Мъри в Ботев - ФАКТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Мъри в Ботев - ФАКТ
Явно си твърде малък за да ти обясня че Ботев не означава победи и титли !
- botev_plovdlv
- Контакти:
Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево или на Спартак или Марица
Честито ви излизане от четворката в посока 6-7 място. Мъри съумя от готов отбор в Анортозис да го докара до загуби от Гагра (Грузия). За никого не е тайна, че без Наско, Мъри е абсолютен галфон!
botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево
Ясно тя ваща титла е в кюстендил в хола на емо наков и искаш нова
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево или на Спартак или Марица
Едва ли има фен на някой отбор който да не ги иска , въпроса е че не трябва и не искам да става - въпреки всичко и всички ,и на всяка цена !!!
Последна промяна от za nas e toj religiq на 10 дек 2012 16:49, променено общо 1 път.
- botev_plovdlv
- Контакти:
костенурк написа:botev_plovdlv написа:Аз искам титли и купи който не иска да става фен на Скрита Сила Мъдрево
Ясно тя ваща титла е в кюстендил в хола на емо наков и искаш нова
Ми ти като си толкова отворен що ако Мъри се изложел да го ГОНИМ -не е ли по добре да го наградим с орден стара планина -Нали тва ни е целта.Да не печелим титли и купи За теб
шивача написа:rsk написа:Докато Мъри беше в Левски, фенове на други отбори страшно много газ изпикаха. За това и го мразят
че тоя се провали навсякъде-изгониха го като куче....ако не броим продадената тила от черепа, мъри щеше да никой, но след сигурният му провал в Ботев, ще почне да обикаля по Хасково, Монтана и сие!
Значи човека има 2 титли, 2 купи, 1 суперкупа и 1/4 финал за УЕФА и това е благодарение на продадената титла от черепа
По-провален няма как да бъде от вашия треньор, ама айде да не си намесваме нашите клубни пристрастия.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rBpkb0tEe7o[/youtube]
Поздрав за назначението на новия трениор.
Поздрав за назначението на новия трениор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
пичове мисля че малко прекалявате в оценките си за мъри ..........хайде малко да видим и фактите ......2 титли 2 купи 2 супрекупи с левски .........1 купа с литекс......и не говорете глупости че заварил готов отбор в анортозис напротив когато той ги пое бяха 8 -ми а завършиха 3 -ти ...да вярно е че има свойте провали и неуспехи като всеки треньор ......и да попитам и друго колегите левскари които му се подиграват за правилния футбол..............така ли се подигравхте след мача с удинезе в софия или след мача в киево ???
срамен ден за пловдивския футбол! подмолния Сашо да си поеме отговорността за интригите, които създаде!