Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа

Мнениеот matador » 24 юни 2013 11:31

В сайта на УЕФА се още пише ,че Българските представители са ЦСКА,Берое и Левски.

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 11:32

***cska*** написа:Аз като фен на ЦСКА,към днешна дата 24.6.2013г. не знам:
1-Как ще се казва отборът ми?
2-Кой е собственик на ЦСКА?
3-Кой е треньор на ЦСКА?
4-Колко футболиста има в момента ЦСКА?
5-В коя група ще играе през новия сезон?
7-Срещу кой отбор ще стартираме първенството,ако сме още в А група?
8-Ще играе ли отбора в ЛЕ?
И още,и още,и още......отивам да повърна Изображение

Та в тоя ред на мисли,всички в купом скачате срещу нас феновете на ЦСКС,че видиш ли не сме били дали на Ботев да играят в Европа!Изображение

Пожелавам ви успех,ако ние не участваме поне вие да ни заместите.

Никой не скача, но пък вие като фенове дремете вече две седмици да ви правят на маймуни. Проблемът си е ваш.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 24 юни 2013 11:33

matador написа:В сайта на УЕФА се още пише ,че Българските представители са ЦСКА,Берое и Левски.

и аз това постнах,ама автора се репчи и не вярва :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 юни 2013 11:34

Никой не скача срещу вас просто плюем ръководството ви, а някои ваши фенове ги защитават от където и се започна спора. Ние феновете на Ботев най добре знаме какво ви е защото този път го изминахме съвсем на скоро. Но уверявам те и през ум не ни е минавало да защитаваме Селския когато е взимал поредното си безумно решение и аз лично се радвах когато отбора фалира.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 24 юни 2013 11:34

В сайта на УЕФА пише друго
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 60236.html
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 24 юни 2013 11:35

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

Какъвто отбора, такива и феновете- нагли :). Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите" ;)

Успех на Ботев :!:

Литекс и Ботев са червени подлоги, те няма да ги намразят, за нефтохимик незнам..
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 11:36

samobotev написа:Бре бре къде ги видя тези юноши миналата година, че аз нещо не си спомням. Отбора ви пак беше пълен с чужденци и български наемници половината от които изгонихте лятото и ги заменихте с нови от Папуа и Нова Гвинея

Вторият сезон бяхме с чужденци?Я ми кажи кои бяха тия чужденци бе бате?Мораеш и Мболи?Кой друг?Дай да ги видим тия чужденци?Може да не са били наши юноши само но бяха млади момчета.А да и забравих всемогъщият Присо :) Мача за титлата го играхме със следните играчи.
Мболи, Крачунов, Грънчов, Бандаловски , Попов , Янчев , Трифонов , Галчев , Дюлгеров , Мораеш , Присо ! Това ни беше състава в по-голяма част о тпролетният дял!Къде са тия чужденци , защото аз не ги виждам?Да не говорим, че в повечет омачове играхме и с Карачанаков :) Крачунов е млад, Карачанаков е млад, Дюлгерво е млад , Грънчов е млад.Имахме по 3-4 юноши в отбора всеки мач.Я виж състава на Левски и Лудогорец за какви чужденци говориме.. и после ми спори !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 11:37

nexus7910 написа:
ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

Какъвто отбора, такива и феновете- нагли :). Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите" ;)

Успех на Ботев :!:

Литекс и Ботев са червени подлоги, те няма да ги намразят, за нефтохимик незнам..

Не наричай Ботев подлога турчино!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 юни 2013 11:38

POPCORN написа:
samobotev написа:Бре бре къде ги видя тези юноши миналата година, че аз нещо не си спомням. Отбора ви пак беше пълен с чужденци и български наемници половината от които изгонихте лятото и ги заменихте с нови от Папуа и Нова Гвинея

Вторият сезон бяхме с чужденци?Я ми кажи кои бяха тия чужденци бе бате?Мораеш и Мболи?Кой друг?Дай да ги видим тия чужденци?Може да не са били наши юноши само но бяха млади момчета.А да и забравих всемогъщият Присо :) Мача за титлата го играхме със следните играчи.
Мболи, Крачунов, Грънчов, Бандаловски , Попов , Янчев , Трифонов , Галчев , Дюлгеров , Мораеш , Присо ! Това ни беше състава в по-голяма част о тпролетният дял!Къде са тия чужденци , защото аз не ги виждам?Да не говорим, че в повечет омачове играхме и с Карачанаков :) Крачунов е млад, Карачанаков е млад, Дюлгерво е млад , Грънчов е млад.Имахме по 3-4 юноши в отбора всеки мач.Я виж състава на Левски и Лудогорец за какви чужденци говориме.. и после ми спори !

И единственият ваш юноша бе Грънчов. Бай дъ уей, имахте повече юноши на Левски в състава си отколкото ваши, но това е нормално: никога не сте имали школа!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 юни 2013 11:38

То и вие пролета ни бяхте подлоги в Пловдив ама не вярвам да питаете голяма любов към нас

Върни се в “Ботев”