onceMORT написа:Червени_шампиони написа:onceMORT написа:Цялата офанзива са на издръжка на клуба, защо не си кажете мнението на Гърнето, а се правите на интересни на колодрума, объркахте пътя или просто ви беше страх? В Левски на гърба на отбора са НФК и СЗ, аз определено не съм се оприличил с тях. Ние сме били жалки? Вие събирате по 20 утайки на мач, кой точно е жалък. Можете да говорите всичко за Дучето, но по негово време поне бомби нямахте в сектора, след като си осакатихте фенката.
Смени плочата, първо беше Росен, който може би е бил няколко ваши, сега сме ние платените. На Гърнето мнението сме си му го казали много пъти и преди 3 години, когато имаше някаква среща между фенове и ръководители за бъдещето на ЦСКА. Който ходи на мачове го питай не отиваме ли веднага след мача пред сектор "А" (алеите), но ни чакат два пъти повече ченгета от нас. Не говори за осакатяване, че оня тъпанар Гугутката, като уби човек миналата година не влезе в затвора. Хората виждат кои са платени и цяла България ви се смее.
Има си държава, да го съди Гугу и да извърли ключа, аз за него няма да заплача. Животното би лаптопа на стадиона, той надали е наш? България може да се смее на протести от 4 човека, но това защото ви завиждат за харизмата.
Не получаваме пари от боклуците, за да имаме пари за софри и да дойдат повече хора. Който го интересува ЦСКА и иска боклуците да се махнат е там, който не е всеки си има право на мнение. Не знаеш защо е ударил Лаптопа и пак ти казвам да замълчиш. На дербито с Отборът на ДС не е пребил фен на ЦСКА, а само го нашамари и то защото тръгна да нахлува.