Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Локомотив
дано стане запомнящ се мач , както обикновенно мен не ме интересува кой ще бие ... важното е емоцията... 

botev.pl написа:LSFC1914 написа:botev.pl написа:Ей, много Ви обичам цесекарите!!!!!!!![]()
Готини пичове сте!!
Не,просто ви се подмазват
НЯМА ЗА КАКВО, БРАТЛЕ! И ТИ СИ ГОТИН!
По принцип и аз съм за БОТЕВ.Искам да стане един запомнящ се мач и нека най-добрия победи,дано това е Ботев

evro написа:Много сте ми симпатични Ботев и за тфа ми уважавам размажете ги тия буферии само да не им помогне садята как помагат на лефски
Ейййй...аз ако бях чорбар,нямаше да говоря за съдии.Вижте си дузпата в Мездра,дузпата на "вечното дерби",и многото "велизарки"...Не ставай смешен!

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
И от мен още един глас за Локото ! Дано се получи хубав мач,и черно-белите отново да бият 

Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ
Какалов става тартор на агитката на Ботев
Какалов става тартор на агитката на Ботев за мача с Локо (Пд) днес. Бившият играч на "канарчетата" обяви, че ще дере гърло заедно с най-крайните привърженици на отбора. "Приготвил съм си шалче. Ботев бие", каза голаджията. "Щях да хвана самолет от Беларус, ако още бях там, и пак щях да гледам дербито", заяви Жоро. Какалов си е в България, след като Динамо (Минск) го включи в трансферната листа.

Какалов става тартор на агитката на Ботев за мача с Локо (Пд) днес. Бившият играч на "канарчетата" обяви, че ще дере гърло заедно с най-крайните привърженици на отбора. "Приготвил съм си шалче. Ботев бие", каза голаджията. "Щях да хвана самолет от Беларус, ако още бях там, и пак щях да гледам дербито", заяви Жоро. Какалов си е в България, след като Динамо (Минск) го включи в трансферната листа.

-
- Контакти:
Как оценявате агитките на дербито
има вече една тема по този въпрос ,но тя е пусната от абсолютно неадекватен човек,който сигурно още си мисли
,че жоро илиев е жив(за съжаление шизофренията е неличима и няма шанс за него).Въпроса ми е главно към тези които са гледали мача по телевизията.Как оценявате агитките на дербито? погледнах и гостите с тяхната "уникална хореография".в началото кюстендилци имаха някакво скъсано голямо знаме с бял цвят и нещо написано върхо него с някакъв нюанс на бялото.и никой не разбра какво точно има върху него .но къртиха мивки с това как някакви глави се подаваха от цепнатините
.също така имаха и няколко лентички.и всичко това за 6000лева.
Аз съм доволен от нашата хореографията със знамената.Без много изхвърляния,че готвим нещо уникално ,че сме събрали 6000лева (както се надуваха кюстендилци))и т.н ,се получи добре,просто всеки си взе знамето и подкрепяше мощно отбора.

,че жоро илиев е жив(за съжаление шизофренията е неличима и няма шанс за него).Въпроса ми е главно към тези които са гледали мача по телевизията.Как оценявате агитките на дербито? погледнах и гостите с тяхната "уникална хореография".в началото кюстендилци имаха някакво скъсано голямо знаме с бял цвят и нещо написано върхо него с някакъв нюанс на бялото.и никой не разбра какво точно има върху него .но къртиха мивки с това как някакви глави се подаваха от цепнатините

Аз съм доволен от нашата хореографията със знамената.Без много изхвърляния,че готвим нещо уникално ,че сме събрали 6000лева (както се надуваха кюстендилци))и т.н ,се получи добре,просто всеки си взе знамето и подкрепяше мощно отбора.

Последна промяна от plovdivesamona6 на 29 ное 2008 18:38, променено общо 2 пъти.
Re: Как оценявате агитките на дербито
Пред ТВ нищо не се чуваше кой какво пее
Иначе хореографията беше супер

Иначе хореографията беше супер

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
по твто не може да се разбере нищо от пеене. много добро представяне от наша страна с пеенето,буферите- адски трагични. не съм ги чувал да мълчат толкова друг път
Като цяло публиката на Локо повече се чуваше
Иначе мача си беше ясен още от самото начало, че ще е Х