vhpvhp написа:Не съм съгласен с вас . Гледах внимателно Чиро Сириняно вече три мача. Чиро е доста ,доста добър играчИграе халф бек с доста голям периметър. Когато Карлет е на терена - Чиро покрива повече пространство от Карлет ,последният е страхотен в офанзивен план ,но не се връща достатъчно във фаза защита
Чиро има добра техника ,комбинира съвсем прилично. Това ,което му е слаба страна - пази противника в персоналните двубои на малко по-голяма дистанция от необходимото /страхува се да не му свирят фалове?/,трябва да е малко по-твърд .Не виждам кой може да го замести за момента.
Да не би да иамме 2-ма Чировци в състава?
Този за който аз говоря на Славия и Локо София го минаваха като малка гара и всички атаки минаваха през неговата зона - за по лесно!
НА Цска - виж повторението на гола да видиш кой го заобикалят като колче преди да ни отбележат!
НА Черноморец - направи дузпата, и само това че пичонката го беше натоварил с по офанзивни функции, го спаси да направи още грешки в защита - но пък за сметка на това ги правеше в атака, като задържаше топката и забаяше паса при всяка атака през него! Морини 5 пъти ходи до него да си взима топката, че Чиро не щеше да подава!
Като сложим отва, че е по-бавен и от мен, а аз съм 100 кг. май-се изчерпвам с доводите си!