Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета - фейс контрол

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Plovdiv 100

Re: Наказват Ботев с лишаване от домакинство

Мнениеот Plovdiv 100 » 19 май 2014 14:15

баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул. :lol:

Кой пък е събев за да казва кой ще играе на стадин Лазур. Вземи се информирай малко, паляк.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 май 2014 14:49

Plovdiv 100 написа:
баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул. :lol:

Кой пък е събев за да казва кой ще играе на стадин Лазур. Вземи се информирай малко, паляк.

Само ще ти кажа под секрет,да вземеш ти да се информираш,че в очите на знаещите ставаш смешен ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 май 2014 14:51

El Commandante написа:

На Митко Събев му се плаща за удоволствието да гледа БОТЕВ на стадиона си, като прибавим факта че от новия сезон Черноморец ще стане сателит на БОТЕВ, мисля че можеш да ходиш да се гръмнеш...

Искам да ти кажа,че Миткоти Събев го боли г..а за Ботев Пд.Него го интересуват финикийските знаци.
Сателит може да ви е Каспичан,Плодовито или Раковски но не и Черноморец.
Сбъркали сте рейса.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Bradat-brat
Контакти:

Какво скри огънят на "Лазур" ?

Мнениеот Bradat-brat » 19 май 2014 16:02

Толкова не ме е било срам и от собствена постъпка.Всичко което се случи, някак си не бе истина, на фона на цялата подготовка и очакването за този финал. Последното което имам предвид е резултата от мача.Излизах от стадиона сред публика на "Лудогорец", казвах "честито" и не смеех да вдигна очи. Още по-тягостна бе вечерта с колеги от Бургас, които са били с мен и на финал през 1981 година като студенти в София. Зарекох се дума да не казвам и да не коментирам поне до първия кръг в Европа но,... до вчера. Или по-точно до вчерашните откровения на Ц.Цветанов в Канал 1. От тези откровения разбрах колко е велик "Левски", колко напред с материала е "Лудогорец" и на какво е способна публиката на "Левски" и ЦСКА за отбора си и нито дума за "Ботев", ако не броим пожара. Взе да ми се повдига въпреки, че не бях ял цял ден.
Да! В Бургас пламна огън с много тежки материални последици, но никой нито го е искал, нито го е планирал. Едно тъпо стечение на обстоятелствата дошло след слаба режисура на спектакъла наречен "хореография" /въпреки красивите картини в началото/ и изключително неадекватна реакция на длъжностни лица. Огън, пламнал в подходящ момент, от който не видяхме ДВЕ неща. Две неща, които ни съпътстват цели две години:
1. Един безобразно слаб отбор, който не знае защо е на терена. Защото футбола е игра на голове, а гол "Ботев" няма как да вкара. Девет души ритаха топката напред с надеждата другите двама да я докопат и да стигнат до вратата. Безумна тактика на треньор със сбъркана професия.
2. Кандидат-убийци, които изобщо не се интересуват от мача и са на стадиона само за да задоволят вандалския си нагон в безумието на поредния си делириум. Но, хайде поискайте от т.н "отговорници" имената им и ще срещнете още по-безумна солидарност.
Пожарът бе случайност, но случайност, която няма да позволи нито едно от тези неща да се коментира:
- Безумния футбол на Мъри остава за жалост като запазена марка на "Ботев". При това разбиране за играта и Меси и Роналдо да дойдат все тая.
- Ще се насочат усилия за компенсиране на щетите от случайния пожар и никой няма да търси идиотите, които трошаха и хвърляха, а точно те повече нямат място на стадиона.
С това мнение не търся подкрепа и плюсове. Напротив! Искам да ме опровергаете, но не с голо отрицание и псувни, а с факти и аргументи.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Какво скри огънят на "Лазур" ?

Мнениеот Пловдивчанинът » 19 май 2014 16:13

Ай стига бе никой не е искал да прави пожар. Пожарникари не действаха адекватно и те го предизвикаха. Иначе лумпените, които влезнаха на терена и трошаха те не трябва да стъпват на стадиона ако ще продължават да правят такива глупости.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 май 2014 16:14

