II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 14:51

rump_shaker написа:
Прав си... но се издразних че омаловажава факта че Ботев игра. Не знам кой друг отбор ще направи 4 чисти положения в допълнение с 2 греди и гол на Герена. За дузпата няма да говоря. Дори и аз да бях съдия може би нямаше да е дам въпреки че имаше съприкосновение. Според мен а според всички медии мачът е бил истински дерби в което Ботев не се е предал без бой. "Ако"-то мирише и аз не обичам да е изпозлвам тази дума но не може някой си да казва вижте кви сте жалки при положение че създаваме полвин дузина положения срщеу Левски на Герена.

Аз пък се издразних,че една седмица преди мача ни проглушихте ушите как Ботев бил една класа над Левски,как на Герена ще видим неземна игра от неземни футболисти и т.н.
Що се отнася до "положенията" и "гредите"-в статистиката пише Левски-Ботев-3:1!Това е!
Бразилия беше по-добра от Италия през '82 и Франция през '86,ама това топли ли някого? ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 авг 2012 15:06

Къде сме ви проглушили ушите? Извинявай ама всичко това беше плод на болния мозък на Илиян Илиев. Мога да ти цитирам всяко едно интервю на наш играч или фен в което никъде освен думата имаме шансове не се казва че Ботев е с класа и подобни. На вчерашната пресконференция Илия Илиев си показа селския харатер като преувелчи с глупсотите си че играчите му си закачали изрезки по стените с подобни цитати в които "Ботев бил по-класният" Явно Илиян не е прочел и едно интервю но това му даде правто да пуска огън в маслото и такива като теб да се вързват на подобни глупости

А иначе за форумните мнения няма как да казваме че ще паднем. Аз като фен на Ботев който вече 2 десетилетия ходя на мачове никога не съм тръгвал на мач без надеждата че ще спечелим. Ако ще утре срещу Реал Мадрид да играя аз отивам на мача с надежда за победа. Това ни прави фенове на някой отбор
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 15:35

rump_shaker написа:Къде сме ви проглушили ушите? Извинявай ама всичко това беше плод на болния мозък на Илиян Илиев. Мога да ти цитирам всяко едно интервю на наш играч или фен в което никъде освен думата имаме шансове не се казва че Ботев е с класа и подобни. На вчерашната пресконференция Илия Илиев си показа селския харатер като преувелчи с глупсотите си че играчите му си закачали изрезки по стените с подобни цитати в които "Ботев бил по-класният" Явно Илиян не е прочел и едно интервю но това му даде правто да пуска огън в маслото и такива като теб да се вързват на подобни глупости

А иначе за форумните мнения няма как да казваме че ще паднем. Аз като фен на Ботев който вече 2 десетилетия ходя на мачове никога не съм тръгвал на мач без надеждата че ще спечелим. Ако ще утре срещу Реал Мадрид да играя аз отивам на мача с надежда за победа. Това ни прави фенове на някой отбор

Капитанът на Ботев Пловдив Асен Караславов демонстрира голям оптимизъм преди срещата с Левски.
"... Мисля, че с този състав отборът може спокойно да се мери с Гройтер Фюрт (б.а. - тимът е новак в Бундеслига)."
"Мисля, че на "Герена" публиката на Ботев може да се окаже повече от тази на домакините."
Въх,въх...
ПП.Едно е "надежда за победа",а друго е как Левски щял да отнесе 3 парцала от неземните играчи на неземния Ботев. ;)

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 20 авг 2012 16:14

blue avalanche написа:
rump_shaker написа:Къде сме ви проглушили ушите? Извинявай ама всичко това беше плод на болния мозък на Илиян Илиев. Мога да ти цитирам всяко едно интервю на наш играч или фен в което никъде освен думата имаме шансове не се казва че Ботев е с класа и подобни. На вчерашната пресконференция Илия Илиев си показа селския харатер като преувелчи с глупсотите си че играчите му си закачали изрезки по стените с подобни цитати в които "Ботев бил по-класният" Явно Илиян не е прочел и едно интервю но това му даде правто да пуска огън в маслото и такива като теб да се вързват на подобни глупости

Капитанът на Ботев Пловдив Асен Караславов демонстрира голям оптимизъм преди срещата с Левски.
"... Мисля, че с този състав отборът може спокойно да се мери с Гройтер Фюрт (б.а. - тимът е новак в Бундеслига)."
"Мисля, че на "Герена" публиката на Ботев може да се окаже повече от тази на домакините."
Въх,въх...
ПП.Едно е "надежда за победа",а друго е как Левски щял да отнесе 3 парцала от неземните играчи на неземния Ботев. ;)

Виж само мнението на ботевиста и го сравни с твоето. Не си заслужава даже да те коментирам. Само ти си знаеш от тези цитати как го направи твоя извод. ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 20 авг 2012 16:17

Aй спрете се малко , май забравихте какво сме си ''говорили'' преди време :idea:

Canara^
Контакти:

Мнениеот Canara^ » 20 авг 2012 16:21

Як мач :arrow: Мисля че се получи дерби, както на терена, така и по трибуните :!:П.С. Жалко, че "невзехме" поне точка :idea:

chundurleikata
Контакти:

Мнениеот chundurleikata » 20 авг 2012 18:01

Браво и на двата отбора. Такъв мач не е имало от 20 години.
Канари напред!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 авг 2012 20:20

blue avalanche написа:

Въх,въх...

Или не разбираш български или се правиш на идиот. Къде от това където цитира пише че ще ви бием с 3-0.... Молива казва че можем да се мерим с Гройтер Фюрт... и че на герена публиката на Ботев МОЖЕ да се окаже повече. В интерес на истината вие имахте 1000 човека агитка а ние 3 700. Сам си прави изводите.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 авг 2012 21:38

Страхотна агитка , нямам думи ........ за мен Пловдив е пред София !!
Успех на Ботев искам ги в четворката
Изображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 20 авг 2012 22:42

Рядко се случва след загуба да се чувствам доволен.Добър тур!
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Ботев”