Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Представиха новият проект на ст. Хр. Ботев.

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 мар 2014 19:28

Аз пък не разбирам къв е тоя рев за тия парко места :? Стадиона е в центъра на града ,не е задължително да спреш точно пред стадиона , както е било и до сега! оставяш си колата на паркинг и с реисчето или пешком към стадиона ! До сега не съм ходил с кола живея близо , ама тумбата от Тракия примерно си идва винаги с таксита ! Та не виждам защо трябва задължително да има пракинг , и то огромен ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2014 19:34

za nas e toj religiq написа:Аз пък не разбирам къв е тоя рев за тия парко места :? Стадиона е в центъра на града ,не е задължително да спреш точно пред стадиона , както е било и до сега! оставяш си колата на паркинг и с реисчето или пешком към стадиона ! До сега не съм ходил с кола живея близо , ама тумбата от Тракия примерно си идва винаги с таксита ! Та не виждам защо трябва задължително да има пракинг , и то огромен ?

Изискването вече е само за ВИП паркоместа, защото надали очакваш шефовете да пристигнат с таксита или с градския транспорт. В тяхното число се включват и тези на гостуващият отбор.
Доколкото прочетох, за автобуси трябва да има 2 места-явно за двата отбора. Не ми стана ясно каква е тази OB van area 1000m2 :roll: Иска се един декар за нещо, ама за какво не разбрах :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 мар 2014 19:42

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:Аз пък не разбирам къв е тоя рев за тия парко места :? Стадиона е в центъра на града ,не е задължително да спреш точно пред стадиона , както е било и до сега! оставяш си колата на паркинг и с реисчето или пешком към стадиона ! До сега не съм ходил с кола живея близо , ама тумбата от Тракия примерно си идва винаги с таксита ! Та не виждам защо трябва задължително да има пракинг , и то огромен ?

Изискването вече е само за ВИП паркоместа, защото надали очакваш шефовете да пристигнат с таксита или с градския транспорт. В тяхното число се включват и тези на гостуващият отбор.
Доколкото прочетох, за автобуси трябва да има 2 места-явно за двата отбора. Не ми стана ясно каква е тази OB van area 1000m2 :roll: Иска се един декар за нещо, ама за какво не разбрах :roll:

Да де и аз това имам предвид , да си има места за длъжностни и вип лица , другите за кво са ? Както беше и досега ! Иначе тоя декар е за камиони и бусове ТВ техника

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 05 мар 2014 19:44

Кашчей написа:....Не ми стана ясно каква е тази OB van area 1000m2 :roll: Иска се един декар за нещо, ама за какво не разбрах :roll:

Не е ли това:
Минимално пространство на паркиралите микробуси, излъчващи по ТВ- 1,000 м2

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 мар 2014 19:52

Кашчей написа:
samatoranaga написа:Само в Европа има няколко стадиона от четвърта категория, които са с по максимум 200 паркоместа. Достъпът до стадиона ни е много лесен и на метри от него има достъп до цялата автобусна мрежа на град Пловдив.

Определено от УЕФА са снижили много старите си критерии за категоризация, защото навремето имаше изискване и за процент покрита площ от трибуните, което също е отпаднало. Явно са разбрали, че няма как всички да имат такива стадиони, а не могат да забранят на по-малки (от тяхна гледна точка) клубове да развиват добър футбол.

Както казах-проектът на картинка е страхотен.Дано и в действителност бъде такъв!

едва ли уефа за снижили критериите,по скоро става въпрос за изцяло нови стадиони,а не такива като нашия които се водят заварено положение и "реконструкция",ако въобще съществува такова изискване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2014 20:02

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:

Да де и аз това имам предвид , да си има места за длъжностни и вип лица , другите за кво са ? Както беше и досега ! Иначе тоя декар е за камиони и бусове ТВ техника

Първо благодаря за разяснението :) Второ... ако някой иска да гледа мач и да си тръгне директно от стадиона, без да е жител на града, или пък да живее.. примерно покрай Захарната фабрика ще му е по -удобно да е с колата до стадиона. Това е моето виждане, а и е напълно нормално място, на което се събират много хора да има голям паркинг. Така виждам аз нещата.

ПП- Изискванията си УЕФА май не ги пише само за българските отбори, чиито стадиони обикновено са разположени в чертите на населеното място и то в сравнително удобни места за придвижване и с градски транспорт :roll:

С усмивка го казвам, но Дон Румен, след мач, ако не е с кола, как ще се върне в Раковски в 23 часа.. с градски транспорт или с такси :? . Дали няма да му е по-удобно да се качи на колата си на паркинга до стадиона и да отпраши 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2014 20:06

джони написа:
Кашчей написа:
samatoranaga написа:Само в Европа има няколко стадиона от четвърта категория, които са с по максимум 200 паркоместа. Достъпът до стадиона ни е много лесен и на метри от него има достъп до цялата автобусна мрежа на град Пловдив.

Определено от УЕФА са снижили много старите си критерии за категоризация, защото навремето имаше изискване и за процент покрита площ от трибуните, което също е отпаднало. Явно са разбрали, че няма как всички да имат такива стадиони, а не могат да забранят на по-малки (от тяхна гледна точка) клубове да развиват добър футбол.

Както казах-проектът на картинка е страхотен.Дано и в действителност бъде такъв!

едва ли уефа за снижили критериите,по скоро става въпрос за изцяло нови стадиони,а не такива като нашия които се водят заварено положение и "реконструкция",ако въобще съществува такова изискване

Няма такова нещо нови стадиони и реконструкция. Пуснах линк към документ от сайта на УЕФА и там дори и аз, с моят слаб английски не видях да пише ново строителство и реконструкция. Виждам, че сега дори и стадион с 8000 седящи места може да придобие 4 категория, без дори да има козирка над всички трибуни. Старите категории наистина бяха трудно изпълними от наш стадион, особено от стадион в жилищен квартал.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 мар 2014 20:12

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:

Първо благодаря за разяснението :) Второ... ако някой иска да гледа мач и да си тръгне директно от стадиона, без да е жител на града, или пък да живее.. примерно покрай Захарната фабрика ще му е по -удобно да е с колата до стадиона. Това е моето виждане, а и е напълно нормално място, на което се събират много хора да има голям паркинг. Така виждам аз нещата.

ПП- Изискванията си УЕФА май не ги пише само за българските отбори, чиито стадиони обикновено са разположени в чертите на населеното място и то в сравнително удобни места за придвижване и с градски транспорт :roll:

С усмивка го казвам, но Дон Румен, след мач, ако не е с кола, как ще се върне в Раковски в 23 часа.. с градски транспорт или с такси :? . Дали няма да му е по-удобно да се качи на колата си на паркинга до стадиона и да отпраши 8-)

Не казвам че не е хубаво , а че не е задължително да има огромен паркинг :) Дон Румен до сега да не е спирал пред стадиона :) Има пре достатъчно място да паркираш и около стадиона , това ми беше мисълта! И да знаеш че фабриката е бирена , не захарна :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 мар 2014 20:14

za nas e toj religiq написа:баси кефа :)
Изображение

Какъв кеф бе - това ще го гледаме само на снимки, а като отидем на стадиона само хора, шалове и знамена :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”