Ботев Пловдив ще играе в Лига Европа за сметка на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

e_cvetcov
Контакти:

Re: Мечтата на Бултрасите да играят в Европа все по-близо

Мнениеот e_cvetcov » 19 юни 2013 12:11

УЕФА най-вероятно ще откаже Ботев да замести ЦСКА в Европа
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=71

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 19 юни 2013 12:16

e_cvetcov написа:УЕФА най-вероятно ще откаже Ботев да замести ЦСКА в Европа
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=71

Дано да откажат, защото не са си заслужили това място няма да е честно
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 19 юни 2013 12:19

По-добре да пропуснем този сезон. Нямаме достатъчно силен състав в момента за прилично представяне в Европа, а и ЦСКА с това си туткане до последно не ни остави шанс за по-специална подготовка за участие там. Отделно е напълно възможно да откажат да пренареждат жребия в последния момент заради нас.
est. 1912

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 19 юни 2013 12:40

zuekaa написа:Дано да откажат, защото не са си заслужили това място няма да е честно

Значи, тук не съм съгласен.
Ботев игра срещу всичките отбори пред тях в класирането на 100% и нямаше нито един мач, в който да не са искали победата.Срещу Лудогорец ги порязаха много лошо, победиха с игра Левски в Пловдив и т.н.
Така че, съвсем заслужено ще си е ако Ботев играят в ЛЕ.Естествено, ако не допуснат ЦСКА, което е напълно вероятно!
Иначе, кой ще ги замести?Или някои ще кажат, че е по-добре да ни представят 3 отбора в Европа, отколкото 4? :roll:

westside

Мнениеот westside » 19 юни 2013 13:16

Умишленото водене на юридическо лице към фалит е наказуемо!!! В случая става въпрос за опит за измама в особено голям мащаб!!! Със какво врътката чорбарска е по различна от тази на кредитните милионери питам аз??? Вече шести ден протести заливат страната точно поради подобни безчинства и няма да е лошо да се мине и през централата обитавана от перуката ако това престъпление се узакони. Аз съм от Ботев и въпреки че бихме били най - облагодетелствани като отбор от този развой на нещата (играейки в Европа вместо тях) аз съм твърдо против! През к.ра ми е за Европата ,стига вече толеранс към хартиените ,да си носят последствията и каквото са си надробили да си го сърбат!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 19 юни 2013 13:17

Някой ви е излъгал, че това ни е мечтата. Мечтата на бултрасите на този етап е тази:
:arrow: http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=72
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 19 юни 2013 13:29

sectorX написа:
zuekaa написа:Дано да откажат, защото не са си заслужили това място няма да е честно

Значи, тук не съм съгласен.
Ботев игра срещу всичките отбори пред тях в класирането на 100% и нямаше нито един мач, в който да не са искали победата.Срещу Лудогорец ги порязаха много лошо, победиха с игра Левски в Пловдив и т.н.
Така че, съвсем заслужено ще си е ако Ботев играят в ЛЕ.Естествено, ако не допуснат ЦСКА, което е напълно вероятно!
Иначе, кой ще ги замести?Или някои ще кажат, че е по-добре да ни представят 3 отбора в Европа, отколкото 4? :roll:

Братле казвам го чисто точково , че не го заслужават ТЕ Цска колкото пъти да ги порежеш ще им е малко но.. чисто формално няма да е честнно
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 19 юни 2013 14:35

Определено,моята мечта като фен на Ботев се разминава много с тази да играем тази година в Европа.Смятам,че така мислят повечето фенове на канарите.Лично за мен мечтата ми е да имаме добра база и стадион.Първата,ще бъде факт до няколко месеца,а за втората се надявам да се изпълни в срока който е обявен.Всичко останало ще дойде след тях.Убеден съм! ;)

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 19 юни 2013 17:13

zuekaa написа:Братле казвам го чисто точково , че не го заслужават ТЕ Цска колкото пъти да ги порежеш ще им е малко но.. чисто формално няма да е честнно

Да, тук вече си прав няма как да не се съглася.

sudromanista73 написа:Определено,моята мечта като фен на Ботев се разминава много с тази да играем тази година в Европа.Смятам,че така мислят повечето фенове на канарите.Лично за мен мечтата ми е да имаме добра база и стадион.Първата,ще бъде факт до няколко месеца,а за втората се надявам да се изпълни в срока който е обявен.Всичко останало ще дойде след тях.Убеден съм! ;)

Грешно може би съм се изразил - ЕДНА от мечтите май е по-добре.И все пак само си помисли какви емоции ще са мачове на морето през лятото. 8-) Какво губите в крайна сметка?След като дори и Станимир Стоилов съобщи, че отбора е готов да играе в ЛЕ?
Последна промяна от sectorX на 19 юни 2013 17:14, променено общо 1 път.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 юни 2013 17:13

Радвайте се, но когато на 100 процента играете вместо нас, в Ле!
Още ерано, за да слагате тигана , преди да уловите рибата.
:twisted:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Ботев”