Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 авг 2010 23:00

Yellow major написа:Бакала може да казва нали знаеш къде, ясно ? На мен не може да ми каже дали ще харесвам играта или не. Ако ти си харесал играта днес или си мазохист или не си гледал мача от димките. Ако искаш прочети неговото интервю след мача . Нещо изпадаш в култ към лизчността брат????

не съм доволен от играта ,но няма да търпим мърльото караматев...

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 23:01

veseo написа:Пак казвам, сръдльовци не ни трябват и да си ходят. Па ако ще и номер едно да са, види ли се, че който се разсърди и става титуляр осъзнаваш ли кво ще стане в съблекалнята?

Бакалов обърка състава днес. Боби трябваше да е титуляр при положение ,че Танчовски е контузен и Батинов не е играл в контролите.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 15 авг 2010 23:07

Yellow major написа:
veseo написа:Пак казвам, сръдльовци не ни трябват и да си ходят. Па ако ще и номер едно да са, види ли се, че който се разсърди и става титуляр осъзнаваш ли кво ще стане в съблекалнята?

Бакалов обърка състава днес. Боби трябваше да е титуляр при положение ,че Танчовски е контузен и Батинов не е играл в контролите.

Е добре де и той е човек може да сгреши. Трябва ли след първата и при това нефатална грешка да следва линч. Айде малко по сериозно, човека заслужава само похвала за работата която върши (не забравяй, че не изпълнява функциите само на треньор) и има нужда от подкрепа и огромен кредит на доверие.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 авг 2010 23:09

Не споря, че Батинов не ми хареса, въпреки че се бореше. Но все пак мисля, че от 7000 човека на стадиона, ще можем поне 10-15 стартови състава да изберем, дай да оставим на треньора да избира, пък ако има издънки - затова е той треньор, да поема отговорност.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 23:18

botev23 написа:
Yellow major написа:

Е добре де и той е човек може да сгреши. Трябва ли след първата и при това нефатална грешка да следва линч. Айде малко по сериозно, човека заслужава само похвала за работата която върши (не забравяй, че не изпълнява функциите само на треньор) и има нужда от подкрепа и огромен кредит на доверие.

Какво значи "обромен кредит на доверие"? 2-3-5 загуби??
Ми що не се гласува от УС да бъде доживотен треньор и председател на УС.
Ботев трябва да се върне още следващия сезон в професионалния футбол и всяка грешка на Бакала ще му бъде търсена отговорност. Той нали се самопредложи и за треньор, ако не се справя ще си ходи!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 авг 2010 09:09

Брей, ти взе вече и да уволняваш! Я се стегни малко! За месец и половина се направи отбор от играчи, които не са играли заедно; този отбор започна с победа/ако ти си очаквал 10-0, значи точно ти си със съзнание, замъглено от димките/, а г-н Майорът вече търси отговорност... За какво? Има си Общо събрание /на което, надявам се, си член/, има си УС, има си треньорски щаб. Отговорността върви по тази спирала и можеш да си сигурен че Марин Бакалов е достатъчно мъжкар пръв да се оттегли, ако е сгрешил. Само че , надявам се, този момент няма да настъпи скоро!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 авг 2010 09:23

Не бива да се подхожда с негативизъм още от първия мач!
Майоре, следя ти мненията с голям интерес, ти си един от съвсем малкото тук, коите сте компетентни и запознати със ситуацията и с които е приятно да се дискутира.
Позволи ми, обаче да не се съглася с теб.

Гледах 6 от контролните мачове това лято и от тази база мога категорично да кажа, че отбора израства видимо и с бързи темпове под ръководството на Бакалов, Видолов и Ко.
Играхме прилично вчера, срещу отбор окопал се като гърците по "Метакса", който единствено рушеше и се стремеше по всякакъв начин да не допусне гол. Имахме безброй възможности, абсолютен малшанс с няколкото греди и чисти положения, а те две - три контри, една от които реализираха със случайно попадение.
Единственото, което ми направи лошо впечатление е високите центрирания след изравнителния гол, но това го отдавам на огромното желание на момчета на всяка цена да бият, което премина на моменти в стихиен натиск, хубавото е, че все пак успяхме.
Като прибавим непоносимата жега, стресът от врящия стадион и симптомът на скованост при всеки първи мач, общото ми впечатление е, че играхме добре, без да оставим шанс на съперника.
Един мач, от тези, заради, които ходим по стадионите и обичаме играта ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 авг 2010 09:50

majore,
недей така с калъчката напред майоре, че остава леко лош вкус ... не може така с "бакала не става" и "оставка" от един мач (и то спечелен), че остава впечатление, че ти тези изводи си си ги "направил" още преди да се изиграе мача ( и по други свои си причини) и каквото и да бе станало ти (ако не сега, то по-късно) ще си направиш пропогандата. Недей така , майоре ...

