за Бонев ли говориш или за СандоканаКойто ви казва истината е прост екземпляр, така ли!?
Казахстанската преса започна с нападките към Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Казахстанската преса започна с нападките към Ботев
Raoul_Duke написа:Blue1914 написа:Blue1914 написа:Raoul_Duke написа:Blue1914 написа:мигновената позитивна реакция, оставила неособено коректно спрямо другите отбори жълтите да участват в първите два кръга с коефициента на ЦСКА.
Защо ли не се учудвам, че от тоя акаунт винаги излизат глупост след глупост?! Така... освен, че всички разбраха, че УЕФА са жАлти, другото, което искам да ти кажа е, че ние НЕ участваме с коефициента на ЦСКА, който е 7 и нещо си, а с общия за България, разделен на 4 (шот са ни толко отборите), което дава точно 2,450! Достатъчно, за да сме последни от поставените.
Добре, майна, извинявам се! Щом е щяло да ви върже да сте поставени и за двата кръга и с вашия коефициент и не сме прецакали някой да бъде първи непоставен всичко е ток и жица.Така по-спокоен ли си?
ПП. Всъщност коефициент 2,5 ДАЛЕЧ НЕ СТИГА на Ботевь да са поставени във втория кръг!![]()
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html
Само едно нещо мога да добавя- в тая тема стана едно много добро преброяване на жълтите болни мозъци и манипулатори, дето пресяват всякаква информация, която може да увеличи комплексите им и да нарани манията им за величие!Не че целия форум не им знае простотиите де... Дори си позволяват и наглосста да обиждат другите, при това че били глупави!
Нямам думи...
През цялото време говорим само за 1-вия кръг ве, жмульо. Къде някой е твърдял, че и във втория ще сме поставени заради коефициента. Напротив, 100 пъти се каза, че там "минаваме метър" при така стеклите се обстоятелства. Стига да я добутаме дотам де...
Тоя пак издухва целия форум с нагла умопомраченост.

В такъв случай какво ГРЕШНО съм написал в иначе позитивния ми към вас пост бе, тарикат селски

Някой да е твърдял, че 2.5 коефициент няма да ви стигне да сте поставени в първия кръг? Каза се просто АБСОЛЮТНИЯТ ФАКТ, че УЕФА използва за N3 коефициента на ЦСКА, като по този начин предреждате60 отбора, един от тях прецакан да бъде непоставен във втория кръг. Тука всите пернати, гузни-негонени започнахте да развявате някакъв "чутовен" коефициент, който никой не е ползвал при жребия... Смешна работа (при някои хора направо жалка)!
Последна промяна от Blue1914 на 28 юни 2013 13:46, променено общо 3 пъти.
- КичукаРаждаЛегенди
- Контакти:
Защо циганите са толкова активни..доколкото знам те не са в Европа! Скъпи цигани, коментирайте си във форума мачовете ви с Турново и не се занимавайте с Ботев!
BOTEV PLOVDIV EST.1912
- Пловдивчанина
- Контакти:
КичукаРаждаЛегенди написа:Защо циганите са толкова активни..доколкото знам те не са в Европа! Скъпи цигани, коментирайте си във форума мачовете ви с Турново и не се занимавайте с Ботев!
Македонско циганско л.й.о много се радваш на подареното ви и абсолютно незаслужено участие в Европа, за сметка на нещастието на другите. Много бързо забравихте къде бяхте, но той гледа, запомни и скоро ще ви го върне!!!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!
Пловдивчанина написа:КичукаРаждаЛегенди написа:Защо циганите са толкова активни..доколкото знам те не са в Европа! Скъпи цигани, коментирайте си във форума мачовете ви с Турново и не се занимавайте с Ботев!
Македонско циганско л.й.о много се радваш на подареното ви и абсолютно незаслужено участие в Европа, за сметка на нещастието на другите. Много бързо забравихте къде бяхте, но той гледа, запомни и скоро ще ви го върне!!!
гледа, гледа иди сега в джамията да му се помолиш, че да гледа още по-добре и да не забравите да намажите вратите на лайнута с кръв на коч (типично по български

- КичукаРаждаЛегенди
- Контакти:
Пловдивчанина написа:КичукаРаждаЛегенди написа:Защо циганите са толкова активни..доколкото знам те не са в Европа! Скъпи цигани, коментирайте си във форума мачовете ви с Турново и не се занимавайте с Ботев!
Не съм македонец, а тракиец

BOTEV PLOVDIV EST.1912
- 1912plovdiv
- Контакти:
ТОЙ вече ви го върна с лихвите след 10-годишните ви нарко-веселби

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- botevforever
- Контакти:
Мургав,да ти припомня ли едно евроучастие на отбора Ви,което Ви беше подарено за сметка не на който и да е,а именно на "Ботев"?
А иначе съветът ми е-извадете си муцуните от нашия форум и нашите дела и се концентрирайте върху Вашите проблеми.
От много злоба ще пропуснете момента да се реанимирате и ще последвате съдбата на червените.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Подареното ни , абсолютно незаслужено .... според кой

ООО ,иначе доста добре помним къде бяхме , даже ТОЙ вече ни го връща и отново сме там където трябва

- 1912plovdiv
- Контакти:
КичукаРаждаЛегенди написа:Защо циганите са толкова активни..доколкото знам те не са в Европа! Скъпи цигани, коментирайте си във форума мачовете ви с Турново и не се занимавайте с Ботев!
От няколко дена селата около Пловдив не могатя да заспят

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