Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Joro kanara
Контакти:

Re: Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот Joro kanara » 05 юни 2011 22:50

1936 написа:Aйде и ние да бъдем мъже и да не се месим в жълтите теми. Вижда се, че са много и с избиване ня комплекси няма да върнем нашите на лаута. Браво, жалко за нас, защото ми бе гадно като на мачовете с левски и цска бяхме по 5-6000.
Успех и скорошно дерби.

Евала на такива локомотивци като теб. Много точно изказване. Само ако можеше да минеш без папагалите ;)
Иначе според мен бяхме 12000-13000, но това няма значение, защото така или иначе това беше най-посетения мач за сезона в България
Последна промяна от Joro kanara на 05 юни 2011 22:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 05 юни 2011 22:55

Радвам се, че станах свидетел и участвах в този празник. Дано и на следващите мачове в Б група имаме толкова публика, че с лекота отново да правим мексиканска вълна през почти целия стадион :)
naka_g написа:А като си тръгвахме ушевите бяха пуснали гостите и си се разминавахме с тях и се поздравявахме. Безценно.

Това и на мен ми направи силно впечатление, не сме свикнали на такива гледки. Поздрави и за феновете на Нафтата, пропътували разстоянието до Пловдив и подкрепили любимия си отбор.
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 юни 2011 22:56

Уникално беше! Горд съм,че съм Ботевист!

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 05 юни 2011 23:00

Хубаво сте се представили. Доста хора е имало, добра хореография сте направили, поздравления. Моето мнение е, че на този мач е имало минимум 15 хиляди, може би и повече(от клипчето), нещо с което в България може да се похвалят само пловдивските отбори. Успех в Б група и дано скоро да има дерби, щото не се издържа, майна :mrgreen: !

smith12

Мнениеот smith12 » 05 юни 2011 23:00

глупости 12 хиляди.това явно го казват хора който са дошли по късно и не са се редили на опашка 45 мин за да хванат началото на бенефиса като мен.истината е ,че броячите не издържаха и доколкото видях по едно време при входа зад таблото направо отвориха вратите за да могат да влезнат хората
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 05 юни 2011 23:02

Велик мач нямам думи ! Най-ми харесаха димките и знамето на Ботев. Аз бях в западната трибуна, но атмосферата беше страхотна... Като изключим, когато един човек припадна милия, и викахме толкова време тея боклуци от медицинския екип. Като цяло велик мач ! Благодарим, Коце !
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 05 юни 2011 23:05

Феновете на Нафтата заслужават да имат отбор в А група не знам как ще се развият нещата, дано успеят да стигнат до Б група още сега и следващата година и двата отбора да сме в А. ;)

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 05 юни 2011 23:10

becks32milan написа:Велик мач нямам думи ! Най-ми харесаха димките и знамето на Ботев. Аз бях в западната трибуна, но атмосферата беше страхотна... Като изключим, когато един човек припадна милия, и викахме толкова време тея боклуци от медицинския екип. Като цяло велик мач ! Благодарим, Коце !

Абе аз бях точно под таблото и линейката когато трябваше да излезе, милиционерите 1-2 минути не можаха да загреят как да отворят портата, че напрад, че назад, че някви колички пречиха, при условие че целия стадион видя как линейката се готви да излиза, обаче те гъзари никой не се помръдна предварително да отвори портата. Дано човека да е жив и драв.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 05 юни 2011 23:12

Месершмит написа:
becks32milan написа:Велик мач нямам думи ! Най-ми харесаха димките и знамето на Ботев. Аз бях в западната трибуна, но атмосферата беше страхотна... Като изключим, когато един човек припадна милия, и викахме толкова време тея боклуци от медицинския екип. Като цяло велик мач ! Благодарим, Коце !

Абе аз бях точно под таблото и линейката когато трябваше да излезе, милиционерите 1-2 минути не можаха да загреят как да отворят портата, че напрад, че назад, че някви колички пречиха, при условие че целия стадион видя как линейката се готви да излиза, обаче те гъзари никой не се помръдна предварително да отвори портата. Дано човека да е жив и драв.

Ами той е колабирал стар човек беше... Дано се е управил :(

Аз бях най-долу и им виках да дойдат ама те хънта-мънта.
Последна промяна от becks32milan на 05 юни 2011 23:13, променено общо 1 път.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 05 юни 2011 23:15

Супер шоу беше :) Браво на канарите! Публиката беше минимум 12 000 .
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Ботев”