Вчера беше ден велик. Един възроден и свободен Ботев Пловдив направи първата си гигантска крачка по пътя към крайната цел. Трудна, с мъки, но може би и по сладка така. Всеки, наедно с Бакала, си признава че отборът не е бил идеален, имало е много грешки, стъписване, олово, малшанс и прочие.

Тръгнахме ... нека да не си слагаме сами прът в колелата още от първия километър, че пътя е дълъг и няма магистрала.Не сме Ферари, ама по слеските разбити пътища с Ферари не се стига далеч ...

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 авг 2010 10:59

пак съм аз ;) трябва да добавя нещо:

поразчетох се из мрежата тази сутрин, и най вече по разни форуми и дискуси под статии за Ботев и мача от вчера. Очевидно е, че има групичка от хора, които от първия съдийски сигнал са "емнали" Бакала, а покрай него и Сдружението, и дори този наш истински Ботев. Учудва ме доста високата степен на обрзование, която лъха от някой от техните мнения. Вероятно е да става въпрос за един или много малка група от хора, но те стигат до това да твърдят че това не е Ботев , а някъв хибрид, не е истинският отбор и прочие, заършващи с призивив за борба и кви ли не още не глупсоти.

Майоре, далеч съм от мнението, че ти имаш нещо общо с това. Съвсем не.

Интересно е че и тези мнения се появяват предимно в една пловдивска медия, където регистрация няма и всичко е анонимно. Може и да си буфери провокатори, но май не са/ не е.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 авг 2010 19:05

Днес постфактум прегледах мненията Ви относно моята позиция за мача. Имаше много компетентни и не толкова. Като цяло мога да ви уверя, че ако критикувам тактиката на Бакалов и комплектоването на състава, то е защото не ми се иска да губим точки и да се излагаме за кеф на буферите срещу измислени отборчета. И второ в този форум трябва да се прави коментар както на играта така и на отделните играчи. Нали за това е форум за да има дискусия и различни мнения?
Или искате само да изпадаме във възхвали на великите ни футболисти и треньори? За съжаление не го видяхме от тях, при положение, че треньора ни ни увери че са готови за първия мач.
Моето принципно мнение е че трябва да се даде един период на треньора ( председател на УС) за да се докаже примерно 2-3 месеца. Но ме подразни израза "Огромен кредит". Какво значи това? Нали нашата единствена цел, която ще преследваме е още от догодина в Б група?
Играчите на 99% са селектирани от треньора ни така че той носи отговорност при провал и загубени мачове, които няма да са много за някой от фаворитите в групата. Може би 2-3 загуби за целия сезон. Ако се предположи, че натрупаме толкова ,може и да се простим с промоцията.
Тази година сериозни отбори са стегнали и Нафтата ( които гледах два пъти), така също Созопол, Ботев Гълъбово и Хеброс Харманли. трудно ще е в Кърджали и Асеновград.
От вчерашния мач, дори и след преспиване не съм изобщо очарован. Пак казвам не може да атакуваш, както казвате окопал се отбор без остри крайни нападатели и то с тактика 4-4-2 на собствен терен. Не може да виждаш, че отбора ти за пореден път проспива първото полувреме и ти да не правиш смени и само да чакаш да окапят през второто полувреме и да се бият сами. Ако не се играе от първата минута и не се води до 30 мин с 2:0 примерно ни чакат още много такива мачове, някои които ще бъдат и с неприятен край за нас. Вчера играхме хаотично и неорганизирано. Нямаше никаква идея в офанзивен план асамо центрирания към самотния Площаков.
Така че който иска да ме плюе аз си имам мнение и ще продължавам да критикувам градивно, единствено и само за успеха на Ботев!

Върни се в “Ботев”