квартал

:mrgreen: Ми не е (в Пловдив няма Локомотивски квартал(и що с голяма буква)) :) , на 30 един, точка

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 сеп 2013 21:51

За Сандокана помниш, че беше локомотивец, а помниш ли като дойдоха брокерите и го заведоха на вашия стадион с тъпана във вашата агитка, как му се радвахте

ми такива бяха времената, "пловдивски". Сандокана беше на мача в Благоевград, както и много локомотивци, имаше и от Гагарин. Аз пък лично съм изгледал поне 100 мача на локо тогава.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 10 сеп 2013 21:53

bnborisov написа:

:mrgreen: Ми не е (в Пловдив няма Локомотивски квартал(и що с голяма буква)) :) , на 30 един, точка

Бъркаш братле, в Пловдив има и буферски квартали и то не един - Столипиново, Шекера, Аджисана... Там не моем ги барнем, доминират тотално нелегалните.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 сеп 2013 22:05

Raoul_Duke написа:
bnborisov написа:

Бъркаш братле, в Пловдив има и буферски квартали и то не един - Столипиново, Шекера, Аджисана... Там не моем ги барнем, доминират тотално нелегалните.

Все ги забравям. Иначе абсолютно верно

Върни се в “Ботев”