емо73канар написа:Пас,какво става със стадиона на дражев,по едно време изглеждаше много добре,за там нямали някакъв вариянт ???Казваш ,че Събев няма да даде "ЛАЗУР",но защо все пак някой от ръководството не го попита,знае ли човек може пък да го даде и да не иска прекалено голям наем,а пък ако се съберът наистина 10 000 човека смятам,че няма да има проблем и за наем ,охрана и органезиране на срещата.Според мен бургазлйи са зажаднели за истински футбол,такъв какъвто могат да предложат само нашите два отбора ,а не измисленният Черноморец.
п.п.Всичко е в диалога,идете срешнетесе със Събев пък каквото стане.Даже това може да бъде инициатива на феновете на Нафтата.Но при всички положения ние ще доидем,и се мола само да не стане ка то във Самоков.![]()
![]()
Аз не бях се замислял сериозно, но наистина може да стане голям скандал, ако хиляди останат извън стадиона. Да не говорим, че са достатъчни няколко провокатора, за да стане и страшно. Това е сериозен довод за преместване на мача.
Обаче, със Събев се познаваме добре и няма шанс да предостави стадиона. Няма да ти разказвам колко главоболия си имаше с нас специално за стадиона и какво му костваше да си реши проблема. А да ходим да го молим е все едно вие да се молите на Христолов.
За стадион "Черноморец" - там сега по трибуните растат дървета и храсти, мач не се е играл от години. Дражев може да беше всякакъв, но по негово време този стадион имаше лиценз от УЕФА, а днес не става и за "В" група.