ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- Yellow major
- Контакти:
Re: Енрико Пичионе: Още зимата ще опитаме да привлечем класни бъ
Май наистина дойде времето Ботев да излезе на трансферния пазар? Това не се е случвало от поне 10 години и повечето от нас не си го спомнят затова и се подсмихват.
Повечето не искат да разберат ,че футбола е бизнес и никой не си дава парите на вятъра ,още по-малко италианците.
Ако Христолов е бил балък и му избягаха цели 2-3 отбора, не си мислете ,че това ще продължи да се случва с отбора.
Незнам дали ще отправим оферта на някой от тези двамата визирани от Пичоне,но и нашите футболисти из България да си върнем пак стига. Дано само им смени манталитета?
Пича ме кефи, ще се убедите и вие. Разбира играта,това е.

Повечето не искат да разберат ,че футбола е бизнес и никой не си дава парите на вятъра ,още по-малко италианците.
Ако Христолов е бил балък и му избягаха цели 2-3 отбора, не си мислете ,че това ще продължи да се случва с отбора.
Незнам дали ще отправим оферта на някой от тези двамата визирани от Пичоне,но и нашите футболисти из България да си върнем пак стига. Дано само им смени манталитета?
Пича ме кефи, ще се убедите и вие. Разбира играта,това е.
Re: Е.Пичионе: Още зимата ще опитаме да привлечем класни българи
Ако вземем Иван Иванов, ще бъде нещо велико, но е ясно, че в момента бъдещето му е в чужбина и то в нелош отбор. Тодор Колев обаче го предпочитам пред Пеньо, така че далеч не бих му отказал - доказан голмайстор където и да е ходил.

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
						Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Re: Sky прави филм за Енрико Пичионе
gpp1981 написа:Ботевисти не се доверяваите на тоз боклук и на италянското ви ръководство това са мошеници дошли са само да скубият добре че заплатите им ги плащат от италианската федерация и тез собственици и лев не вадят .
Съгласен съм с тва мнение.
И сикам на момчетат ,които повярваха толкова да им кажа обърнете внимание от кога се подвизава ето тва лице Yellow major...
Аз веднага ще ви кажа ,той е тук от момента в който взе да ставя ясно ,че Селския няма бъдеще в Ботев и сериозно ни обеждава да вярваме на новите италянци ,които за сега не са направили нищо само 2 загуби ,традиционо Христоловски. И камари обещния непотвърдени ,че са факт от никого.
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Sky прави филм за Енрико Пичионе
Добре де, съгласен си с това че са дошли да точат и цоцат. Ама какво подяволите има да се точи на нашият отбор....????

Пичионе: Още зимата ще опитаме да привлечем класни българи
"В момента обаче навсякъде в италианските медии се говори за Ботев. Идването ни тук събуди интереса на сънародниците ни", това заяви в интервю за Гонг италианския специалист Енрико Пичионе. "Момчетата са заедно едва от 15 дни. Вече направихме важни стъпки в тактическо отношение, но ни чака още много работа, за да бъдем стабилен отбор и да играем така, както искам. Понякога нещата не тръгват от самото начало, но най-важното при нас е, че имаме добра организация и шефовете имат проект, който са амбицирани да изпълнят", каза още Пичионе.
"Вече ще задържаме футболистите в Ботев и те няма да напускат така лесно отбора. Проектът, който имаме за цел да изпълним изисква да разполагаме с добри футболисти. Надявам се, че още зимата ще привлечем класни български футболисти, които няма да пуснем с лека ръка да си тръгнат от Ботев", каза още италианецът.
"Постоянно си правя анализи за състезателите срещу, които играем. Има доста добри играчи в България. Бих казал, че всеки отбор разполага с по 3-4 футболисти с отлични качества. Когато дойде трансферния прозорец ще правим оферти. Според мен Иван Иванов от ЦСКА например е много добър играч. Той може да играе с успех в Серия А. Направи ми впечатление и Тодор Колев от Славия. Демонстрира качества на лидер и е много важна фигура в отбора си", допълни Енрико Пичионе.
http://sport.plovdiv24.bg/111913.html
Добре е че ще си задържат футболистите и да купят прилични играчи,но Иван Иванов няма да го вземат Ботев Някой трябва да каже на Пичоне да не се изхвърля толкова
 Някой трябва да каже на Пичоне да не се изхвърля толкова 

