Ботев Пд в ЛЕ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа
В сайта на УЕФА се още пише ,че Българските представители са ЦСКА,Берое и Левски.
***cska*** написа:Аз като фен на ЦСКА,към днешна дата 24.6.2013г. не знам:
1-Как ще се казва отборът ми?
2-Кой е собственик на ЦСКА?
3-Кой е треньор на ЦСКА?
4-Колко футболиста има в момента ЦСКА?
5-В коя група ще играе през новия сезон?
7-Срещу кой отбор ще стартираме първенството,ако сме още в А група?
8-Ще играе ли отбора в ЛЕ?
И още,и още,и още......отивам да повърна
Та в тоя ред на мисли,всички в купом скачате срещу нас феновете на ЦСКС,че видиш ли не сме били дали на Ботев да играят в Европа!
Пожелавам ви успех,ако ние не участваме поне вие да ни заместите.
Никой не скача, но пък вие като фенове дремете вече две седмици да ви правят на маймуни. Проблемът си е ваш.
matador написа:В сайта на УЕФА се още пише ,че Българските представители са ЦСКА,Берое и Левски.
и аз това постнах,ама автора се репчи и не вярва

Никой не скача срещу вас просто плюем ръководството ви, а някои ваши фенове ги защитават от където и се започна спора. Ние феновете на Ботев най добре знаме какво ви е защото този път го изминахме съвсем на скоро. Но уверявам те и през ум не ни е минавало да защитаваме Селския когато е взимал поредното си безумно решение и аз лично се радвах когато отбора фалира.
В сайта на УЕФА пише друго
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 60236.html
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 60236.html
ralka_levskarka написа:POPCORN написа:Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!!![]()
![]()
![]()
Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!
Какъвто отбора, такива и феновете- нагли. Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите"
![]()
Успех на Ботев
Литекс и Ботев са червени подлоги, те няма да ги намразят, за нефтохимик незнам..
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
- POPCORN
- Контакти:
samobotev написа:Бре бре къде ги видя тези юноши миналата година, че аз нещо не си спомням. Отбора ви пак беше пълен с чужденци и български наемници половината от които изгонихте лятото и ги заменихте с нови от Папуа и Нова Гвинея
Вторият сезон бяхме с чужденци?Я ми кажи кои бяха тия чужденци бе бате?Мораеш и Мболи?Кой друг?Дай да ги видим тия чужденци?Може да не са били наши юноши само но бяха млади момчета.А да и забравих всемогъщият Присо

Мболи, Крачунов, Грънчов, Бандаловски , Попов , Янчев , Трифонов , Галчев , Дюлгеров , Мораеш , Присо ! Това ни беше състава в по-голяма част о тпролетният дял!Къде са тия чужденци , защото аз не ги виждам?Да не говорим, че в повечет омачове играхме и с Карачанаков

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
nexus7910 написа:ralka_levskarka написа:POPCORN написа:Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!!![]()
![]()
![]()
Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!
Какъвто отбора, такива и феновете- нагли. Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите"
![]()
Успех на Ботев
Литекс и Ботев са червени подлоги, те няма да ги намразят, за нефтохимик незнам..
Не наричай Ботев подлога турчино!
- Син до гроб_
- Контакти:
POPCORN написа:samobotev написа:Бре бре къде ги видя тези юноши миналата година, че аз нещо не си спомням. Отбора ви пак беше пълен с чужденци и български наемници половината от които изгонихте лятото и ги заменихте с нови от Папуа и Нова Гвинея
Вторият сезон бяхме с чужденци?Я ми кажи кои бяха тия чужденци бе бате?Мораеш и Мболи?Кой друг?Дай да ги видим тия чужденци?Може да не са били наши юноши само но бяха млади момчета.А да и забравих всемогъщият ПрисоМача за титлата го играхме със следните играчи.
Мболи, Крачунов, Грънчов, Бандаловски , Попов , Янчев , Трифонов , Галчев , Дюлгеров , Мораеш , Присо ! Това ни беше състава в по-голяма част о тпролетният дял!Къде са тия чужденци , защото аз не ги виждам?Да не говорим, че в повечет омачове играхме и с КарачанаковКрачунов е млад, Карачанаков е млад, Дюлгерво е млад , Грънчов е млад.Имахме по 3-4 юноши в отбора всеки мач.Я виж състава на Левски и Лудогорец за какви чужденци говориме.. и после ми спори !
И единственият ваш юноша бе Грънчов. Бай дъ уей, имахте повече юноши на Левски в състава си отколкото ваши, но това е нормално: никога не сте имали школа!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
То и вие пролета ни бяхте подлоги в Пловдив ама не вярвам да питаете голяма любов към нас