А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот slash1912 » 01 сеп 2013 22:12

KingKenny написа:Моментална оставка ! Хубави смени, ако си тръгнал, обаче, да не загубиш мача... Мъри Стоилов показа за пореден път, че в моите очи е страшно страхлив треньор. Вандер седи цял мач на пейката, а той пуска ПЕДРО,КОСТОВ И СЪРМОВ !! Двама изключително завършени дървета и един, който прави 1 силен мач на 15.
Иван Цветков не е само нужен на Ботев. Той е просто задължителен отвсякъде. УЖАС, УЖАС, УЖАС. Пред гола сме толкова ялови, че не ми се говори. И най-лошото е, че след този мач Стоилов казва, че играта му е харесала. Не ми пука какво ще стане в мача с Локомотив, за мен този щаб и тези треньори не трябва да ръководят мач на Ботев повече. ТОВА НЕ Е БОТЕВ !

Ей го и този-спрете се с тези оставки и почнете да ходите на мачове и да подкрепяте отбора!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 сеп 2013 22:13

Каква оставка бе, нормални ли сте? Това е ЦСКА! Колкото и проблеми да имат, да направиш равен на Армията си е доволно постижение! Спрете се!

Равностоен мач и троен отвсякъде. Мисля, че равенството е справедливо.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 сеп 2013 22:17

liliputchica написа:Страхотен съдия,не трябва да го наказват,да го премират трябва,свърши си работата да докара Ботев до равен.Много надценен Ботев,владеенето на топката е безполезно,ако неможе да вкараш.Ботев беше опасен цели 15 минути от мача,браво на Мъри,браво и на тази жълта публика,която първа тръгна да скандира "червени боклуци"...браво,така се прави

Нещо да кажеш за отменения чист гол на Ботев?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2013 22:20

slash1912 написа:
KingKenny написа:Моментална оставка ! Хубави смени, ако си тръгнал, обаче, да не загубиш мача... Мъри Стоилов показа за пореден път, че в моите очи е страшно страхлив треньор. Вандер седи цял мач на пейката, а той пуска ПЕДРО,КОСТОВ И СЪРМОВ !! Двама изключително завършени дървета и един, който прави 1 силен мач на 15.
Иван Цветков не е само нужен на Ботев. Той е просто задължителен отвсякъде. УЖАС, УЖАС, УЖАС. Пред гола сме толкова ялови, че не ми се говори. И най-лошото е, че след този мач Стоилов казва, че играта му е харесала. Не ми пука какво ще стане в мача с Локомотив, за мен този щаб и тези треньори не трябва да ръководят мач на Ботев повече. ТОВА НЕ Е БОТЕВ !

Ей го и този-спрете се с тези оставки и почнете да ходите на мачове и да подкрепяте отбора!

Пич, ти къде си ? Хареса ли ти отбора ? Харесаха ли ти смените ? Хареса ли ти мача ? Хареса ли ти "СИЛНИЯ" ЦСКА ?
Отговори си на тези въпроси и пак ме питай защо искам оставка.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 сеп 2013 22:23

KingKenny написа:
slash1912 написа:

Пич, ти къде си ? Хареса ли ти отбора ? Харесаха ли ти смените ? Хареса ли ти мача ? Хареса ли ти "СИЛНИЯ" ЦСКА ?
Отговори си на тези въпроси и пак ме питай защо искам оставка.

Ти вчера гледа ли мачовете на Лудогорец и Литекс?Там игра видя ли?Оставка на Стоев и Загорчич!!!
Оставки след един равен мач искат едни други фенове.Осъзнайте се малко!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 сеп 2013 22:24

Аз пък си спомням много поредни мачове осрани от крал Кени преди да бъде уволнен.Аре спри се!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2013 22:34

Ние се гърчим срещу всеки отбор срещу, който играем. Славия едвам бием, от любимец падаме,Левски едвам бием, Пирин Гд смях в залата, с Черноморец 10000 положения и не можем да си вкараме. Нали се сещате така не се става шампион. Питате за Лудогорец - ами групите на ЛЕ. Питате за Литекс ами в момента са първи. Какви оставки да има там.
Тошко и той се е взел за голяма звезда... удари от по 40 метра и когато реши да я подаде добре некадърниците Огнянов или Анисе опропастяват всичко. Погледнете малко реално на нещата.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 сеп 2013 22:41

KingKenny написа:Ние се гърчим срещу всеки отбор срещу, който играем. Славия едвам бием, от любимец падаме,Левски едвам бием, Пирин Гд смях в залата, с Черноморец 10000 положения и не можем да си вкараме. Нали се сещате така не се става шампион. Питате за Лудогорец - ами групите на ЛЕ. Питате за Литекс ами в момента са първи. Какви оставки да има там.
Тошко и той се е взел за голяма звезда... удари от по 40 метра и когато реши да я подаде добре некадърниците Огнянов или Анисе опропастяват всичко. Погледнете малко реално на нещата.

Кой ви каза,че ще ставаме шампиони??Кой?Някой да е излязъл и да е обявил цел-шампионска титла?
Целта е да участваме отново в евротурнирите,т.е.-третото място.Набийте си го в главите или сменяйте отбора.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2013 22:45

slash1912 написа:
KingKenny написа:Ние се гърчим срещу всеки отбор срещу, който играем. Славия едвам бием, от любимец падаме,Левски едвам бием, Пирин Гд смях в залата, с Черноморец 10000 положения и не можем да си вкараме. Нали се сещате така не се става шампион. Питате за Лудогорец - ами групите на ЛЕ. Питате за Литекс ами в момента са първи. Какви оставки да има там.

Кой ви каза,че ще ставаме шампиони??Кой?Някой да е излязъл и да е обявил цел-шампионска титла?
Целта е да участваме отново в евротурнирите,т.е.-третото място.Набийте си го в главите или сменяйте отбора.

За мен целта е Ботев да играе красив футбол. Тези футболисти(по-голямат част) могат да го направят, но след Щутгарт са в някаква дупка. Когато имаш добър треньорски щаб това се избягва с индивидуална работа с играчите. Не може единствената цел пред отбора да не се спазва. Нека да бяхме паднали от ЦСКА с 4:3 и да играем страхотно ! Аз грозни ремита не искам. Предпочитам красива загуба отколкото грозна победа или равен. Ето заради това искам да се махнат. Мъри не е офанзивен треньор, а Ботев е офанзивен отбор.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 сеп 2013 22:46

И всичката тази помия само след 7-я кръг и 14 точки....

Явно някои от нас бързо забравиха 10 годишното иго....

Върни се в “Ботев”