Тема за Марин Бакалов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev23
Контакти:

Re: Марин Бакалов пред Sport1.bg: Ботев ще го има

Мнениеот botev23 » 14 фев 2010 16:29

deepblue1963 написа:
Измежду играчите с по 1-2 мача забрави да добавиш и Какалов и Минев - тъкмо така щеше да ме "затапиш" :roll: А не мисля, че Мартин, Стенли и другите са за тоя спор (макар че пак са минали през тия два "гранда"), Божинов се наложи покрай факта че стана любимец на Стоичков, Благой и Манолев когато пробиха в Европа и щеше да е смешно да се натурализира Бензукан и да играе вместо Манолев (примерно). Многократно са налагали ваши дървета като Умрялко Миланов при наличието на по-качествени играчи на тоя пост, да не говорим колко бързо играчи, които преди да дойдат при вас не са помирисвали национала, при вас стават по-слаби от по-рано, но въпреки това "пробиват" в национала :roll: Да не говорим как се наложи тая ********ия с натурализиране на чужденци, само и само да може пак от ваши играчи да се съставя национала, па ако ще и те да са бразилци и хървати :roll: Дано сборния ви отбор завърши последен в групата, ега малко намалите егото и се борите за силен национал, а не да си развивате болните амбиции Левски или ЦСКА имат повече играчи в национала.

1.Кой от изброените от мен играчи е с 1-2 мача?
2.Манолев-"През август 2008 година, Станислав получава първата си повиквателна за националния отбор на България."Заминава за ПСВ 2009г.Не позна.
Бл.Георгиев-дебют в националния 2005г. като играч на Славия.
3.Не видях твоите "предложения" на мястото на "смотаните" левскари,включително и "натурализираните"?[/quote]Приятел гледаи си ги , подкрепяи си ги, обичаи си ги, гордеи се с тях или прави каквото там си искаш. Нас не на намесваи, това жалко подобие на “национал“, за нас не съществува.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 фев 2010 17:16

deepblue1963-Има ли тема която да не оспамиш!Пиши по темите,едва ли някой го интересува нещо свързано извън проблемите на Ботев!Ако не ти оттърва,просто не пиши...това е.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 фев 2010 17:18

Alternative написа:deepblue1963-Има ли тема която да не оспамиш!Пиши по темите,едва ли някой го интересува нещо свързано извън проблемите на Ботев!Ако не ти оттърва,просто не пиши...това е.

"veseo":
"Отдавна съм се отвратил, именно затова и съм против "национала", който е нищо повече от сборен отбор на говеда и чорби с цел да си продадат смешниците в средняшки европейски отбори. Всичко се върти около синьо-червената мафия, какъв БЪЛГАРСКИ футбол?!"
Извинявай,ама,както виждаш,"жалкото подобие на национал" ВАШИТЕ хора го намесиха.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 фев 2010 17:40

deepblue1963 написа:1.Кой от изброените от мен играчи е с 1-2 мача?
2.Манолев-"През август 2008 година, Станислав получава първата си повиквателна за националния отбор на България."Заминава за ПСВ 2009г.Не позна.
Бл.Георгиев-дебют в националния 2005г. като играч на Славия.
3.Не видях твоите "предложения" на мястото на "смотаните" левскари,включително и "натурализираните"?

1. Макриев има точно 2 мача, Пл. Николов - 3, Манолев има общо 9 мача, от които 2-3 са преди заминаването му в ПСВ.
2. Виж втората част на точка 1, тъкмо ще можеш да ме "затапиш" че "дори играчи на Ботев се викат в национала, вместо някоя резерва на Левски, срам и позор!"
3. Занев/Венков вместо Вагнер, който и да е вместо Умрялко, Иван Иванов (беше добър преди изцепките тая есен, така че той трябваше да играе вместо Томашич).

Айде сега бягай да се готвиш да празнуваш подарената ви титла и ни остави с проблемите ни.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 14 фев 2010 17:48

deepblue1963 написа:
Alternative написа:deepblue1963-Има ли тема която да не оспамиш!Пиши по темите,едва ли някой го интересува нещо свързано извън проблемите на Ботев!Ако не ти оттърва,просто не пиши...това е.

"veseo":
"Отдавна съм се отвратил, именно затова и съм против "национала", който е нищо повече от сборен отбор на говеда и чорби с цел да си продадат смешниците в средняшки европейски отбори. Всичко се върти около синьо-червената мафия, какъв БЪЛГАРСКИ футбол?!"
Извинявай,ама,както виждаш,"жалкото подобие на национал" ВАШИТЕ хора го намесиха.
Ами това си е между нас, така го чувстваме, така го мислим и си го споделяме в форума на Ботев. На теб като не ти харесва как мислим недеи да ни четеш мненията. Гледаи си Левски, гледаи си “голямото дерби“, подкрепяи си “сборния отбор на София“, ние и без това ще ти изчезнем от погледа поне за едно 3-4 години.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 фев 2010 18:40

botev23 написа:
deepblue1963 написа:

"veseo":
Ами това си е между нас, така го чувстваме, така го мислим и си го споделяме в форума на Ботев. На теб като не ти харесва как мислим недеи да ни четеш мненията. Гледаи си Левски, гледаи си “голямото дерби“, подкрепяи си “сборния отбор на София“, ние и без това ще ти изчезнем от погледа поне за едно 3-4 години.

Всичко това е така.Обсъждайте си отбора.Но защо трябва да намесвате Левски,да ни наричате "говеда"(междувпрочем нямаше ли нещо в правилника на форума по този повод),а играчите ни-"смешници".Какво общо има това с вашите проблеми?Аз не съм обидил нито Ботев,нито феновете му.Но,изглежда,във вашия форум е така.Айде чао!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 фев 2010 18:50

deepblue1963-Не се обиждай,знаеш какво е положението на Ботев,и всеки е изнервен...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 фев 2010 18:58

Alternative написа:deepblue1963-Не се обиждай,знаеш какво е положението на Ботев,и всеки е изнервен...

Ок!Пък и нали днес е ден за прошка... :) :) :)Затова и аз се извинявам,ако съм досадил на някого.Не е било това намерението ми.Дано се оправите.Искрено ви го пожелавам.Христолов можеше да се "падне" на всеки друг отбор,включително и на нас.

Потребителски аватар
joker1912
Контакти:

Мнениеот joker1912 » 15 фев 2010 22:07

3m0 написа:Вие какво точно очаквате от тази фондация?Тя не разполага с финансов и умствен ресурс да управлява футболен клуб.Христолов като им даваше отбора за 1 млн. лева защо не го взеха?Защото освен тези пари трябва да осигурят по още 1.5 млн. на сезон и то за по-мизерно съществуване от това за което всички мечтаете.А времето на АФД-то и на брокерите отдавна мина и това на Марин Бакалов му е ясно.Истината е,че в момента ако изтърсиш джобовете на всички пловдивчани няма да събереш и 100 000 лева.И ако го направиш на следващия месец в тези същите джобове няма да има и 1 стотинка.

ти май си багерист в джобовете на баща си бе, :) БОТУШ !!!!!1

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 фев 2010 22:09

3m0 написа:Вие какво точно очаквате от тази фондация?Тя не разполага с финансов и умствен ресурс да управлява футболен клуб.Христолов като им даваше отбора за 1 млн. лева защо не го взеха?Защото освен тези пари трябва да осигурят по още 1.5 млн. на сезон и то за по-мизерно съществуване от това за което всички мечтаете.А времето на АФД-то и на брокерите отдавна мина и това на Марин Бакалов му е ясно.Истината е,че в момента ако изтърсиш джобовете на всички пловдивчани няма да събереш и 100 000 лева.И ако го направиш на следващия месец в тези същите джобове няма да има и 1 стотинка.

куо риечи...

Върни се в “Ботев”