ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 юли 2014 09:55

Лош резултат, проблемите около КТБ явно пречат на отбора, честно казано още вчера можеше да бъде решено всичко... Все пак според мен е очевидно кой е по-силния отбор и само брутално сдухване или някакво чудо може да лиши Ботев от краен успех срещу австрийците.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 юли 2014 10:06

Защо имаше толкова малко хора по трибуните? :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 юли 2014 10:09

Betchualeng Arnaikem написа:
Thurman Murman написа:
Ботев изравни европейски рекорд на ЦСКА

С 2:1 над Санкт Пьолтен Ботев Пловдив не само, че изглежда близо до участие в третия предварителен кръг на Лига Европа, но също така и изравни еврорекорд на ЦСКА. Става дума за серията на „армейците“ от 10 поредни мача без загуба в евротурнирите, която бе постигната от септември 2006 до октомври 2009 година.

Предвид задаващия се реванш другата седмица „канарчетата“ могат да станат еднолични лидери по този показател, след като също имат 10 последователни срещи в Европа без поражение.

Серията на пловдивчани започва с 1:1 срещу испанския Севиля през есента на 1995 година, а през сезон 2013/2014, когато участваха в Лига Европа с квотата на отказалия се ЦСКА, „жълто-черните“ изиграха общо 6 двубоя (1:0 и 5:0 над Астана, 1:1 и 2:0 срещу Жрински, 1:1 и 0:0 срещу Щутгарт) и отпаднаха, без да инкасират загуба.

През настоящата кампания те вече имат три победи – две над скромния Либертас от Сан Марино (4:0 и 2:0) и съвсем пресния успех над Санкт Пьолтен, реваншът срещу който е на 24 юли от 22 часа.

И според мен ще последва подобряване на рекорда след седмица или когато е там реванша.

Честно казано трудна работа. Тия не са случаен отбор, финалист за Купата на Австрия са, а ние с тези 5-6 19-годишни юношки, които нямат ни опит, ни физическа издръжливост е много вероятно да се огънем и да паднем. Много положения изтървахме вчера, не си използвахме шансовете, а имахме такива. Дано все пак устискаме криво-ляво някой равен.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2014 10:09

Аз съм много доволен като цяло.
Отборът се раздаде, постигна победа, независимо от всички катаклизми и лошият старт на второто полувреме. Първото полувреме ми хареса много. Спокойно можеше да е 2,3-0. Чунчуков трябва да играе повече и ще стане машина за убиване. Васев също ми хареса много, макар да беше малко плах. Но това ще се подобрява във времето, колкото повече играе. Вуйчо няма нужда от коментар. Румънците - трагични, с изкл. донякъде на Лукин.
Добрата новина за нас се казва Гамаков. Чудесно включване, много добри отигравания, самочувствие, спокойствие.

От публиката съм малко разочарован. Имам предвид от хората, които не дойдоха без уважителни причини. Отборът има нужда от нас, независимо от личностните ни пристрастия и мнения.
На тези, които дойдоха, едно голямо БЛАГОДАРЯ. Представихме се на ниво!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 юли 2014 10:21

Цецо Чука е еб@ти машината наистина. Тоя пич няма мач или контрола, дето да не е вкарал. На Васев не му спореше играта вчера, раздаваше се момчето, но явно напрежението и липсата на опит си казаха думата. Гамаков обче се включи доста добре. Едър, здрав, борбен, добър дрибъл с топката... Много хляб има в него. От Лазар не успяхме да добием впечатление, щото тия тиролски селяндури го изкараха много бързо от игра.

Като цяло Ванката беше над всички. Няма такъв великан просто! Много силен мач и на Мацата, който го скъсаха от ритане, както и на Филип, който не спря да "жъне" по левия фланг.

Тримата румънци много зле. Повече пречеха, отколкото помагаха. Единствено от Лукин имаше файда, докато Бенга е такава дупка, че не ние, ами той трябва да ни плаща, за да играе в Ботев.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 юли 2014 10:53

ZinedineZidane написа:
wannabe написа:
ZinedineZidane написа:От публиката съм малко разочарован. Имам предвид от хората, които не дойдоха без уважителни причини. Отборът има нужда от нас, независимо от личностните ни пристрастия и мнения.

Е то и в Коматево ходите по 2000 - 2500 на дербито ви с Левски. Като имаш предвид 600 километра пътуване грубо и липса на безплатни екскурзии се очакваше подобно нещо :!:

Не си позволявай да говориш с мен. За пръв и единствен път ти го казвам. Хора, които търсят поводи да се заяждат и обиждат, не ме вълнуват.
Както аз не съм написал нищо лошо против Локомотив, така и очаквам поне малко уважение, особено при липсата на контрол в нашия подфорум. Хора, които не го проявяват не ми представляват интерес. ;)
А за публика и численост си има факти, числа и статистика, която е красноречива.

В чест на истината не се заяждам. Просто отбелязвам факти и статистики. ;)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 юли 2014 12:19

ZinedineZidane написа:Аз съм много доволен като цяло.
Отборът се раздаде, постигна победа, независимо от всички катаклизми и лошият старт на второто полувреме. Първото полувреме ми хареса много. Спокойно можеше да е 2,3-0. Чунчуков трябва да играе повече и ще стане машина за убиване. Васев също ми хареса много, макар да беше малко плах. Но това ще се подобрява във времето, колкото повече играе. Вуйчо няма нужда от коментар. Румънците - трагични, с изкл. донякъде на Лукин.
Добрата новина за нас се казва Гамаков. Чудесно включване, много добри отигравания, самочувствие, спокойствие.

От публиката съм малко разочарован. Имам предвид от хората, които не дойдоха без уважителни причини. Отборът има нужда от нас, независимо от личностните ни пристрастия и мнения.

Те са силов отбор.Ще гледат да ви затворят,пресират и натикат в половината,и ще центрират.Този отбор няма качества за повече.Ако издържите едно полувреме без гол.А на контраатака да отбележите гол,продължавате.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2014 13:20

red__army написа:
ZinedineZidane написа:Аз съм много доволен като цяло.

Те са силов отбор.Ще гледат да ви затворят,пресират и натикат в половината,и ще центрират.Този отбор няма качества за повече.Ако издържите едно полувреме без гол.А на контраатака да отбележите гол,продължавате.

Да, доста здрави момчета. Играят си като отбор от втора дивизия - здраво и нахъсано, без особени технически достойнства. Дано малките издържат психически. Физически е ясно, че още не са на много добро ниво.
Успех и на вас!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2014 14:12

Ако отстраним австрийците - ПСВ Айндховен!!!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2014 15:09

Труден мач...може би този гол ще е безценен.Прогнозирам 0-0 другата седмица.Главата не е точният човек за Ботев.Много викане...много потене....изповядва идеи отпреди 10год...податлив на емоции и склонен да взема много грешни решения тактически.Изключително добре владее изкуството да настроива играчите срещу себе си...

Върни се в “Ботев”