Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
canar4e написа:mazut написа:Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора
Лошото при нас е,че освен че я няма играта,започва да бяга и публиката...,то се видя днес..,миналата година бяхме три пъти повече....
za nas e toj religiq написа:Голямо оправдание намериАз поне имам няква причина , ама ти какъв фен си ??? Не отишъл щото нямало да бием
ntodorov написа:Пичове, ама вие наистина сте гледали друг мач. На терена имаше два напълно равностойни и еднакво слаби отбора. В този си вид не са за А група. Казвам го с ръка на сърцето. Някой беше написал, че сте ни пресирали по целия терен.Ташаааак. Вашите бяха много зле във физическо отношение. При 2:1 и в психическо станаха зле. Там трябваше да ви натиснем още малко и издишахте, ама нямаше пък да бъде честно. В защита сте същите, като нас - нежни дантели плетени на една кука. Ние пък нямахме никаква халфова линия и вратар. Вие поне пазвантин имахте на вратата. Общо взето - мнооого слабички са ни двата отбора. За нийде не са в този си вид. Що се касае за "несъществуващите" според вас дузпи. Свалете жълтите очила, аз зелените си ги оставих и ви обещах, че ще пиша обективно след мача. Истината е: резонен резултат, който Нафтата лижерно предостави отбелязвайки си автогол. Смея да твърдя, че двата отбора без дузпите и автоголът ни никога нямаше да си отбележат гол. Просто не ги умеят тези неща. И друго: Този Курдов мнооого слаб. Две или три топки му сервирахме сами в краката, като дори нашия пазвантин му играеше ръченица с ръце на кръста, а туй шиле нямаше сили и топката да ритне. Тимонов - мноого слаб, Александров вече е свършил с футбола. За нашите няма смисъл тук да пиша. Ще си ги "украся" в нашия форум, но личното ми мнение - по-слаб мач от ноемврийския миналата година. Така както са тръгнали нещата и отборите ни играят зле и публиките ни ще намалят право-пропорционално на групите в, които играем. Колкото по-нагоре - толкова по-зле. Дано не съм прав.
za nas e toj religiq написа:mazut написа:Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора
Батка ,аз коментирам играта на нашите ! Не казвам че сте биле супер зле , и вашите момчета имаха желание но просто не им се получаваше ! Всичко беше дълги топки към Сакалиев и толкова ! А и не забравяй че все пак бяхме гости ! А гола кво да го споменаваме , не ни го е подарил съдията нали ? Сложи си ръка на съцето и кажи че имаше дузпи за васАко бутане с рамо е дузпа , то аз съм космонавт
ntodorov написа:Това, което съм писал аз го е писал и моя съгражданин Пас. Един мой (много приятен) опонент в една друга тема. Пишем наистина за тази нощния мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта