ivan40 написа:Хубаво че не ти е показал срамните косми че щях да си помисля нещо
А за тези кво ще кажеш ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan40 написа:Хубаво че не ти е показал срамните косми че щях да си помисля нещо
А за тези кво ще кажеш ?
bnborisov написа:А за тези кво ще кажеш ?
На повечето си личи че позират, как сте ги накарали това си е ваша работа (вътрешна, като свои) сним.1,4, 5, 9, 10, 11(4-познавам човека който я снимал и "подредил" съответно)
на 3 и 8 не са цигани (на 3 ги познавам лично, не че не приличат по цвят де,но неможе всички да сме арийци
не и в БГ)
на 7 този е продавача на семки, нарочно е изрязана снимката да не се разбира. можеш да го видите и на всеки мач на локо, понякога с шалче (черно -бяло де , търговия кво да правиш).
иначе не че няма цигани от Ботев но са много малко (аз съм от тези дето помнят времената на Сандокана, истински локомотивец между другото , а не буфер или потник, така че излишни са поне за мен тези спорове. Прякора "цигани" не е случаен, макар че ги изгонихте почнахте да се държите като по-големи цигани от истинските
между другото, "Гагарин Обича Локо " това е смешно. израснах там на всеки 30 един беше от локо.
El Chapo написа:Тези са от онези със социалните помощи, на които подаряваме стари екипи, дрехи,топла храна и метилка Шефкет, не се прави на неразбрал...
Гагарин Обича Локо написа:El Chapo написа:Тези са от онези със социалните помощи, на които подаряваме стари екипи, дрехи,топла храна и метилка Шефкет, не се прави на неразбрал...
Аха, както помагате на грозния и ко. да си изкарат парички като носят жилетките и са на заплата към клуба ботяв ли ?
Не само отбора, ами и феновете ви се спонсорират от ДПС. Жалко, но ... ФАКТ!
че Гагарин не е Локомотивски квартал
За Сандокана помниш, че беше локомотивец, а помниш ли като дойдоха брокерите и го заведоха на вашия стадион с тъпана във вашата агитка, как му се радвахте
bnborisov написа:че Гагарин не е Локомотивски квартал
Ми не е (в Пловдив няма Локомотивски квартал(и що с голяма буква))
, на 30 един, точка
Raoul_Duke написа:bnborisov написа:че Гагарин не е Локомотивски квартал
Ми не е (в Пловдив няма Локомотивски квартал(и що с голяма буква))
, на 30 един, точка
Бъркаш братле, в Пловдив има и буферски квартали и то не един - Столипиново, Шекера, Аджисана... Там не моем ги барнем, доминират тотално нелегалните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта