"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 17:39

Ботевъ Пловдивски написа:а на нас - две победи до края на редовния :!: 8-)

Предвид на отборите с които играем,всеки друг резултат освен 6 точки и 7-0/1 (минимум) голова разлика ше е супер изненада.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 фев 2014 17:39

Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 17:41

D.Georgiev написа:За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация.

Способни сте бе,вие сте свестни момчета....всичките 50... :) :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 фев 2014 17:54

El Grande Capitan написа:С такъв отпред няма да има резултати като срещу Любимец,Локо Сф, Гоце Делчев и прочее издънки, очаквам в следващите два мача като едното нищо да шибне още три-четри гола..

Съвсем логично е, даже може по 3-4... на мач :!: Добре дошъл, Команданте :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 фев 2014 17:57

D.Georgiev написа:Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!

Мисля и че ви изпратихме с аплодисменти. Каквито си заслужавате :!: Ние не страдаме от излишна мания за величие, играем си мач за мач и се стараем всеки следващ да сме по-добри. Имаме още какво да вземем и ще се учим от вас ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 фев 2014 17:58

Стана хубав мач.Поздравлениия и за двата отбора, поздравления и за публиката на Ботев!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 фев 2014 18:10

Изтриха ми мнението, но пак ще попитам:

urkoto,ЖИВ ЛИ СИ?!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 фев 2014 18:56

Ботевъ Пловдивски написа:
D.Georgiev написа:Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!

Мисля и че ви изпратихме с аплодисменти. Каквито си заслужавате :!: Ние не страдаме от излишна мания за величие, играем си мач за мач и се стараем всеки следващ да сме по-добри. Имаме още какво да вземем и ще се учим от вас ;)

Видях видео на друг сайт, ПРЕКРАСНО впечатление оставя една такава постъпка! Браво!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 фев 2014 18:59

Изображение
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9rPhgVV4vl8[/youtube]
Посрещнати с аплодисменти,изпратени с аплодисменти.За това помогна и държанието на гостите след мача,когато всички до един поздравиха публиката на Ботев.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 23 фев 2014 19:00

За миг си представих мача без Хамза и :oops: Точно това ни липсваше досега. Без нападател и с фалшивите деветки бе едно кюскане... Спомням си срещу Любимец как имахме над 30 :!: удара и загубихме. С тоя отпред такива резултати няма как да има :P

Върни се в “Ботев”