Ботевъ Пловдивски написа:а на нас - две победи до края на редовния![]()
Предвид на отборите с които играем,всеки друг резултат освен 6 точки и 7-0/1 (минимум) голова разлика ше е супер изненада.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботевъ Пловдивски написа:а на нас - две победи до края на редовния![]()
D.Georgiev написа:За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация.
El Grande Capitan написа:С такъв отпред няма да има резултати като срещу Любимец,Локо Сф, Гоце Делчев и прочее издънки, очаквам в следващите два мача като едното нищо да шибне още три-четри гола..
D.Georgiev написа:Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!
Ботевъ Пловдивски написа:D.Georgiev написа:Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!
Мисля и че ви изпратихме с аплодисменти. Каквито си заслужаватеНие не страдаме от излишна мания за величие, играем си мач за мач и се стараем всеки следващ да сме по-добри. Имаме още какво да вземем и ще се учим от вас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост