deepblue1963 написа:
Измежду играчите с по 1-2 мача забрави да добавиш и Какалов и Минев - тъкмо така щеше да ме "затапиш"А не мисля, че Мартин, Стенли и другите са за тоя спор (макар че пак са минали през тия два "гранда"), Божинов се наложи покрай факта че стана любимец на Стоичков, Благой и Манолев когато пробиха в Европа и щеше да е смешно да се натурализира Бензукан и да играе вместо Манолев (примерно). Многократно са налагали ваши дървета като Умрялко Миланов при наличието на по-качествени играчи на тоя пост, да не говорим колко бързо играчи, които преди да дойдат при вас не са помирисвали национала, при вас стават по-слаби от по-рано, но въпреки това "пробиват" в национала
Да не говорим как се наложи тая ********ия с натурализиране на чужденци, само и само да може пак от ваши играчи да се съставя национала, па ако ще и те да са бразилци и хървати
Дано сборния ви отбор завърши последен в групата, ега малко намалите егото и се борите за силен национал, а не да си развивате болните амбиции Левски или ЦСКА имат повече играчи в национала.
1.Кой от изброените от мен играчи е с 1-2 мача?
2.Манолев-"През август 2008 година, Станислав получава първата си повиквателна за националния отбор на България."Заминава за ПСВ 2009г.Не позна.
Бл.Георгиев-дебют в националния 2005г. като играч на Славия.
3.Не видях твоите "предложения" на мястото на "смотаните" левскари,включително и "натурализираните"?[/quote]Приятел гледаи си ги , подкрепяи си ги, обичаи си ги, гордеи се с тях или прави каквото там си искаш. Нас не на намесваи, това жалко подобие на “национал“, за нас не съществува.