"Вече ще задържаме футболистите в Ботев и те няма да напускат така лесно отбора. Проектът, който имаме за цел да изпълним изисква да разполагаме с добри футболисти. Надявам се, че още зимата ще привлечем класни български футболисти, които няма да пуснем с лека ръка да си тръгнат от Ботев", каза още италианецът.
"Постоянно си правя анализи за състезателите срещу, които играем. Има доста добри играчи в България. Бих казал, че всеки отбор разполага с по 3-4 футболисти с отлични качества. Когато дойде трансферния прозорец ще правим оферти. Според мен Иван Иванов от ЦСКА например е много добър играч. Той може да играе с успех в Серия А. Направи ми впечатление и Тодор Колев от Славия. Демонстрира качества на лидер и е много важна фигура в отбора си", допълни Енрико Пичионе.
http://sport.plovdiv24.bg/111913.html
Добре е че ще си задържат футболистите и да купят прилични играчи,но Иван Иванов няма да го вземат Ботев
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Е.Пичионе: Още зимата ще опитаме да привлечем класни българи
Кривия от вчера си е в Пловдив. До зимния прозорец ще тренира сам, след това ще си търси отбор. Защо да не дойде в Ботев.....   
.....ако играе добре като нищо ще ни стане любимец на публиката.

.....ако играе добре като нищо ще ни стане любимец на публиката.
- емо73канар
- Контакти:
Re: Пичионе: Още зимата ще опитаме да привлечем класни българи
Никаде непрочетох ,че Пичката ,ще взима И.Иванов,само казва ,че е добър футболист,така ,че невиждам какво се е изхвърлил.  

емо73канар написа:Никаде непрочетох ,че Пичката ,ще взима И.Иванов,само казва ,че е добър футболист,така ,че невиждам какво се е изхвърлил.

"Когато дойде трансферния прозорец ще правим оферти. Според мен Иван Иванов от ЦСКА например е много добър играч."
По-скоро намеква
 не го споменава директно!Гледаш сега зимата Ботев взима Георги Петков от Левски и Живко Миланов;Тодор Колев от Славия(това е много вероятно);Ивелин Попов от Литекс;Мирослав Манолев от Черно Море и спасението е сигорно.Току-Виж даже сте изпреварили "Клоуните на Народа"предвождани от Батков в крайното класиране
 не го споменава директно!Гледаш сега зимата Ботев взима Георги Петков от Левски и Живко Миланов;Тодор Колев от Славия(това е много вероятно);Ивелин Попов от Литекс;Мирослав Манолев от Черно Море и спасението е сигорно.Току-Виж даже сте изпреварили "Клоуните на Народа"предвождани от Батков в крайното класиране   

[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:емо73канар написа:Никаде непрочетох ,че Пичката ,ще взима И.Иванов,само казва ,че е добър футболист,така ,че невиждам какво се е изхвърлил.

"Когато дойде трансферния прозорец ще правим оферти. Според мен Иван Иванов от ЦСКА например е много добър играч."
По-скоро намекване го споменава директно!Гледаш сега зимата Ботев взима Георги Петков от Левски и Живко Миланов;Тодор Колев от Славия(това е много вероятно);Ивелин Попов от Литекс;Мирослав Манолев от Черно Море и спасението е сигорно.Току-Виж даже сте изпреварили "Клоуните на Народа"предвождани от Батков в крайното класиране

за иван иванов каза че е много добър играч и че е готов да играе в серия А в италия, а не че е трансферна цел на ботев