Не бива да се подхожда с негативизъм още от първия мач!
Майоре, следя ти мненията с голям интерес, ти си един от съвсем малкото тук, коите сте компетентни и запознати със ситуацията и с които е приятно да се дискутира.
Позволи ми, обаче да не се съглася с теб.
Гледах 6 от контролните мачове това лято и от тази база мога категорично да кажа, че отбора израства видимо и с бързи темпове под ръководството на Бакалов, Видолов и Ко.
Играхме прилично вчера, срещу отбор окопал се като гърците по "Метакса", който единствено рушеше и се стремеше по всякакъв начин да не допусне гол. Имахме безброй възможности, абсолютен малшанс с няколкото греди и чисти положения, а те две - три контри, една от които реализираха със случайно попадение.
Единственото, което ми направи лошо впечатление е високите центрирания след изравнителния гол, но това го отдавам на огромното желание на момчета на всяка цена да бият, което премина на моменти в стихиен натиск, хубавото е, че все пак успяхме.
Като прибавим непоносимата жега, стресът от врящия стадион и симптомът на скованост при всеки първи мач, общото ми впечатление е, че играхме добре, без да оставим шанс на съперника.
Един мач, от тези, заради, които ходим по стадионите и обичаме играта