Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Мъри в Ботев - ФАКТ

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 дек 2012 16:40

Явно си твърде малък за да ти обясня че Ботев не означава победи и титли !

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 10 дек 2012 16:42

Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево или на Спартак или Марица

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 10 дек 2012 16:44

Честито ви излизане от четворката в посока 6-7 място. Мъри съумя от готов отбор в Анортозис да го докара до загуби от Гагра (Грузия). За никого не е тайна, че без Наско, Мъри е абсолютен галфон!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 дек 2012 16:44

botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево

Ясно тя ваща титла е в кюстендил в хола на емо наков и искаш нова :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 дек 2012 16:45

botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево или на Спартак или Марица

Едва ли има фен на някой отбор който да не ги иска , въпроса е че не трябва и не искам да става - въпреки всичко и всички ,и на всяка цена !!!
Последна промяна от za nas e toj religiq на 10 дек 2012 16:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 10 дек 2012 16:46

костенурк написа:
botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево

Ясно тя ваща титла е в кюстендил в хола на емо наков и искаш нова :)

Ми ти като си толкова отворен що ако Мъри се изложел да го ГОНИМ -не е ли по добре да го наградим с орден стара планина -Нали тва ни е целта.Да не печелим титли и купи За теб

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 дек 2012 16:48

шивача написа:
rsk написа:Докато Мъри беше в Левски, фенове на други отбори страшно много газ изпикаха. За това и го мразят ;)

:lol: че тоя се провали навсякъде-изгониха го като куче....ако не броим продадената тила от черепа, мъри щеше да никой, но след сигурният му провал в Ботев, ще почне да обикаля по Хасково, Монтана и сие!

Значи човека има 2 титли, 2 купи, 1 суперкупа и 1/4 финал за УЕФА и това е благодарение на продадената титла от черепа :lol: Ти си точно от тия, за които говоря в другото ми мнение.
По-провален няма как да бъде от вашия треньор, ама айде да не си намесваме нашите клубни пристрастия.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2012 16:50

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rBpkb0tEe7o[/youtube]

Поздрав за назначението на новия трениор. :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 10 дек 2012 16:52

пичове мисля че малко прекалявате в оценките си за мъри ..........хайде малко да видим и фактите ......2 титли 2 купи 2 супрекупи с левски .........1 купа с литекс......и не говорете глупости че заварил готов отбор в анортозис напротив когато той ги пое бяха 8 -ми а завършиха 3 -ти ...да вярно е че има свойте провали и неуспехи като всеки треньор ......и да попитам и друго колегите левскари които му се подиграват за правилния футбол..............така ли се подигравхте след мача с удинезе в софия или след мача в киево ???

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 10 дек 2012 16:53

срамен ден за пловдивския футбол! подмолния Сашо да си поеме отговорността за интригите, които създаде!

Върни се в “Ботев”