Любо Пенев напусна "Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Любо Пенев напусна "Ботев"

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 юли 2014 21:22

wannabe написа: Добре. Ще се.
Значи нямате печалба от билети - ходят ви по-малко от 3000 души на домакински и наскоро ви отидоха 2000 души в Бургас. Нямате други спонсори освен КТБ (фалит) . И виваком и правата мизерни суми айде. От там нататък направихте най-скъпото 4то място досега. С какви пари сте го постигнали? Нямате големи собствени приходи, а имате големи разходи. Някой трябва да покрие разликата :arrow: загуби, които се покриват с дългове.

Натамъняваш нещата, но това е разбираемо ;) . Клубната база в "Коматево" се пълни всеки мач, нямаме по-голям стадион, просто това е капацитета. Вярвай ми, когато започне първенството ще се пръска по шевовете, защото знаем, че това е един от начините да подпомогнем клуба. В Бургас бяхме 4000 души. Преди това трансферирахме Тошко Неделев и от този трансфер все още има пари. Фен-шопът носи приходи и, живот и здраве, ще продължи да е така, защото знаем къде отиват парите. Очакваме още пари от ЛЕ, а дай Боже, ще заработим малко и тази година ;) Последните големи разходи са за заплати на 10-то число този месец. От другия те ще отпаднат. Дойдоха малко пари от Анисе. Може би ще дойдат и от някои от останалите чужденци, надявам се от Вандер. Като теглим чертата, в момента положението е на плюс и може да се поддържа такова при едно разумно ръководство.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2014 21:28

RedeviL написа:Откъде накъде ще плюете по Пенев!? Както вече се написа, когато е подписвал договор с Ботев човекът е очаквал, че ще развива амбициозен проект, а не да се мъчи да спасява отбор с куп проблеми.. В момента, дори феновете на Ботев не са наясно с бъдещето на отбора! Ръководни кадри хвърлят оставки, футболисти напускат, замразява се строеж на стадион.. Е, извинявайте, ама човек с репутацията на Любо Пенев няма как да стои в отбор с неясно финансово бъдеще!

Каква е репутацията на Любо Пенев, особено треньорската?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 юли 2014 21:38

Ботевъ Пловдивски написа:при едно разумно ръководство.

Досега всички ходове на ръководството са ултраконсервативни и много навременни,режат се разходите още от следващите заплати.
Милион пъти по-добре отколкото да потъваме в дългове за да държим чужденци.

Другото което ми направи впечатление на пресконференцията: няма кво да разчитаме на 21, па на 29ти па на трийсеивтори, съвсем очевидно е че Цв.Василев им е казал: аз бях дотук,оправяйте се...майната му...за мен основния въпрос е стадиона...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 юли 2014 21:44

El Commandante написа:съвсем очевидно е че Цв.Василев им е казал: аз бях дотук,оправяйте се...майната му...за мен основния въпрос е стадиона...

Не знам как реши, че е очевидно, при положение, че двама от най-доверените му хора днес заявиха категорично, че нямат никакво намерение да напускат клуба. Което пък значи, че ЦВ изобщо не е "абдикирал" от Ботев. Това, че известно време няма да харчим като разпрани, не означава нищо.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 юли 2014 21:52

Thurman Murman написа:
El Commandante написа:съвсем очевидно е че Цв.Василев им е казал: аз бях дотук,оправяйте се...майната му...за мен основния въпрос е стадиона...

Не знам как реши, че е очевидно, при положение, че двама от най-доверените му хора днес заявиха категорично, че нямат никакво намерение да напускат клуба. Което пък значи, че ЦВ изобщо не е "абдикирал" от Ботев. Това, че известно време няма да харчим като разпрани, не означава нищо.

Не мога в момента да ти намеря точния цитат от пресконференцията, но беше нещо в смисъл-проведени са разговори с представител на акционера (Василев разбирай) след което е решено да се пристъпи към драстичното свиване на бюджета....сещай се значи...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 юли 2014 21:53

El Commandante написа:Досега всички ходове на ръководството са ултраконсервативни и много навременни,режат се разходите още от следващите заплати.

Другото което ми направи впечатление на пресконференцията: няма кво да разчитаме на 21, па на 29ти па на трийсеивтори, съвсем очевидно е че Цв.Василев им е казал: аз бях дотук,оправяйте се...майната му...за мен основния въпрос е стадиона...

Ще се оправим, само спокойствие, силна храна и ходене по мачове ;) . Нали знаеш на вълка защо му е дебел врата? :) Не ни е за пръв път. Явно и ръководството не са хора, които само кършат ръце и се вайкат, така че ще се стабилизираме.
Изображение Изображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 07 юли 2014 21:54

Ма то до сега като харчихте като разпрани,освен едно кирливо 4 то място нещо друго насреща :?: Няма по-смешен отбор от вашия :lol: Те и в Разград изсипаха милиони,ама хората още първата година взеха купа,титла....без да го вадят голям. :lol: НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ПАЛЯЧОВЦИ ОТ ВАС :oops: :oops:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 юли 2014 21:56

Ботевъ Пловдивски написа:Ще се оправим, само спокойствие, силна храна и ходене по мачове ;) . Нали знаеш на вълка защо му е дебел врата? :) Не ни е за пръв път. Явно и ръководството не са хора, които само кършат ръце и се вайкат, така че ще се стабилизираме.

Така е да,аз лично мисля да харча двойно повече и за мачове и за артикули и за квото още се сетиш...ахаха,единственото положително нещо в евентуалното назначаване на Овчи за тренер,както писах на друго място, е че посещаемостта ще скочи РЕЗКО понеже семействата ще си водят децата на мач вместо на цирк,понеже ше станем цирк+зоопарк на цената на един билет за мач... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 юли 2014 21:56

El Commandante написа:
Thurman Murman написа:

Не мога в момента да ти намеря точния цитат от пресконференцията, но беше нещо в смисъл-проведени са разговори с представител на акционера (Василев разбирай) след което е решено да се пристъпи към драстичното свиване на бюджета....сещай се значи...

Бъркаш човек. Казаното беше нещо от сорта, че "решенията са взети от борда на директорите и са съгласувани с миноритарния акционер". Тоест Сдружението. В момента Василев си има много по-големи грижи от нас, но самият факт, че неговите хора са тук, говори достатъчно красноречиво.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2014 21:57

Ботевъ Пловдивски написа:
El Commandante написа:Досега всички ходове на ръководството са ултраконсервативни и много навременни,режат се разходите още от следващите заплати.

Ще се оправим, само спокойствие, силна храна и ходене по мачове ;) . Нали знаеш на вълка защо му е дебел врата? :) Не ни е за пръв път. Явно и ръководството не са хора, които само кършат ръце и се вайкат, така че ще се стабилизираме.

Баш ви е за първи път, защото "Случаят Селски" няма нищо общо с това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Ботев”