А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30
Много добър мач. Равенството е справедливо. Дано някои са разбрали защо Ст.Младенов мрази толкова много Киро гела !
- Show Must Go On
За мача слаба игра като цяло и от двата отбора. Ние играхме за хикс и замалко свирчото да не ни позволи да си го вземем. "Отбора на каузата" и те нищо не играха, но поне срещу тях картони и дузпи няма и така..............
ЗАЩО НЕ ИГРАХМЕ ТАКА СРЕЩУ ГОВЕДАТА МЪРИИИИИИИИИИИИИИИИ???????
п.п - домуса много насериозно се е взел

ЗАЩО НЕ ИГРАХМЕ ТАКА СРЕЩУ ГОВЕДАТА МЪРИИИИИИИИИИИИИИИИ???????
п.п - домуса много насериозно се е взел

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Срещу говедата силно ли играхме ,че сега си недоволен
На това ако му казваш слаб мач ,предлагам да смениш спорта , явно от тоя грам не разбираш 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Ако играем така всеки мач публиката ще се върне и въпреки Мъри. Това се иска. Раздаване и битка. В последните два мача ги имаше за разлика от мача на Герена.
Съдията не ми се коментира. Просто безобразен.
Съдията не ми се коментира. Просто безобразен.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Show Must Go On
za nas e toj religiq написа:Срещу говедата силно ли играхме ,че сега си недоволенНа това ако му казваш слаб мач ,предлагам да смениш спорта , явно от тоя грам не разбираш
Срещу говедата - не играхме, а не силно ли играхме. Ти много ли го разбираш? Да те предложим на Мърко на мястото???
Аз не разбирам и затова си пиша каквото ми е кеф!!!
- kikooo1912
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=415399
Няма такава наглост! Зализания прекали! Аз също ги искам при нас още един мач за да усетят разликата от миналото посрещане и това, което им предстои.
Няма такава наглост! Зализания прекали! Аз също ги искам при нас още един мач за да усетят разликата от миналото посрещане и това, което им предстои.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Show Must Go On написа:za nas e toj religiq написа:Срещу говедата силно ли играхме ,че сега си недоволенНа това ако му казваш слаб мач ,предлагам да смениш спорта , явно от тоя грам не разбираш
Срещу говедата - не играхме, а не силно ли играхме. Ти много ли го разбираш? Да те предложим на Мърко на мястото???
Аз не разбирам и затова си пиша каквото ми е кеф!!!
Добре поне че си го признаваш ! Обаче се опитай , в едва две изречения да не си противоречиш

- za nas e toj religiq
- Контакти:
kikooo1912 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=415399
Наглост е меко казано

- za nas e toj religiq
- Контакти:
El Grande Capitan написа:za nas e toj religiq написа:Противно на всички мрънльовци от наще , аз съм далеч по голям оптимист за тоя мач ! Все пак няма да играем срещу 10 в защита , и шанса да отмъкнем точка или 3 никак не е малъкЕдинственото което ме притеснява е Стаховяк , дано му потръгне играта че в последните мачове , всичко което е насочено във вратата му влиза
Хехехе, ше измъкнем баце.....от трите най-дългото....![]()
![]()
![]()
Дано да си прав де...
Мисля че трябва да черпиш

- DrAvalanche
- Контакти:
Какво стана жълто-черните? Вече не защитавате ли "националната кауза", не се ли прехласвате по "гордостта на България"? Нали бяхте много активни в темата "Що за небългари са левскарите?"
Смешен съдия, които ще си счупи краката да слугува на зализания си господар. Добре нареден отбор на Ботев, Мъри перфектно си беше свършил работата за този мач.
Смешен съдия, които ще си счупи краката да слугува на зализания си господар. Добре нареден отбор на Ботев, Мъри перфектно си беше свършил работата за този мач.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