Bradat-brat написа:Толкова не ме е било срам и от собствена постъпка.Всичко което се случи, някак си не бе истина, на фона на цялата подготовка и очакването за този финал. Последното което имам предвид е резултата от мача.Излизах от стадиона сред публика на "Лудогорец", казвах "честито" и не смеех да вдигна очи. Още по-тягостна бе вечерта с колеги от Бургас, които са били с мен и на финал през 1981 година като студенти в София. Зарекох се дума да не казвам и да не коментирам поне до първия кръг в Европа но,... до вчера. Или по-точно до вчерашните откровения на Ц.Цветанов в Канал 1. От тези откровения разбрах колко е велик "Левски", колко напред с материала е "Лудогорец" и на какво е способна публиката на "Левски" и ЦСКА за отбора си и нито дума за "Ботев", ако не броим пожара. Взе да ми се повдига въпреки, че не бях ял цял ден.
Да! В Бургас пламна огън с много тежки материални последици, но никой нито го е искал, нито го е планирал. Едно тъпо стечение на обстоятелствата дошло след слаба режисура на спектакъла наречен "хореография" /въпреки красивите картини в началото/ и изключително неадекватна реакция на длъжностни лица. Огън, пламнал в подходящ момент, от който не видяхме ДВЕ неща. Две неща, които ни съпътстват цели две години:
1. Един безобразно слаб отбор, който не знае защо е на терена. Защото футбола е игра на голове, а гол "Ботев" няма как да вкара. Девет души ритаха топката напред с надеждата другите двама да я докопат и да стигнат до вратата. Безумна тактика на треньор със сбъркана професия.
2. Кандидат-убийци, които изобщо не се интересуват от мача и са на стадиона само за да задоволят вандалския си нагон в безумието на поредния си делириум. Но, хайде поискайте от т.н "отговорници" имената им и ще срещнете още по-безумна солидарност.
Пожарът бе случайност, но случайност, която няма да позволи нито едно от тези неща да се коментира:
- Безумния футбол на Мъри остава за жалост като запазена марка на "Ботев". При това разбиране за играта и Меси и Роналдо да дойдат все тая.
- Ще се насочат усилия за компенсиране на щетите от случайния пожар и никой няма да търси идиотите, които трошаха и хвърляха, а точно те повече нямат място на стадиона.
С това мнение не търся подкрепа и плюсове. Напротив! Искам да ме опровергаете, но не с голо отрицание и псувни, а с факти и аргументи.

Да ти кажа честно, всяка една твоя дума е истина в моите очи. Един неутрален глас за това, което си написал и както си го написал.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 май 2014 16:17

Когато ви казвахме, че Мъри не е треньор за Ботев, вие се подигравахте, псувахте ни, ругаехте ни. Мъри е треньор за Левски, такъв какъвто е в момента, без пари, без селекция, без нищо. От такъв отбор, той може да направи нещо... Обаче вие, с провинциалния си манталитет, си викахте - ейййй, разбихме ги говедата, шопите и ни хранехте. Обяснявахте как Цветан Василев е най-великият футболен президент в цялата история на световния футбол....И на какво отгоре Цанко Цветанов да каже добри думи за вашата публика. След като веднъж го замеряхте с бутилки и го псувахте като бесни цигани на мача с Етър, а втори път буквално прекратихте мача, в който Ботев можеше да вземе купа....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 19 май 2014 16:24

Bradat-brat написа:Толкова не ме е било срам и от собствена постъпка.Всичко което се случи, някак си не бе истина, на фона на цялата подготовка и очакването за този финал. Последното което имам предвид е резултата от мача.Излизах от стадиона сред публика на "Лудогорец", казвах "честито" и не смеех да вдигна очи. Още по-тягостна бе вечерта с колеги от Бургас, които са били с мен и на финал през 1981 година като студенти в София. Зарекох се дума да не казвам и да не коментирам поне до първия кръг в Европа но,... до вчера. Или по-точно до вчерашните откровения на Ц.Цветанов в Канал 1. От тези откровения разбрах колко е велик "Левски", колко напред с материала е "Лудогорец" и на какво е способна публиката на "Левски" и ЦСКА за отбора си и нито дума за "Ботев", ако не броим пожара. Взе да ми се повдига въпреки, че не бях ял цял ден.

+1912. Отбора сглобен от Mъри е трагичен.Няма каво да се заблуждаваме повече.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 19 май 2014 16:30

Много точно и ясно казано. Слаба игра добри футболисти който просто няма кой да нареди.Сега освобождава едни привлича други със същите качества.Треньори който Ботев е само място където взимат много пари, а сами Левски им е в главата.Биха дали мило и драго да насочат собственика заедно с тях към Левски ако може. Хубаво, че стадиона се строй и до една година ще имаме най модерната база в България, а през това време просто трябва да чакаме Мъри и сие да си поемат пътя към любимият Левски.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 май 2014 16:39

Съгласен съм с автора, само не ми е ясно защо огънят да е скрил тези неща.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Ботев”