Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Мнениеот Jimmy8 » 11 юни 2010 10:08

vasko1936 написа:
Шврнц Тпрунков написа:
vasko1936 написа:Девет години ни разправяхте за Велбъжд, а сега каква стана тя!!!! За място във В-група?! Поздравявайте се, лошо няма, лошото, е че ви е къса паметта или злобата и комплексите са ви големи! Иначе успех!!! Няма лошо!

Металик се отеглят, за да отстъпят на нас :) А не вас да ви закрия и да преименуват Велбъжд :) Дребна, но съществена разлика, не мислиш ли?

Не ми говори глупостти!

По-тъп си и от прасето Бонев приятелю.Първо прочети,после помисли и чак тогава говори и пиши.Да не се излагаш,не за друго ;)
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 11 юни 2010 10:44

Стига сте им обръщали внимание на ваксаджиите!
Безсмислено е да се спори с тях, все ще ви излъжат за някой бакшиш
:mrgreen:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 11 юни 2010 11:16

Avgust na Koleza na mach bez DH!

E tva e ... sicko drugo sa beli kahuri.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 юни 2010 18:07

Единственото смислено нещо станало в Пловдив през 1926 е поредното ставана на Ботев на Градски първенец по футбол.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 11 юни 2010 18:32

ilian12 написа:Единственото смислено нещо станало в Пловдив през 1926 е поредното ставана на Ботев на Градски първенец по футбол.

Те това е!Най-после го разбрах тоя... :mrgreen:

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 11 юни 2010 23:23

Първо да кажа ,че прочетох цялата тема за да не ме обвини някой,че пиша без да съм чел другите мнения.Според мен нещата ще се развият по следния сценарий:1.ФК Ботев се влива във Металик Сопот.;2.Отборът се мести от Сопот в Пловдив,именува се Ботев Пловдив и получава правото на участие на Металик Сопот във "В" група;3.Металик Сопот създават нов отбор,който започва участие на най-ниското ниво в зоните.
Нещата с приемствеността са ми малко мътни,защото е много сложна при вас схемата.Но ако наистина ФК Ботев няма задължения заради изтекла давност,то няма проблем новият клуб да е приемник на стария.От друга страна поемате задълженията на Металик.Ще видим съдебните решения.
Така ги виждам аз нещата,може и да не съм прав-ще видим.Но във всеки случай това "право на участие" във "В" група не го продават по РЕП-овете.В крайна сметка това е за доброто на Пловдив и футбола в града,така че съм "за".И искам да помоля Ki Cho да не се зарича,че ще замлъкне,защото той е от малкото със смислени коментари тук.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 юни 2010 01:09

Всъщност, малко хора знаят, че стадиона на Локо наистина винаги си е бил известен като турската област на град Пловдив. Преди, това място е било чифлика на Лаутлу ефенди. Има си архиви, всеки грамотен локомотивец може да ги прочете..., все пак това е вашия стадион, вашия дом, не се ли интересувате от историята му?!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 юни 2010 01:53

3m0 написа:Първо да кажа ,че прочетох цялата тема за да не ме обвини някой,че пиша без да съм чел другите мнения.Според мен нещата ще се развият по следния сценарий:1.ФК Ботев се влива във Металик Сопот.;2.Отборът се мести от Сопот в Пловдив,именува се Ботев Пловдив и получава правото на участие на Металик Сопот във "В" група;3.Металик Сопот създават нов отбор,който започва участие на най-ниското ниво в зоните.
Нещата с приемствеността са ми малко мътни,защото е много сложна при вас схемата.Но ако наистина ФК Ботев няма задължения заради изтекла давност,то няма проблем новият клуб да е приемник на стария.От друга страна поемате задълженията на Металик.Ще видим съдебните решения.
Така ги виждам аз нещата,може и да не съм прав-ще видим.Но във всеки случай това "право на участие" във "В" група не го продават по РЕП-овете.В крайна сметка това е за доброто на Пловдив и футбола в града,така че съм "за".И искам да помоля Ki Cho да не се зарича,че ще замлъкне,защото той е от малкото със смислени коментари тук.

И теб жегата не те е пожалила :lol: прощавам ти

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 12 юни 2010 05:25

AREA BIANCONERA написа:Честито на новите Металици :mrgreen: Сега на стадиона в Сопот ли ще си играете домакинските мачове ??? :idea:

Не - на спалнята с майка ти :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 12 юни 2010 09:30

vasko1936 написа:Девет години ни разправяхте за Велбъжд, а сега каква стана тя!!!! За място във В-група?! Поздравявайте се, лошо няма, лошото, е че ви е къса паметта или злобата и комплексите са ви големи! Иначе успех!!! Няма лошо!)

Само незнам що реши, че ще спрем да ви бъзикаме, кюстиндилци прости?! :lol:
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Върни се в “Ботев”